Musky Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 ,... I, jao, taj Morgan Freeman... reke i jezera Amerike plaču za njegovom opremom za pecanje. naleteo sada na ovo... . ... like soulless (ko bez duše).
katamaran Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 http://www.imdb.com/title/tt3472226/ ceo film u spojleru (nije piraterija)
John Coltrane Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) ronjaj. moje preporuke su: "aura", "karančo" i "tajna njihovih očiju", "kinez" sve sa darinom uživaj Pogledao 2 od 4, ostale cu ovih dana. Ovaj me odusevio sa sve fenomenalno snimljenim scenama na stadionu. Skoro nisam odgledao tako upecatljiv kraj filma kao u Lesinaru. Nekako se u svim, dosada odgledanim, filmovima provlaci taj lajtmotiv koliko je trulo ARG drustvo i kako je to toliko duboko da se stvari ne menjaju decenijama. "ruka ruku mije" "para vrti gde burgija nece" i ostale fraze sa naseg podneblja kao preslikane na latino tlo. Respekt za hrabrost njihovih filmadzija. Edited June 28, 2015 by John Coltrane
Meazza Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Pogledao 2 od 4, ostale cu ovih dana. Ovaj me odusevio sa sve fenomenalno snimljenim scenama na stadionu. Skoro nisam odgledao tako upecatljiv kraj filma kao u Lesinaru. Nekako se u svim, dosada odgledanim, filmovima provlaci taj lajtmotiv koliko je trulo ARG drustvo i kako je to toliko duboko da se stvari ne menjaju decenijama. "ruka ruku mije" "para vrti gde burgija nece" i ostale fraze sa naseg podneblja kao preslikane na latino tlo. Respekt za hrabrost njihovih filmadzija. A glavni glumac pjunuti suarez. :)
John Coltrane Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 A glavni glumac pjunuti suarez. :) Sto neko rece ARG Vojin Cetkovic. Stvarno je u svakom filmu.
Ajant23 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Respekt za hrabrost njihovih filmadzija. Nije to više nikakva hrabrost. Doduše, bilo je lepo kada je pre dvadeset i više godina, Luis Puenco prekršio sankcije UN i prikazao u Beogradu svoju adaptaciju Kuge. Film nije bio uspešan kao adaptacija romana, jer nema Kamija bez Mediterana, ali ostala je zla kob obrade čuvenog poslednjeg pasusa Kuge, kroz reči zastrašujućeg Raula Hulie dok ga privode u maricu: Ništa niste naučili, mi se uvek vraćamo, snimljene u zemlji koja je tada bila primer ekonomskog uspona...
John Coltrane Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Gde ti ode covece?! Sent from my iPhone using Tapatalk
kobni zelaya Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 I ja stvarno ne vidim neku hrabrost u tome, biće da je normalno da film odslikava ono što se dešava u društvu. Hrabrost bi bila prozivanje konkretnih političara na vlasti ili mafijaša, ali konkretno.
Ajant23 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 @John Coltrane Odoh u sigurno veću hrabrost reditelja koji je prekršio sankcije UN, zbog čega je Fišer završio život na poternici i koji je te priče pričao dok je zemlja bila uzor ekonomskog uspona. Ovo sada je jeftin šablon i obična vakcina, možda i onih koji su se vratili. Iako, priča o hrabrosti slabo je bitna ovde, to je za druge PDF-ove. A, pogotovo je besmislena poslovična zamena teze poput ove kobnog zelaye...
Ajant23 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Važno da nisi ni pomislio da ću da je razvijam onako kako si je servirao...
Recommended Posts