Hippie Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) mission impossible... e ovoe akcija, a ne onaj mad max fancy road..... misim, ima i akcije i price i glume i karizme.. i sve....... a ima i moju novu omiljetu glumicu; seko...... Edited July 31, 2015 by Hippie
kobni zelaya Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Onako, limunadica o ostareloj folk zvezdi koja želi da promeni život i zato se premesti negde daleko od sveta zvezda, u zabačeni hotel Hilton. :) Nije negledljivo, ali je do zla boga predvidljivo i njanjavo. Kada su u pitanju egzistencijalističke potrage za samim sobom, uvek je mnogo bolje pogledati Broken Flowers nego ovo. Srbi će ovo gledati samo tako, jer ima Paćino.
ToniAdams Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 kobajo, jesi piso negde o levijatanu? ja tek nekidan pogledo.
kobni zelaya Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Bila je rasprava na topiku o FAF-u, čini mi se.
Ajant23 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Kada su u pitanju egzistencijalističke potrage za samim sobom, uvek je mnogo bolje pogledati Broken Flowers nego ovo. Bolje, lol.. Za šta...
Prospero Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Calvary Ok film, hronika tihog ali jačajućeg popovskog prsnuća u zatvorenoj sredini, i tihog prihvatanja sudbine. Edited August 1, 2015 by Prospero
đorđe geprat Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Maločas odgledah "Filth", bonus od dobavljača. Namerno sam dao link ka AM umesto uobičajeno ka IMDB. Sve je meni jasno iz pisanja CC, i sluđeni drogom, alkoholom i porodicom detektiv, veza sa "trejnpotingom" i halucinacije. jedino nije ta ocena 4.5/5 (9/10) što se obično daje za izvanredne filmove a 5/5 za remek dela. meni je ovaj film, da prostite, đubre. pasle pola sata, prisilio sam sebe da ga odgledam do kraja, upravo zbog na sajtu napisanog. na momente podsećao je na lijev "naked". no ta dva filma nisu za poređenje. "naked" je remek delo. "filth" će ostati na disku. ima se prostora, kao ilustracija lošeg.
Prospero Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 (edited) Oberst Redl Stari dobri špijunski film po istinitoj priči, sa naglaskom na lične aspekte - intrige, motive i pobude, samo je sam čin špijunaže ostao nerazrađen i skoro nevidljiv. Edited August 1, 2015 by Prospero
kobni zelaya Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Bolje, lol.. Za šta... za izbeci. Dzarmus, beogradski protohipster. + ~ Ja prvi put probao KFC nedavno, odlepio sam... Hot wings su apsolutna perverzija, probao sam i sve one sendviče, zinger mi je najbolji.
maheem Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 meni je broken flowers ko ladno pivo u letnji smiraj
ToniAdams Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 meni je broken flowers ko ladno pivo u letnji smiraj +1 jedan od par dobrih dzarmusa. stoput bolji od recimo nahajpovanog ghost doga
Recommended Posts