steins Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Sudac Jedan fini, topli film. Jbga, jeste konfekcija, al kad imaš super kvalitetne glumce /vidi i pod Last Vegas/ prosto je jako teško omanuti. Taman prave doze drame i komedije i odlična opršotajna uloga za Duvala./koji ima 84 godine / a glede ostalih .- Junior glumi sebe, Rafalo je debeo, a Bili Bob ima paradentozu u poodmakloj fazi. PS kraj je malo preteran, al jbga ipak je to Holivud.
colonelo Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Rafalo izgleda debelo vjerovatno zato što je to u stvari Vincent D'Onofrio...
banecare1 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Rafalo izgleda debelo vjerovatno zato što je to u stvari Vincent D'Onofrio... jbt isti su
steins Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Rafalo izgleda debelo vjerovatno zato što je to u stvari Vincent D'Onofrio...[emoji23] koji sam ja tupan! Al stvarno liče ...
kobni zelaya Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Kraftidioten - zabavno, mada ne preterano originalno. Može da se pogleda i odmah da se zaboravi.
mustang Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 american sniper-meni dobar. odlicno reziran, dobre borbe, prikaz glavnog 'junaka' solidan, kuper (inace nisam njegov fan) zrela pastuvcina polako postaje ozbiljniji glumac.
Њујоркер Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 (edited) Dobar. Nisam neuropsihijatar, pa necu da ulazim u rapsrave da li koristimo 100% mozga ili ne (ja bih rekao da, ali ne vaskoliko vreme, no ko mene sta pita), tako da pocetna premisa filma o onih 10% me ni najmanje ne vozbudjuje. Stavise, pricamo o sajfaju, je li? Ok. Za razliku od nesrecnog Interstelara koji je sav u lavlavmidu fazonu, ovde barem imamo kakvu takvu premisu koje se drzimo ko pijan plota vaskoliko vreme, i ako sklonimo u stranu koreancekojimanikozivnistanemozeocigledno, Lusi koja se seta po pjongtajpeju s puskama u rukama ko da su bureci, povremenim sili konverzacijama, ostatak filma je vise nego dobar. Transcendencija od (pra)Lusi do Starcajlda, ili bolje receno, vajred-unplaged-olprezent-cajlda je prilicno zabavna i konzistentna. Uzivao sam uz ovaj film, iako je SkarDzo glumica taman u rangu onih iz Picinog parka sto glume orgazme... Edited January 29, 2015 by Њујоркер
belch Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 od lusi boli mozak jedini film gde sam napustila bioskop, ikad
Indy Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 od lusi boli mozak jedini film gde sam napustila bioskop, ikad + milion Jedino sto ja nisam napustio bioskop, posto sam mazohista.
Calavera Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Meni je Foxcatcher legao, uglavnom zato sto o incidentu na kojem je zasnovan pojma nisam imao, pa me kraj uhvatio na prepad Carell je pravo dobar, jedino me nervira taj hajp koji se podigao oko toga sto on, pazite, 1 komicar, dominira u glavnoj ulozi 1 drame. Nadasve necuveno...
Vapad Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 @belč und indijana: Meni lusi preporučili jerbo je "sf"....nisam kraj odgledao. Stao sam kod scene kada u prvom planu kineska mafija puni i repetira automatsko naoružanje a iza njih nešto policijskih kola ide ka uniju. A malo je falilo kod rekompozicije u toaletu aviona. Ovo pre toga još ajd da prođe nekako, ono, bioenergija, telekineza, vatrene hebene lopte :) Koji je deo vas najviše pogodio. Pravimo suport grup za preživele od lusi
urkozamanje Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Jbt, Lusi.. B film A produkcije. Toliko lose da sam na momente mislio da je neka fora. Nego, Whiplash. Vredi pogledati. Ako nista, a ono zbog muzike.
belch Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 @belč und indijana: Meni lusi preporučili jerbo je "sf"....nisam kraj odgledao. Stao sam kod scene kada u prvom planu kineska mafija puni i repetira automatsko naoružanje a iza njih nešto policijskih kola ide ka uniju. A malo je falilo kod rekompozicije u toaletu aviona. Ovo pre toga još ajd da prođe nekako, ono, bioenergija, telekineza, vatrene hebene lopte :) Koji je deo vas najviše pogodio. Pravimo suport grup za preživele od lusi ja sam se trudila i delimično uspela da zaboravim sve delove, ne samo one najgore :D
Recommended Posts