slepa živana Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 a sto zabole mestane oce se to zvati brdo ili planina? kompleksaši. na kraju je pop umro od premora. to me najviše smorilo u filmu. hju grant je mnogo sladak.
đorđe geprat Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 pre neko veče, sjajan iranski "razvod". juče, "srce od zlata", koncert nil janga u nešvilu. dobra svirka.
kapetanm Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 A ja na tv upravo gledam Ljubav i modu i slusam kvartet Predraga Ivanovica..
Dagmar Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 kompleksaši. na kraju je pop umro od premora. to me najviše smorilo u filmu. hju grant je mnogo sladak. Jao, pa sto si ovo sad napisala, mislila sam da gledam, kao neka opustena limunadica...
slepa živana Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Jao, pa sto si ovo sad napisala, mislila sam da gledam, kao neka opustena limunadica... izvinjavam se. a i nije pop glavna ličnost, tako da ti nisam mnogo upropastila :D
nenad Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Auuuu covece.. al` me je puk`o crtani :/ http://www.imdb.com/title/tt2245084/ PRE LE PO :') preporuke za fanove crtaca :) ^_^ hvala za preporuku, ovo je bas vrhunski. trejler ni izbliza ne docarava kvalitet.
Musky Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Inherent Vice - prva numera u filmu je ,,Vitamin C,, by CAN....and that's it.... dobro i scena na kraju kada drot guta hedove je za rispekt.... majkumu....i sa motanjem mi izašo na skoro sat vremena... mogo sam da usisam auto, prošetam kera i uradim ozbiljnu seriju sklekova...
Have_Fun Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 hvala za preporuku, ovo je bas vrhunski. trejler ni izbliza ne docarava kvalitet. mhm mhm divan crtac :) meni se sada gleda nesto slicno tome, ali nemam ideju sta :D mada nisam gledao "kako trenirati Dragana™"... mogao bih to mozda
nenad Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 mhm mhm divan crtac :) meni se sada gleda nesto slicno tome, ali nemam ideju sta :D mada nisam gledao "kako trenirati Dragana™"... mogao bih to mozda i meni. :) osim dispicable me, nisam gledao crtace dosta dugo. moracu nadoknaditi.
ToniAdams Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 kacmo kod crtaca, este gledali ovo? meni dosta pristojan.
urkozamanje Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 dobar je 9. kad smo kod cratca, vredi pogledati i the book of life. zabavan je.
Recommended Posts