November 26, 201410 yr Dva malo-poznata filma, čije ocene na IMDB-u su preciznije ako se gledaju u ogledalu. Stay Hungry (1976) Potcenjen film! Mešavina komedije i drame, a zanimljivo je da je ovo prva veća uloga Švarcenegera. Za ljubitelje bodibilding kulture a i mnogo više od samog sporta. Verovatno se posle ovog filma izrodio i sjajan dokumentarac godinu dana kasnije; "Pumping Iron". The Last of Sheila (1973) Ovaj me razočarao, a polagao sam velike nade u ovaj nepoznat i po meni sa pravom zaboravljen film. Baš pretenciozno i predvidljivo. Nabacane informacije i bez nekog smisla. Loše urađeno... Jedini utisak na filmu je mala uloga Rakel Velč...
November 26, 201410 yr Kontakt je jedan od najboljih Sc Fi-eva ikad. Gledao sam ga bukvalno 10+ puta, nikad da dosadi. Redak slučaj kada je film bolji (ili barem zanimljiviji) od knjige. Tačnije, to mi je inače jedan od dražih filmova. Edited November 26, 201410 yr by Glas RazumaN
November 26, 201410 yr As above, So below (2014) http://www.imdb.com/title/tt2870612/?ref_=nv_sr_1 ..................avoid this for any cost....................
November 27, 201410 yr Kakvo remek delo!!! Od price (skoro nisam gledao ovako dobar triler), preko perfekten rezije i glume. Muzika sjajna. Jaka devetka. Kristin Skot Tomas kao plavusa najavljen za večeras na studiu b, posle vesti u 22. ko nije gledao, neka ne propusti
November 27, 201410 yr odlican, svake godine ga poneko ovde otkrije ;) Zao mi sto nisam ranije, do sad bih ga odgledao jedno 5 puta :) edit: Jugoslav Pantelic cita ppp Edited November 27, 201410 yr by John Coltrane
November 28, 201410 yr Kakvo remek delo!!! Od price (skoro nisam gledao ovako dobar triler), preko perfekten rezije i glume. Muzika sjajna. Jaka devetka. Kristin Skot Tomas kao plavusa odličan film. želim da imam briarda. skočio sam do kujne u jednom trenutku pa nisam skontao situaciju oko avio karata za buenos aires... hvala mr geprate za obaveštenje :)
November 30, 201410 yr Under the skin >>> Lucy, i što se tiče Skarlet, i inače. Ovaj post već letimičnom uočavanjem znaka: ">>>", kao i logičnim poređenjem Glazera i Bessona, sam po sebi već predstavlja jedno zaokruženo i konačno ishodište smislenog procesa, ipak odgovaram na njega zato što volim delfine...
November 30, 201410 yr Guardians of the Galaxy - Solidna zabava. In The house (Dans la Maison) - Sjajna atmosfera, film prosto uvlači u priču od samog početka i praktično ne prestaje do samog kraja. Očekivao sam bolji kraj, upečatljviji, ali i ovako dosta dobar! Back to Paradise - stariji film iz 1998. u kome imate raritetnu priliku da vidite Vinsa Vona u ozbiljnoj ulozi. Vredi overiti. Predestination - nem pojma šta bilo na kraju :(
November 30, 201410 yr Fury - јој које говно од филма, ратне сцене из тропик тандера изгледају као да су из документараца наспрам овога