maheem Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 jel gledo neko koralinu? deluje mi oke maestralno pretočena knjižica. onako kako treba da izgleda jedan jeziv san. a ako si iz jagodine biće ti na moment jeziv
Hippie Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 The Duke of Burgundy je fakat milina za dusu i oci... kakav ambijent filma, dodzavola, zaljubljena sam
ToniAdams Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 maestralno pretočena knjižica. onako kako treba da izgleda jedan jeziv san. a ako si iz jagodine biće ti na moment jeziv cak mislim da nikad nisam bio u jagodinu :(
belch Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 super je koralina devet sam gledala i istog momenta zaboravila
Have_Fun Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) videh 9 i koraline, ali su mi trejleri izgledali nekako depresivno a nesto nisam bio u elementu za tako neke "teske" crtace da me ne spucajuili ipak odlomak vara?u uzem izboru su mi, Kako trenirati Dragana (1 i 2), 9 i Koraline.. kao i mis Ratatouillepa cu odabrati nesto od togagleda mi se nesto zabavno, sareno.. avanturica neka Edited February 22, 2015 by Have_Fun
Dagmar Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 videh 9 i koraline, ali su mi trejleri izgledali nekako depresivno a nesto nisam bio u elementu za tako neke "teske" crtace da me ne spucaju ili ipak odlomak vara? u uzem izboru su mi, Kako trenirati Dragana (1 i 2), 9 i Koraline.. kao i mis Ratatouille pa cu odabrati nesto od toga gleda mi se nesto zabavno, sareno.. avanturica neka Jesi gledao vec "Up"?
Have_Fun Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Jesi gledao vec "Up"? jesam jesam, jos kada je izasao :) topao crtani ^_^ jbt, kakav sam klinja, skroz se lozim na crtace :D
Ravanelli Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 gledao the producers i pao na dupe 10/10. jebem ti kako je mel brooks genijalan. skino sam još par njegovih filmova odma. moram i original da pogledam. nathan lane je bog glume, broderik smetnja, uma nikada jača verovatno, zapravo se ne sećam se da je težila ovakvim ulogama.
Dagmar Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Super je. Ja sam koralinu gledala daaaavno sa drugaricom i isprepadale smo se.
Zli Gli Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Americki snajper - dosadno do jaja. Ne kao Gone girl jer ipak ima nekog pucanja i rata ali nemojte gledati ako bas bas ne morate.
maheem Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 videh 9 i koraline, ali su mi trejleri izgledali nekako depresivno a nesto nisam bio u elementu za tako neke "teske" crtace da me ne spucaju ili ipak odlomak vara? u uzem izboru su mi, Kako trenirati Dragana (1 i 2), 9 i Koraline.. kao i mis Ratatouille pa cu odabrati nesto od toga gleda mi se nesto zabavno, sareno.. avanturica neka gledaj: http://www.imdb.com/title/tt0081698/ :D dobar je Ratatuji ne znam jes gledao Tintina? gledaj bre Studio Ghibli crtaće
steins Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 mene zapalo sinoć St Vincent - dosadno, dosadno dosadno. Ovo je kao neki film koji bi odrtaveli Marej morao da ponese, al je on premator i preautoplagiran za tako nešto Silent Hill Revelation - neočekivao dobro. X men day of nešto nešto - najbolji potez im je da prekinu da snimaju ovaj serijal. Postao je ko španska serija.
Indy Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Americki snajper - dosadno do jaja. Ne kao Gone girl jer ipak ima nekog pucanja i rata ali nemojte gledati ako bas bas ne morate. Neću gledati i bez tvoje nepreporuke, ali super si to sročio. :D
Valk Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 videh 9 i koraline, ali su mi trejleri izgledali nekako depresivno a nesto nisam bio u elementu za tako neke "teske" crtace da me ne spucaju ili ipak odlomak vara? u uzem izboru su mi, Kako trenirati Dragana (1 i 2), 9 i Koraline.. kao i mis Ratatouille pa cu odabrati nesto od toga gleda mi se nesto zabavno, sareno.. avanturica neka Sramota je da nisi gledao Night Fury 1 i 2, to ispravi odmah.
Have_Fun Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Sramota je da nisi gledao Night Fury 1 i 2, to ispravi odmah. hocu :shy: @maheem ne volem komedije.. ne nesto preterano Studio Ghibli sam ispratio, obozavam njihove crtace.. savrseni su.. bukvalno savrseni! Mogao bih misica da ispratim nakon zmaja.. eto.. reseno :D hvala ^_^ p.s. a zatim i ove malo "mracnije" crtace
Recommended Posts