Dankan Ajdaho Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 zabavaaaa! Vačovskiji su hteli da utrpaju sve živo u film, pa im se torba malo rasula, sve u svemu film pomalo vuče na "Peti element" ali koji je montirala veverica sa ADD poremećajem. Ipak, savršena zabava za bioskop, neverovatan šareniš. Voleo bih jedan ovakav film mesečno. e ako ti kazes onda cu gledati :)..i htela sam ali obeshrabrena nekim komentarima odustala ali meni ne treba puno za zabavu tako da tebi verujem na rec :P Sulejman Veličanstveni u svemiru :) Super zabava. Odgledao sam Watchman. Interesantno ispalo na kraju. Uopšte nisam znao o čemu se radi, zamenio sam ga s nekim drugim i posle prvih pola sata smora kad sam shvatio da je to strip-film, malo sam počeo da pratim i zainteresovao me koncept kontra-istorije što i inače volim, dakle, provučen je Niksonov 3. mandat, dobijen rat u Vijetnamu i američki san nalik kataklizmi. Na trenutak me podsetilo na Neverovatne avanture Kavalijera i Kleja, priču o superherojima, što ovaj film jeste, samo ovi su bez maski Može da se gleda, samo nerezonski dugo traje Meni su Vočmeni najbolji film o superherojima. Grafička novela je remek delo.
3opge Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 naravno, cepidlacim. volim kjubrika pa zato hejtujem njegov film, a volim i los ohos pa zato hejtujem rimejk. eyes wide shut je odlican film.
steins Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Nisam ja mislio da Mapoter snima visoko umetničke filmove, ali da mu je svaki film potpuno gledljiv i apsolutni bioskopski hit to jeste - a to se, meni, mnogo više pika nego neka neshvaćena umetnička dela.
mustang Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Kruz je glumcina ma koliko ljudima bio nesimpatican.
boshoku Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 i meni je to dličan film sa super atmosferom doduše, ja baš volim okultnu tematiku, tako da i nisam najobjektivniji
kobni zelaya Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) I meni je Eyes Wide Shut odličan. Toni da za kaznu ide da gleda ovaj film Meni ovo bilo jako dosadno. U filmu je bilo par momenata prikazanog rediteljskog talenta, ostalo je neka oda tradiciji, porodici i prirodi, sa premalo dešavanja. Uz to i film odiše nekakvim desničaranjem što me je još i dodatno nerviralo. Edited February 25, 2015 by kobni zelaya
ToniAdams Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 to sto je vama super znaci samo da nemate pojma, nista ne govori o filmu.
teacher Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 to sto je vama super znaci samo da nemate pojma, nista ne govori o filmu. jbg, ne može svaki film da ima zombije...
Musky Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 i meni je to dličan film sa super atmosferom doduše, ja baš volim okultnu tematiku, tako da i nisam najobjektivniji ne radi me okultna tematika...dakle...film je odličan 5.
Mil@n Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 i meni je to dličan film sa super atmosferom doduše, ja baš volim okultnu tematiku, tako da i nisam najobjektivniji Film je fenomenalan. Gledao sam neki dokumentarac u kome rekoše da je eyes wide shut film u kome su svi ti okultni običaji i rituali najvernije preneseni od svega viđenog, snimljenog.
Musky Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) atmosfera - check okultno - check... Edited February 25, 2015 by Musky
I*m with the pilots Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ne daj se Toni! Ni ja ne volim EWS, gledala vise puta i prosto me ne radi.
ToniAdams Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 ma amateri. vise suptilne erotike ime u prosecnoj reklami za uloske sa krilcima.
Recommended Posts