3opge Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 dajte neku bas bas light komediju. no brainer.[al da bude smesno, razume se]probaj ovo:Jeff who lives at home
Turnbull Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Pa gledaj Teda, ako već nisi.Edit: Može i Đef, ali to je pomalo depresivan filma. Nije baš lajt komedija. Edited January 7, 2013 by Syme
scab Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 seven psychopaths - superzabavan. celeste & jesse forever - nevešto, dosadno, plitko, al reko da vidim rashidu kao scenaristukon-tiki - jako dobro izgleda i ima super priču, al dosadi vrtenje u krug napada ajkula. inače, najskuplji norveški film
mlatko Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 seven psychopaths - superzabavan.izvini, ne da je plitko već je govnjivo blato, a em je dosadno. pisac i režiser je stipendista velikih govnara. a taj imdb ocenjuju klinci koji sutra izlaze na ulicu sa utokama jer znaju da je to kul i zabavno
kralj Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ebenih 6.8 na imdb-u ???http://www.imdb.com/title/tt1741542/fenomenalan filmTaman za IMDB-ovih 6.8. Sasvim dobar film. Da je preko 8 bio bi betmen ;)
Turnbull Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Sinisterhttp://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1Nisam neki ljubitelj horora ali je ovaj skroz OK. Preporuka za ljubitelje ovog žanra.Uh, počeh da gledam ovaj Sinister, pa se vrlo sneveselih i prekinuh film na pola. Što sam stariji, to mi je niži prag tolerancije na izvesnu vrstu filmova - true crime i tome slično.Film je inače odličan, ali ima jednu užasno onespokojavajuću atmosferu i, kako je primetila moja lepša polovina - za razliku od uobičajenih horora koji jump-scare-ovima oslobađaju tenziju, ovaj zapravo sve vreme dodaje tenziju, bez ikakvog otpuštanja. I onda ti u jednom trenutku dođe malo previše.Dakle, ne gledati kasno noćom. Edited January 8, 2013 by Syme
3opge Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 izvini, ne da je plitko već je govnjivo blato, a em je dosadno. pisac i režiser je stipendista velikih govnara. a taj imdb ocenjuju klinci koji sutra izlaze na ulicu sa utokama jer znaju da je to kul i zabavno sta ovo znaci?
Killiana Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Pa gledaj Teda, ako već nisi.Edit: Može i Đef, ali to je pomalo depresivan filma. Nije baš lajt komedija.ted mi je bio nevidjeno govance.sve dobro u filmu stalo je u 2 minuta trejlera.a jeffa smo krenule da gledamo... i bas je bio no go.yes mana gledala.zavrsile na hickoku, nestrpljivo cekam the master.a da, linkoln... ddl je super. ali evo, ja sam taj film gledala dva dana... jer ne mogu da sedim 3 sata i da ga gledam u cugu. i nije mi nesto.a ni zero dark thirty.
notenoughreasonsforclaire Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 nema šansone da u cugu odgledam film koji traje tri sata to i mene muci.a ide mi se u bioskop da pogledam. a da, linkoln... ddl je super. ali evo, ja sam taj film gledala dva dana... jer ne mogu da sedim 3 sata i da ga gledam u cugu. i nije mi nesto.a ni zero dark thirty.Od jednog čo'eka:Florentina Hubaldo, CTE, 360 minuta,Batang West Side, 315 minuta,Melancholia, 450 minuta,Siglo ng pagluluwal, 360 minuta,Kagadanan sa banwaan ning mga Engkanto, 540 minuta,Heremias: Unang aklat - Ang alamat ng prinsesang bayawak, 540 minuta iEbolusyon ng isang pamilyang Pilipino, 540 minuta.
assück Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 juce Bronsona i Warriorveceras Lawlesszenin crush na Hardyja prelazi na mene
3opge Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ted mi je bio nevidjeno govance.sve dobro u filmu stalo je u 2 minuta trejlera.a jeffa smo krenule da gledamo... i bas je bio no go.yes mana gledala.zavrsile na hickoku, nestrpljivo cekam the master.a da, linkoln... ddl je super. ali evo, ja sam taj film gledala dva dana... jer ne mogu da sedim 3 sata i da ga gledam u cugu. i nije mi nesto.a ni zero dark thirty.obavezno da gledas "dete sa biciklom" brace Dardenne
mlatko Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 sta ovo znaci?da ebaloriram:- nazvati komedijom film u kojem se 5-6 psihopata jure i ubijaju uz onakve scene... to je killing funny, ko li mu samo dade pare za film?- klinci sami sebe ubede da je to ok, ako ništa drugo moraš da se družiš sa psihopatama i da ih prihvatiš kakvi jesu- ne umem uvek da shvatim ovakav žanr, ne vidim dovoljno jasno tu ironiju štaliveć
Molder Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 obavezno da gledas "dete sa biciklom" brace DardenneE da - to je must see!!!A "Drive" možeš da preskočiš, ništa posebno...
Recommended Posts