Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

jel gledo neko koralinu?

deluje mi oke

maestralno pretočena knjižica. onako kako treba da izgleda jedan jeziv san. a ako si iz jagodine biće ti na moment jeziv

Posted

The Duke of Burgundy je fakat milina za dusu i oci... kakav ambijent filma, dodzavola, zaljubljena sam  :wub:  :wub:

Posted

maestralno pretočena knjižica. onako kako treba da izgleda jedan jeziv san. a ako si iz jagodine biće ti na moment jeziv

cak mislim da nikad nisam bio u jagodinu :(

Posted

super je koralina

devet sam gledala i istog momenta zaboravila

Posted (edited)

videh 9 i koraline, ali su mi trejleri izgledali nekako depresivno a nesto nisam bio u elementu za tako neke "teske" crtace da me ne spucaju

ili ipak odlomak vara?

u uzem izboru su mi, Kako trenirati Dragana (1 i 2), 9 i Koraline.. kao i mis Ratatouille

pa cu odabrati nesto od toga

gleda mi se nesto zabavno, sareno.. avanturica neka

Edited by Have_Fun
Posted

videh 9 i koraline, ali su mi trejleri izgledali nekako depresivno a nesto nisam bio u elementu za tako neke "teske" crtace da me ne spucaju

ili ipak odlomak vara?

u uzem izboru su mi, Kako trenirati Dragana (1 i 2), 9 i Koraline.. kao i mis Ratatouille

Jesi gledao vec "Up"?

Posted

Jesi gledao vec "Up"?

jesam jesam, jos kada je izasao :)

topao crtani ^_^

jbt, kakav sam klinja, skroz se lozim na crtace :D

Posted

gledao the producers i pao na dupe 10/10. jebem ti kako je mel brooks genijalan. skino sam još par njegovih filmova odma. moram i original da pogledam.

nathan lane je bog glume, broderik smetnja, uma nikada jača verovatno, zapravo se ne sećam se da je težila ovakvim ulogama.

Posted

Super je. Ja sam koralinu gledala daaaavno sa drugaricom i isprepadale smo se.

Posted

Americki snajper - dosadno do jaja. Ne kao Gone girl jer ipak ima nekog pucanja i rata ali nemojte gledati ako bas bas ne morate.

Posted

ili ipak odlomak vara?

gledaj: http://www.imdb.com/title/tt0081698/ :D

dobar je Ratatuji ne znam jes gledao Tintina?

gledaj bre Studio Ghibli crtaće

Posted

mene zapalo sinoć 

St Vincent - dosadno, dosadno dosadno. Ovo je kao neki film koji bi odrtaveli Marej morao da ponese, al je on premator i preautoplagiran™ za tako nešto

Silent Hill Revelation - neočekivao dobro. 

X men day of nešto nešto -  :frust:  najbolji potez im je da prekinu da snimaju ovaj serijal. Postao je ko španska serija. 

Posted

Americki snajper - dosadno do jaja. Ne kao Gone girl jer ipak ima nekog pucanja i rata ali nemojte gledati ako bas bas ne morate.

Neću gledati i bez tvoje nepreporuke, ali super si to sročio.  :D

Posted

ili ipak odlomak vara?

Sramota je da nisi gledao Night Fury 1 i 2, to ispravi odmah.
Posted

Sramota je da nisi gledao Night Fury 1 i 2, to ispravi odmah.

hocu :shy:

@maheem

ne volem komedije.. ne nesto preterano

Studio Ghibli sam ispratio, obozavam njihove crtace.. savrseni su.. bukvalno savrseni!

Mogao bih misica da ispratim nakon zmaja.. eto.. reseno :D

hvala ^_^

p.s. a zatim i ove malo "mracnije" crtace