Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Ostavljam te u tom uverenju.

Posted

Mozes da nastavis sa svojim uskakanjem u sire ili uze kategorizacije koliko ti je volja i uzecu ti za lapsus lingue da melodrama ne moze biti i noar istovremeno. Mene ta tvoja igra uopste ne zabavlja, ali bi strasno voleo da pogledas ponovo oba filma, a ne ovako po secanju koje bledi pricas skoro pa napamet

Posted (edited)

@kobni

Jeste, to je moje uverenje ko što je Killer's Kiss noir i ko što je noir žanr i taj film nije obična melodrama i kao što se Kubrick sa The Killing se nije snašao u žanru noira  ^_^

A ti, ultra plasticni, za nekog koga ne zanimam, previše si puta aludirao na moje postove od kojih se nekih jedva i sećam  ^_^

Edited by Ajant23
Posted

ja bih oba meto u noare, mada sam misljenja da je noar pre stajl negoli zanr :fantom:

Posted

Ma, dobro, ti si poseban slučaj...

Posted

ja bih oba meto u noare, mada sam misljenja da je noar pre stajl negoli zanr :fantom:

noar je precenjen

Posted

e ako je mogo hamlet da me drka za noar, istrpecu i od tebe

Posted

neam ja pojma ko je taj noar :(

app teme. gledo super francuski film na tvu ali ne mogu sada da se sjetim naziva a ni imena glumaca. ali je dobar akcioni triler.

Posted

ma nemas pojma, film je bulja :fantom:

Posted

to je sikvel...prvi deo mož se gleda skroz.

Posted

Nastavio sa "MMovim" filmovima.

Prvo sam se sa zadovoljstvom podsetio

232593.jpg

bas ga dugo, dugo, nisam gledao.

A onda odgledah jos dva filma, na jedvite jade.

Prvo:

MV5BMjAzMTA1NDU1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDUz

Sjajna ideja, ali apsolutno kastastrofalna realizacija. Poludeh bre, 2 sata se 4 naucnika samo svadjaju, vriste i histerisu. Put kojim se, zaista, redje ide.

Ako nista a ono sam bar saznao gde je to Rici imao insipriaciju za fanstaticnu pricu MM Kuca na granici sveta:

Altered-States-1.jpg2lc1esp.jpg77.jpg

I na kraju, pogledah Inferno Darija Ardjenta.

Inferno1980+Dario+Argento+Beyond+Horror+

Sick, man! Potpuni inkoherentan film, s uzasnim dijalozima, ako se isti takvim mogu vopste i nazvati. Zanimljivo je jedino Darijova igra sa plavom i crvenom bojom kojima ovaj film dominira. Ne znam kako izdrzah na trosedu...

Posted

najtoplija preporuka. 

:naughty:

Posted

Nastavio sa "MMovim" filmovima.

Prvo sam se sa zadovoljstvom podsetio

232593.jpg

bas ga dugo, dugo, nisam gledao.

A onda odgledah jos dva filma, na jedvite jade.

Prvo:

MV5BMjAzMTA1NDU1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDUz

Sjajna ideja, ali apsolutno kastastrofalna realizacija. Poludeh bre, 2 sata se 4 naucnika samo svadjaju, vriste i histerisu. Put kojim se, zaista, redje ide.

Ako nista a ono sam bar saznao gde je to Rici imao insipriaciju za fanstaticnu pricu MM Kuca na granici sveta:

Altered-States-1.jpg2lc1esp.jpg77.jpg

I na kraju, pogledah Inferno Darija Ardjenta.

Inferno1980+Dario+Argento+Beyond+Horror+

Sick, man! Potpuni inkoherentan film, s uzasnim dijalozima, ako se isti takvim mogu vopste i nazvati. Zanimljivo je jedino Darijova igra sa plavom i crvenom bojom kojima ovaj film dominira. Ne znam kako izdrzah na trosedu...

je. realno i tu je najzanimljivije sto mu je na taj nacin tarantino dao posvetu, rezirajuci onu scenu u sin sitiju sa dvajtom i dzekibojem.

stvarno nikad nisam kapirao kvalitete ardjentea, meni je jedini njegov gledljiv film suspiria, a i taj mi je realno sranje.

(nek je da je do mene, ali volim sto nisam usamljen)