Mil@n Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 what we do in the shadows rocks! smejanje na glas I meni je dobar.
stajebrebilo Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 little death zabavan i smesan film. +1 malo mi nezavrsen na kraju ?!
Reaktor Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 The Skeleton Twins Meni ovo lepo leglo danas, drama začinjena dobrim humorom. Preporučujem za gledanje, nađite ga u nekom od gusarskih dućana.
steins Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 what we do in the shadows rocks! smejanje na glas ooodddllliiiičan. davno nisam gledao nešto da se na glas smejem čitav sat! :0.6: ali prvi susret sa vukodlacima je hajlajt. Džigerica mi je na nos izašla od smeha!
Musky Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) little death zabavan i smesan film. film je veoma zabavan ali zadnjih 10 minuta filma je, po svim segmentima, iznad ostatka filma.... emocija, gluma, kadriranje...ideja pre svega....pre-div-an rad. Edited February 15, 2015 by Musky
Geo Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sasvim slucajno naleteh na ovo(posle toliko godina) i moram priznati da mi je fino drzao paznju ...
darling Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 film je veoma zabavan ali zadnjih 10 minuta filma je, po svim segmentima, iznad ostatka filma.... emocija, gluma, kadriranje...ideja pre svega....pre-div-an rad. slazem se :) al koliko sam se smejala na video cet...
John Coltrane Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 what we do in the shadows rocks! smejanje na glas little death zabavan i smesan film. Kupljeno, ionako nisam pogledao film danima (od onog razocarenja Hendrixom :( ).
Аврам Гојић Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 ali prvi susret sa vukodlacima je hajlajt. Džigerica mi je na nos izašla od smeha! +1 Isto, vraćao sam tu scenu da čujem sva dissovanja. "Say it, don't spray it!"
scab Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Homebound poneo me malo "what we do in the shadows", pa pogledao još jednu novozelandsku horor-komediju. očekivao da ću videti kopiju "what we do...", dobio super zabavno-strašan rolerkoster.
Lloyd Wyman Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 posle toliko hejlovanja what we do in the shadows uzeh da zavrsim film. poceo pre par dana, ali mi se spavalo, pa ga ugasio skoro na pocetku. nije mi delovao zanimljivo, al', reko', aj da mu dam sansu. veceras odgledah do kraja. namerno nisam hteo da prekidam (sreca pa i traje kratko). isuse, koje nesmesno i trulo sranje. kapiram da je ovo novozelandski pandan filmovima gordana kicica ili seta rogena. sreca da sam pre neki dan odgledao whiplash. odlican. simmons sjajan. gledao ga dva puta u roku od tri dana. mogao bih opet. bas mi je legao.
Kreator Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 posle toliko hejlovanja what we do in the shadows uzeh da zavrsim film. poceo pre par dana, ali mi se spavalo, pa ga ugasio skoro na pocetku. nije mi delovao zanimljivo, al', reko', aj da mu dam sansu. veceras odgledah do kraja. namerno nisam hteo da prekidam (sreca pa i traje kratko). isuse, koje nesmesno i trulo sranje. kapiram da je ovo novozelandski pandan filmovima gordana kicica ili seta rogena. sreca da sam pre neki dan odgledao whiplash. odlican. simmons sjajan. gledao ga dva puta u roku od tri dana. mogao bih opet. bas mi je legao.
Pokojni Ruxin Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Heeej, pazi na jezik moliću. Are we werewolves or swearwolves?
ivy Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 gledali The Imitation Game (2014) odlicna istorijska drama, moglo je i bez Kire al ajd
Recommended Posts