Jimmy Kowalski Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Mogao bi neki split, ako vec nemamo temu za negativce..
ToniAdams Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Do jaja film. opa lozis se na film sa gej hevimetalcima sibadzijama sto nose kozne prsluke na golo telo. bas sam iznenadjen
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) Uh, koliko je manhunter dobar film. Toliko dobar da cini red dragona jednim od besmislenijih rimejkova, a mislio sam ranije da je skroz ok. Tooth fairy je savrsen a i cox je odlican haniball, mozda cak.... Koliko je ludacki dobro snimljen onaj poslednji okrsaj sa sve saundtrekom, vracao sam scenu 3 puta samo iz razloga sto je toliko prokleto kul. Mnogo volim manna na uglavnom negej nacin. Edited December 4, 2014 by Ruxin
yolo Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Nisam gledao a spremam se pa bolje da pitam pre nego sto naletim na minu: kakav je korejski Old Boy?
yolo Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 hvala, bergasa je otisao ali njegov duh nikad jaci!
Прслин Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) Бољи је милион пута од оног давежа Вонг Кар Ваја, али има тај један културолошки данак који мора да се плати скоро сваки пут када се гледа азијска кинематографија и који се манифестује релативно честим падањима концентрације, што је мало резултат расизма односно нашег доживљаја да су сви Азијати исти, а мало њиховог начина приповедања које мора да испоштује патос сваки пут када му се приближи. Овде је то добро покривено насиљем, али апсурдно је да сцена по којој је чувен филм и који је режисеру код многих људи обезбедила да буде Режисер није режирана. Гледај, добар је филм. едит: ...али ни близу Менхантеру. ;) Edited December 4, 2014 by Прслин
Прслин Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Она, бре. Могу да је поставим али не знам шта да откуцам за спојлер.
kobni zelaya Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 A, to. Super je scena, ne kapiram što nije režirana, ali neću da cepam kose
yolo Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 AAAAAA ne da mi se dira u Wong Kar-Waia, i to na vece kada sam nasao kantonsku verziju one Krenberiz pesmice koja se cuje u Chungking Express !!!! Grrrr !!!! Ladno bolje od originala!
yolo Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 U znak protesta prvo gledam ponovo Chungking Express pa tek onda Old Boy
Recommended Posts