Pokojni Ruxin Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Znači čeka se i dalje Nego zaki mogo si gledati cop car. Kad već neće niko drugi od ovih neznalica Edited August 27, 2015 by Ruxin
mustang Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Gledala ja....na zalost smorio me na nekoliko mesta za medalju. ali je ipak osvezanje za gledanje.
Mil@n Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Gledao neki antmena? "Moram" sutra u bioskop, naziv filma mi smešan al vidim da nije loše ocenjen. Dilema je to ili novi Mišn Imposbl, its a tresh day. :misko:
Ajant23 Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Tvoj post zvuči više kao da je za topic Poslednji film koji ću gledati -_-
urkozamanje Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Hvalio sam ga ja pre par strana. OK je Ant-Man.
aram Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Gledala ja....na zalost smorio me na nekoliko mesta za medalju. ali je ipak osvezanje za gledanje. +1 dobro, ne bas za medalju, al moglo je to sa malo vise ritma...
Hella Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 u nastavku retrospektive plodne karijere hardija sm odgledao warrior. jako loše, pre svega do zla naivno i sa slabo smisla, al drži pažnju jebeš ga. street fighter novijeg datuma :D utisak je da se hardi transformisao u životinju i da je warrior sa 8.2 na imdb jedan od najnerealnije ocenjenih filmova tamo. + sve odgledo sinoć samo da vidim oće li biti onako kako sam mislio da oće i naravno da je bilo tako ipak cenim da je 8.2 dobio jer mu razne tonike adamsi suznih očiju daju desetke
ToniAdams Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Lud si. Ja take ko sto ste ti I hardi jedem za dorucak. Pre zagrevanja.
Hella Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Lud si. Ja take ko sto ste ti I hardi jedem za dorucak. Pre zagrevanja. okej hardi nego kako grizeš granit
mustang Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 kad shvatis da je tresina onda i nije tako los. u svakom slucaju mi drazi od oskarovskog milion puta (onaj u svemiru sa bulok i klunijem)
ToniAdams Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 pa mrtva trka koji je gore napisan. zali boze novca u oba slucaja.
Recommended Posts