Ajant23 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 A, ovo mu je znači onaj film u kome nije bitno što je homoseksualac, nije bitno što nastupa kao totalno pomoidni kanađanin, nije bitno što je iz Kvebeka, i što arči šine LGBTanskog i kvebežanskog identiteta, i to mu sa ovim filmom nimalo ne olakšava prođu i širom otvara vrata mnogih selekcija i na ime toga ovoga puta nije dobio ni jednu nagradu, ovde se znači okrenuo klasičnom... Pa, dobro...
John Coltrane Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Dobar film, Bejl izuva. Americki Psiho vol2 podnaslov Postratne traume.
Nicol Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1692486/dobar :) Da se nadovezem s komentarom nakon svega 2 godine: bas dobar film. 4 rasna lika, svaki odbojan na svoj nacin, al sto film vise napreduje postaju sve drazi/blizi... Cudi me da niste vise procakulali o ovom filmu.
Nicol Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Inside Llewyn Davis - bogovski film +1. Iskren, direktan i nimalo naporan...
ToniAdams Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a ja kad sam prico da je to mozda najbolji koeni ljudi su mi se smejali :(
boshoku Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 ništa ne može biti bolje od d duda redak film koji mogu višeputno da gledam
Kreator Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 These Final Hours http://www.imdb.com/title/tt2268458/?ref_=fn_al_tt_1 Prilično dobar film, na moje iznenađenje.
Mil@n Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 The Equalizer. Nekako mi se ceo film urušio u onoj na kraju 20 minutnoj trci po Volmartu sa sve zamkama. Denzel je naravno ubica, i ovo su uloge smišljene za njega. Ali to je nebitno jer je on ubica u svim ulogama... Sve u svemu može da se pogleda, 6.5/10.
Guest Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Words And Pictures - Clive za Juliette, Juliette za Clivea, povuci, potegni, ne iscupase film.
Guest Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 The Equalizer. Nekako mi se ceo film urušio u onoj na kraju 20 minutnoj trci po Volmartu sa sve zamkama. Denzel je naravno ubica, i ovo su uloge smišljene za njega. Ali to je nebitno jer je on ubica u svim ulogama... Sve u svemu može da se pogleda, 6.5/10. film jeste ubitacno sranje, ali otkud ti ovo, majke ti?
Mil@n Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 film jeste ubitacno sranje, ali otkud ti ovo, majke ti? Zato što kakvo god film da je ubitačno sranje on ga učini gledljivim. Jbg, meni je jedan od onih koji samom pojavom njuške u kadru zasene sve ostalo, takav mu je i glasi način govora. Voli ga kamera.™
Guest Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ma okej sto ti imas crush on Denzel, nego odakle ti to da je ubica u svim ulogama?
Recommended Posts