Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Dva malo-poznata filma, čije ocene na IMDB-u su preciznije ako se gledaju u ogledalu.

Stay Hungry (1976) Potcenjen film! Mešavina komedije i drame, a zanimljivo je da je ovo prva veća uloga Švarcenegera. Za ljubitelje bodibilding kulture a i mnogo više od samog sporta. Verovatno se posle ovog filma izrodio i sjajan dokumentarac godinu dana kasnije; "Pumping Iron".

22090752447.jpg

The Last of Sheila (1973) Ovaj me razočarao, a polagao sam velike nade u ovaj nepoznat i po meni sa pravom zaboravljen film.  Baš pretenciozno i predvidljivo. Nabacane informacije i bez nekog smisla. Loše urađeno... Jedini utisak na filmu je mala uloga Rakel Velč...

lastsheila11.jpg

Posted

gledao sam ovaj švarcijev film pre par meseci..bio mi je baš simpa :)

Posted (edited)

Kontakt je jedan od najboljih Sc Fi-eva ikad. Gledao sam ga bukvalno 10+ puta, nikad da dosadi. Redak slučaj kada je film bolji (ili barem zanimljiviji) od knjige. Tačnije, to mi je inače jedan od dražih filmova.

Edited by Glas RazumaN
Posted

nldap_poster.jpg

Kakvo remek delo!!! Od price (skoro nisam gledao ovako dobar triler), preko perfekten rezije i glume. Muzika sjajna. Jaka devetka. Kristin Skot Tomas kao plavusa :wub:

najavljen za večeras na studiu b, posle vesti u 22. ko nije gledao, neka ne propusti

Posted (edited)

odlican, svake godine ga poneko ovde otkrije ;)

Zao mi sto nisam ranije, do sad bih ga odgledao jedno 5 puta :)

edit: Jugoslav Pantelic cita ppp

Edited by John Coltrane
Posted

nldap_poster.jpg

Kakvo remek delo!!! Od price (skoro nisam gledao ovako dobar triler), preko perfekten rezije i glume. Muzika sjajna. Jaka devetka. Kristin Skot Tomas kao plavusa :wub:

odličan film. želim da imam briarda. skočio sam do kujne u jednom trenutku pa nisam skontao situaciju oko avio karata za buenos aires...

hvala mr geprate za obaveštenje :)

Posted

Under the skin >>> Lucy, i što se tiče Skarlet, i inače.

Posted

Under the skin >>> Lucy, i što se tiče Skarlet, i inače.

Ovaj post već letimičnom uočavanjem znaka: ">>>", kao i logičnim poređenjem Glazera i Bessona, sam po sebi već predstavlja jedno zaokruženo i konačno ishodište smislenog procesa, ipak odgovaram na njega zato što volim delfine...

Posted (edited)

ok su pingvini. 

Edited by urkozamanje
Posted

Guardians of the Galaxy - Solidna zabava.

In The house (Dans la Maison) - Sjajna atmosfera, film prosto uvlači u priču od samog početka i praktično ne prestaje do samog kraja. Očekivao sam bolji kraj, upečatljviji, ali i ovako dosta dobar!

Back to Paradise - stariji film iz 1998. u kome imate raritetnu priliku da vidite Vinsa Vona u ozbiljnoj ulozi. Vredi overiti.

Predestination - nem pojma šta bilo na kraju :(

Posted

Fury - јој које говно од филма, ратне сцене из тропик тандера изгледају као да су из документараца наспрам овога