Zen Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Koja scena nije antologijska?(pokret kamere dok Majkl, sada već u svojoj karakterističnoj pozi u fotelji, obrazlaže zašto i kako treba ubiti Soloca i Meklaskog)
Calavera Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 (edited) LincolnDobar. Mada, mogli su da zavrse Lincolnovim isetavanjem iz kabineta pre posete pozoristu, a Gordon-Levittove scene mi ne sluze nicemu. Edited January 9, 2013 by Calavera
Sunny Side Up Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Koja scena nije antologijska?U pravu si. "Voleti film, a ne voleti Kuma je nespojivo."http://pulse.rs/kum-je-zivot-sam/
ultra plasticni Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Praznicni maraton:Argo - odlicanLincoln - odlicanKilling Them Softly - odlicanClockwork Orange - i dalje odlicanCloud Atlas - njesraBeast Of The Southern Wild - odlicanCeasar Must Die - odlicanInherit The Wind - odlican
Calavera Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Sutra BEKSTVO IZ LA za B92Kakva filmcina, svaki put kad pogledam sve mi bolji i bolji...
bigvlada Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Bleda kopija prvog dela. Ako ste gledali Bekstvo iz Njujorka u bioskopu, L.A. može da dobije samo tri od pet. Donald Plezens kao predsednik i Li van Klef kao policajac su objasnili šta je kvalitetna gluma. heh, ja sada čitam Snake Plissken Chronicles. :)
ducca Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 (edited) Savages - razvodnjena limunada.Seven Psychopats - pocelo solidno, do polovine vec otislo sve u 3 lepe materine... Mada Walken briljira kao i obicno. Edited January 10, 2013 by ducca
Calavera Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Bleda kopija prvog dela. Ako ste gledali Bekstvo iz Njujorka u bioskopu, L.A. može da dobije samo tri od pet. Donald Plezens kao predsednik i Li van Klef kao policajac su objasnili šta je kvalitetna gluma. heh, ja sada čitam Snake Plissken Chronicles. :)Volim ja prvi deo jos i vise, ali u njemu nema revolveraskog obracuna po Bangkoskim pravilima.
ivy Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) forum je pobrljavio skroz...elem,filmhttp://www.imdb.com/title/tt0112760/volim ,kakvi pirati sa kariba i bakrači .. Edited January 11, 2013 by ivy
maheem Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 The Perks of Being a Wallflower (2012)pridružujem se hvalospevima. dirljiv film.
zakintos Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 I Want Someone to Eat Cheese With 2006www.imdb.com/title/tt0391229/ -Sjajna tema i odlične preporuke. Da pojačam malo preporuku sa malim nezavisnim biserom... Debeljuca (Jeff Garlin) ima problem da nađe srodnu dušu i pravu ulogu, jer je po vokaciji glumac.Ima 39. godina, živi sa kevom i stalno vara sa svojom dijetom. A tako želi da nađe devojku i da podeli sir sa njom...Preporuka...
maheem Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) Sedam sociopataSam Rockwell is DA MAN :lolol:odlična zabava Edited January 12, 2013 by maheem
scab Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 uh, ala mi momački legao django unchained! uzbudljivo, zabavno, krvavo i jako duhovito. jeste da traje 2:45, al mi nije ni zasmetalo. navijah za krv ko u basterdsima.
Ravanelli Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 ja pogledao prvih 45 minuta i odustao. ovaj je opet izdrkao na sebe i to predstavljao kao film
Recommended Posts