John Coltrane Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 The Unknown Woman http://www.imdb.com/title/tt0494271/?ref_=nm_knf_t1 Uff, kakav odličan film..apsolutna preporuka. Svaka cast za preporuku, skoro nisam odlgedao bolji triler
Kreator Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Nema na cemu, i drugi put. :D Slobodno me pitajte za preporuku sto se tice Triler/Drame. Uglavnom vam se skoro svima svidjaju moje preporuke a gledam da budu malo manje poznati siroj javnosti.. :D
colonelo Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Chappie Toliko je naivno i toliko preterano, da mora da se voli :D mislim, pored svih mana koje mu se mogu naci, film ima dusu, sta vise odlican film za decu i mlade. To mislim najozbiljnije, prica i emocije rade odlicno na tom nivou (ok, nasilje je malo eksplicitnije za skolski program, ali danasnja deca ionako gledaju i slusaju svasta). +1 Veoma zabavan i simpatičan film. Zbog lokacije na kojoj se dešava (Johanesburg) i nekih novih a zanimljivih faca, ali i svoje spontanosti, film uspijeva da održi odmak od savremene holivudske konfekcije, kada je u pitanju ovakva vrsta filma. Kad se ovome doda i District 9 vidimo da se definitivno pojavilo novo značajno rediteljsko ime u SF univerzumu.
Sludge Factory Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) A Most Violent Year Onako, nije tragican film, a opet nista posebno. Malo je sporiji, a nisam siguran koliko se strpljenje isplati na kraju. Podzaplet sa vozacem mi je tanak, nije imao efekat na mene koji je pretpostavljam trebao da ima. Ocekivao sam vise od Dzesike, u smislu velicine i vaznosti uloge, ali meh. No, kao i uvek, lepo ju je gledati. Edited March 22, 2015 by Sludge Factory
Ryan Franco Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) walk among the tombstones jebeno fenomenalno jedina zamerka mi je onaj završni kadar u kom mi se čini malo veštački prizor koja se vidi kroz prozor. unosi neki nemir bespotreban za taj trenutak. više kao neko strano telo u filmu. al bez obzira, 10 od 10 Edited March 22, 2015 by McCabe
Zavrzan Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Svaka cast za preporuku, skoro nisam odlgedao bolji triler Dobar film .Meni je najveci utisak inspektor Korado Katani iz Hobotnice
đorđe geprat Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 odgledah prekjuče australijski "The Babadook". dobio ga kao bonus. pročitam da je horor, meni neomiljeni ranr ali, ko velim, kad je džabe i sirće je slatko. posle sam rekao dobavljaču: "koji si mi qrac to poslao". ko voli horor, ludilo u porodici i slično, neka gleda. film je završio u korpi koja je potom ispražnjena
Kreator Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 walk among the tombstones jebeno fenomenalno jedina zamerka mi je onaj završni kadar u kom mi se čini malo veštački prizor koja se vidi kroz prozor. unosi neki nemir bespotreban za taj trenutak. više kao neko strano telo u filmu. al bez obzira, 10 od 10 i meni se mnogo svideo, medjutim ljudi ga ovde opljuvaše...onako sočno :(
mustang Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 najezim se cim cujem glas liam neesona.... nema bilborda gde nije on! stancuje filmove ko da se klonirao. al on donese kao takav negde oko 5 ili 6 biliona dolara do sada holivudu worldwide....pa onda idu stalone, pa svarceneger, dizel, kruz i co. nikad ne bih rekla da je liam zlatna koka.
Ajant23 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 i meni se mnogo svideo, medjutim ljudi ga ovde opljuvaše...onako sočno :( Verovatno sam ja kriv zato što sam ga najavio kao kvalitetan već prilikom premijere: Scott Frank, poznati scenarista koji je radio dramatizacije: Elmora Leonarda (Get Shorty, Out of Sight), Philipa K. Dicka (Minority Report) i Jamesa Lee Burkea (Heaven's Prisoners), ovoga puta je napisao scenario i režirao film po Lawrenceu Blocku (8 Million Ways to Die i Contre-enquête). Liam Neeson tumači glavnu ulogu i film je završio na drugom mestu sa oko 12 miliona. Iako nije prošao sjajno, obzirom na dokazano umeće scenariste kao i na izbor Blocka za literarni predložak, verujem da će A Walk Among the Tombstones (2014) biti rado gledano štivo za svakog ljubitelja krimića!
Sludge Factory Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Boold Ties Nije savrsen film, ali mi se svidja, dobri glumci, ima nesto, valjda taj odnos izmedju brace. Ali Marion... kakva zena, kakva glumica, mislim da sam se zaljubio, ponovo.
Kreator Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Poolhall Junkies http://www.imdb.com/title/tt0273982/?ref_=fn_al_tt_1 Nemam ništa da kažem osim - gledajte ga, nećete zažaliti. Naprotiv
Ajant23 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Gledao sam davno taj filmić, prilično vedra pričica o klincima iz kraja, jednom lokalnom talentu i Walkenu koji rutinski šarmantno gostuje kao drachma ex machina. Sve već onirično anahrono za dvehiljadite...
Recommended Posts