Mil@n Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Hvala Boogiju na western preporuči - The Salvation. Filmčina i po, kratak ali i te kako popunjen, dinamičan, Mads Mikelsenu divlji zapad čuči samo tako, sve je bre dobro u filmu. Negativac, fotografija, casting, režija, brutalnost, sve.
yolo Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Вонг Кар Вај, режисер познат по музици. nisam se jos odljutio
Kreator Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 A Walk Among the Tombstones (2014) http://www.imdb.com/title/tt0365907/?ref_=fn_al_tt_1&licb=0.39376234472729266 dobar je. scenario i režija su solidni, gluma je dosta dobra. sve u svemu klasičan triler koji zadovoljava većinu gledalaca. ajde i to da kažem, sada već klasični liam neeson film :)
Miralem Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 gledao opet a fish called wanda, posle 1000 godina. jebeno najbolja komedija ikada.
ToniAdams Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 gledo si ga al ga nisi razumeo. poput tog majmuna sto cita filozofiju ali je ne razume :(
Miralem Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 gledo si ga al ga nisi razumeo. poput tog majmuna sto cita filozofiju ali je ne razume :( jer si mi ti to rekao da sam glup? nemoj vise nikada da mi kazes da sam glup.
Indy Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 gledao opet a fish called wanda, posle 1000 godina. jebeno najbolja komedija ikada. A cak nema ni jedan vic o Ciganima.
đorđe geprat Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) gledao u selu i pitam se koji mi je krasni qrac to trebalo. zatvorski film, kao žanr, mi je dalek i neprivlačan, ovo drugo me zaintrigiralo. nisu gurnuti u "nebitno" nego su izbrisani i iz korpe. radi se o "Un prophète" i "Seul contre tous" Edited December 6, 2014 by djordje geprat
Guest Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Dobar je St. Vincent, laka uloga za Bill Murray-a, mislim ladno bih i ja mogao da glumim matorog drkadziju. Na momente vrcavi dijalozi, pa predvidivosti koliko hoces, malu glumcinu nepravedno zapostavili na plakatima, kako zbog same poente price, tako i zbog samog glumackog ucinka. Naomi Watts, totalno nepotrebna u filmu, bar ovako karikaturno, zaista smeta. Gledajte, ja sam kriv, ako vam se ne svidi. gledao u selu i pitam se koji mi je krasni qrac to trebalo. zatvorski film, kao žanr, mi je dalek i neprivlačan, ovo drugo me zaintrigiralo. nisu gurnuti u "nebitno" nego su izbrisani i iz korpe. radi se o "Un prophète" i "Seul contre tous" Hm, ne znam za ovaj drugi, ali Un prophete je odlican film. Nije bas klasicna zatvorska prica. Edited December 6, 2014 by Lancia
Mil@n Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Boyhood. Odličan film bez dileme. Jednostavna i prosta drama bez posebnih zapleta ali mu način na koji je snimljen tj u kom vremenskom rasponu daje jednu totalno nadrealnu notu što pomaže da imate osećaj kada proživljavate život tih ljudi u nekih 2 sata i 43 minuta. Ono što malo smeta (meni) je neverovatna i konstantna melodramatičnost glavnog lika, depresija, drama, neprekidne konstatacije o besmislu života, ali čemu, ali zašto, ali glupo je, ali besmisleno je, blabla. Mnogo je bio pozitivniji kao jako mlad. Ovako, nekako sprečava gledaoca da se veže za njega i već na pola filma počne da izaziva iritaciju.Bez obzira na to, dosta dobar.
Ajant23 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nije bas klasicna zatvorska prica. Jeste klasična, u smislu jedna od najboljih u ovom veku. A, ovo za žanr šta je hteo da kaže, to ne znam. Možda je mislio da na žanr kao zatvor, u smislu are birds free from the chains of the skyway, mada je taj stih slobodan od lepote, pre svega... Pojma nemam...
Guest Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Jeste klasična, u smislu jedna od najboljih u ovom veku. A, ovo za žanr šta je hteo da kaže, to ne znam. Možda je mislio da na žanr kao zatvor, u smislu are birds free from the chains of the skyway, mada je taj stih slobodan od lepote, pre svega... Pojma nemam... Pa dobro, nije bas klasicna zatvorska prica. Prilicno je radnja smestena i van resetaka. A film je puslica, ne znam ni ja sta mu Djordje ustvari zamera.
zakintos Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 St, Vinsent iz 2014. totalno nepotreban film. Čudi me samo da je Marej pristao na to smeće, ipak se čuvao. Kapiram da svake godine izađe po jedno ovakvo smeće ali onda bolje pogledati "The Way way Back" iz 2013. Ista ocena na IMDB-u samo minut duži. Boyhood, veličanstven film a Linklejter kroz svaki njegov film provlači njegove teorije o "besmislu života" i istražuje koliko je vreme relativna stvar. To možda nekome kvari ugođaj, meni prija.
đorđe geprat Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Jeste klasična, u smislu jedna od najboljih u ovom veku. A, ovo za žanr šta je hteo da kaže, to ne znam. Možda je mislio da na žanr kao zatvor, u smislu are birds free from the chains of the skyway, mada je taj stih slobodan od lepote, pre svega... Pojma nemam... pa, kao što neko ne voli kaubojce, ili horor ili........ tako ja ne volim filmove čija je radnja pretežno ili isključivo vezana za robijašnice. makar to bila i remek dela. nikako da se odlučim da gledam "šošenk". ovaj film sam odgledao pošto je baš preporučen. ništa drugo, ne leži mi.
Recommended Posts