August 27, 20159 yr Znači čeka se i dalje Nego zaki mogo si gledati cop car. Kad već neće niko drugi od ovih neznalica Edited August 27, 20159 yr by Ruxin
August 27, 20159 yr Gledala ja....na zalost smorio me na nekoliko mesta za medalju. ali je ipak osvezanje za gledanje.
August 27, 20159 yr Gledao neki antmena? "Moram" sutra u bioskop, naziv filma mi smešan al vidim da nije loše ocenjen. Dilema je to ili novi Mišn Imposbl, its a tresh day. :misko:
August 28, 20159 yr Gledala ja....na zalost smorio me na nekoliko mesta za medalju. ali je ipak osvezanje za gledanje. +1 dobro, ne bas za medalju, al moglo je to sa malo vise ritma...
August 28, 20159 yr u nastavku retrospektive plodne karijere hardija sm odgledao warrior. jako loše, pre svega do zla naivno i sa slabo smisla, al drži pažnju jebeš ga. street fighter novijeg datuma :D utisak je da se hardi transformisao u životinju i da je warrior sa 8.2 na imdb jedan od najnerealnije ocenjenih filmova tamo. + sve odgledo sinoć samo da vidim oće li biti onako kako sam mislio da oće i naravno da je bilo tako ipak cenim da je 8.2 dobio jer mu razne tonike adamsi suznih očiju daju desetke
August 28, 20159 yr Lud si. Ja take ko sto ste ti I hardi jedem za dorucak. Pre zagrevanja. okej hardi nego kako grizeš granit
August 29, 20159 yr kad shvatis da je tresina onda i nije tako los. u svakom slucaju mi drazi od oskarovskog milion puta (onaj u svemiru sa bulok i klunijem)