frit Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 a ovaj je pre neki dan bio ujutro za uz kafu http://www.imdb.com/title/tt0243991/?ref_=filmo_li_tt Intimate Affairs vredi izgubljenog vremena
Kreator Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 El Ninjo http://www.imdb.com/title/tt2093990/?ref_=nv_sr_1 Odličan krimi film, baš onakav kakav volim; pun akcije, jednostavna priča bez nepotrebnog smaranja. Apsolutna preporuka.
morgana Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) adamse, sad kad si usao u posjed, mogao bi da prebacis muziku ispod serija, logicniji je redosljed film/serije/muzika nego film/muzika/serije :) Edited January 3, 2015 by morgana
Ajant23 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Boyhood (2014) Pogledao sam ga sada celog. Dođe mi da čestitam samom sebi što sam izdržao...
Ravanelli Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 the waitress - ovakve filmove do kraja života. devojka pravi pite i konobariše u dajneru, trudna je sa mužem kretenom i gledamo kako je odličan lik dok joj život propada ++++ the descendants - kakav užasan i nepotreban film
ivy Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 mi gledali Transcendence (2014) i zanimljiv mi je..malo cudan ali nelos..onako..
steins Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 za danas samo jedan film Dallas Byers Club. Sjaaaaaajan film. E sad, u čemu je caka - ajd što je Metju pokidao, ali ja sam tek na odjavnoj špici ukapirao da je Rejlon, trandža i ortak Mekonahijev - Džared Leto... :hail: padne mi na pamet da je on zaslužio oskara ko vrata za najbolju epizodu - a onda vidim da ga je i dobio
đorđe geprat Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 maločas na sinemaksu vrlo dobar "batler". priča o crnom čoveku koji je opsluživao u beloj kući od ajzenhauera do regana. vrlo dobro odigrane uloge bračnog para (vitaker i opra) i mnogo poznatih u epizodama. film mi se dopao. ponoviće ga večeras u 8 na sinemaksu 2. koga zanima.....
Ravanelli Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) the drop - odlična krimi prića u bruklinu. moram sada da gledam i prethodni roskamov film, rundskop. čudi me da film nije mnogo pominjaniji. film dosta poštuje gledaoca i nemam veće zamerke, osim... ...osnovne logike da marv nije tolio naivan da ne protpostavi da će čečeni nadgledati tako veliki drop ili da mlađi brat nije propevao Edited January 4, 2015 by Ravanelli
Zavrzan Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Sta gledati od ova 3: Gone Girl,The Drop,Dracula Untold?
luba Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 the drop - odlična krimi prića u bruklinu. moram sada da gledam i prethodni roskamov film, rundskop. čudi me da film nije mnogo pominjaniji. film dosta poštuje gledaoca i nemam veće zamerke, osim... ...osnovne logike da marv nije tolio naivan da ne protpostavi da će čečeni nadgledati tako veliki drop ili da mlađi brat nije propevao odlican. i odlicno se snasao lehejn u njujorku. meni je hardi fantastican, ne znam zasto mi je u glavi iskocilo poredjenje sa bejlom iz wrestlera. pojeo ga hardi ko malo dete. a za spojler pa pretpostavio je. ostao je kod kuce.
ToniAdams Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 odlican. i odlicno se snasao lehejn u njujorku. meni je hardi fantastican, ne znam zasto mi je u glavi iskocilo poredjenje sa bejlom iz wrestlera. pojeo ga hardi ko malo dete. a za spojler pa pretpostavio je. ostao je kod kuce. tigar u africi?
Recommended Posts