frit Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Chained (2012) tezak film serijski ubica i njegov talac, toliko http://www.imdb.com/title/tt1989475/?ref_=fn_al_tt_1
Indy Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Dennis Hopper bio je na snimanju lud i pijan skoro k'o lik koga je igrao.... Mad Dog Morgan (1976)
Jimmy Kowalski Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 La French http://www.imdb.com/title/tt2935564/?ref_=fn_al_tt_1 Svideo mi se. Prilicno dobar francuski krimic. Preporucujem za pogledati. +1 Konvencionalan, ali dobro snimljen. Dujardin i Lellouche odlicni. I bio je red da sami Francuzi daju osvrt na Francusku vezu..
Ajant23 Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 I bio je red da sami Francuzi daju osvrt na Francusku vezu.. Nije ti to bio zvanični stav Francuske već samo film o događajima vezanim za smrt revnosnog tužioca...
Geo Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Preporucite neki dobar(solidan) film sa puno snega i leda(neki istrazivacki sa antartika ili tako nesto )... Glupa molba, ali po ovoj vrucincini , samo mi se to gleda :)
Geo Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 day after tomorrow John Carpenter's The Thing Odlicne preporuke, ali odgledano milion puta ... Pogresno sam postavio pitanje, mislio sam na neka novija ostvarenja sa ledenom atmosferom.
Аврам Гојић Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 hm ajmo stvarno listu najboljih hladnih filmova da napravimo 1) Fargo 2) The Thing 3) Empire Strikes Back 4) Shining 5) 30 Days of Night
Аврам Гојић Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Odlicne preporuke, ali odgledano milion puta ... Pogresno sam postavio pitanje, mislio sam na neka novija ostvarenja sa ledenom atmosferom. Gledaj br. 5 sa liste, vampiri u snegu!
Geo Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Zahvaljujem, samo taj i nisam gledao sa liste edit: Jel gledao neko ovaj dokumentarac ? google je cudo :) Edited July 19, 2015 by Geo
Mil@n Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Preporucite neki dobar(solidan) film sa puno snega i leda(neki istrazivacki sa antartika ili tako nesto )... Glupa molba, ali po ovoj vrucincini , samo mi se to gleda :) Odgledaj dokumentarac o Antarktiku, Frozen Planet. Slobodno, garantujem da je svaka epizoda spektakl, i jedan od naj doc-ova u prirodi ikad snimljen. http://www.imdb.com/title/tt2092588/combined
mustang Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 She's funny that way Ovo sam odgledao samo zato sto je u pitanju Bogdanovich. Posle 100 godina nesto novo od njega (uz Anderson - Baumbach pomoc) Sto se tice kombekova bolji od Karpentera i Hila ali ipak samo bleda kopija njegovih ranih filmova. Ustvari, ovo je vise kopija filmova koje Woody pravi zadnjih 10+ godina. odlican, odlican, odlican :) ima jedno mesec dana kako sam ga gledala i jos se prisecam nekih scena :) sudija je ...obozavam ga :) a anistonka .... ko ja preslikana u nekim trenucima sramota me same sebe bilo....sada znam kako im je kad se zale na mene ...ali nisam ja kriva sto su ljudi spori i ne razmisljaju bas najprakticnije...
ToniAdams Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Odlicne preporuke, ali odgledano milion puta ... Pogresno sam postavio pitanje, mislio sam na neka novija ostvarenja sa ledenom atmosferom. pa gledaj prikvel the thinga. bas je to sto trazis plus je prilicno solidan, na opste iznenadjenje i moju radost ima i slatka cica.
Recommended Posts