Alis Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 prosto mi neverovatno da može nekome ko iole prati film Džudi Denč da bude otkrovenje. ta žena je maestralna decenijama unazad. a kao filomena je stvarno genijalna
Прслин Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Да су дали Арону Соркину да напише сценарио за Филомену можда бих издржао можда и више од 20 минута. Овако је у рангу тв драма, кукавичјег позоришног јајета од формата, што и објашњава маестрално пренемагање и преглумљивање Денчове и непрестано брбљање и издахе свих редом. Јефтин патос.
mlatko Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Nisam pogledao film od avgusta. Jesam ja normalan? Poslednji mi je bio blesavi Kraftidioten, možda su pojave povezane međusobno...
Ravanelli Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 (edited) jbt, je l ona dobila oskara za 5 minuta u shakespeare in love? edit: jeste Edited November 20, 2014 by Ravanelli
John Coltrane Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 prosto mi neverovatno da može nekome ko iole prati film Džudi Denč da bude otkrovenje. ta žena je maestralna decenijama unazad. a kao filomena je stvarno genijalna Pa sta cu, nije me filmski put nesto vodio ka njoj. Eto ti sanse da mi nesto preporucis sa njom ;)
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 (edited) november man jedini razlog zbog koga sam ga kupio™ i uz malo muke pogledao je lokacija na kome je sniman. bg i hn, meni dva omiljena grada, niti jedan drugi razlog ne postoji zbog kog bi ga trebalo pogledati. bg mu dodje kao islamabad, a hn može da glumi i mediteran, a može i švajcarsku Edited November 20, 2014 by kud u maglu Simoviću
Alis Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Pa sta cu, nije me filmski put nesto vodio ka njoj. Eto ti sanse da mi nesto preporucis sa njom ;) paaa ima toga . mozda nije sve po tvom ukusu, al obavezno gledaj Notes on the scandal. i dzudi i blansetova su fenomenalne. Marigold hotel je takodje super, na onaj divni britanski dirljiv, al ne patetican nacin. a tu je i klasik Soba s pogledom
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 pa hn je realno svajcarska na mediteranu crnogorskom, da
Kreator Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 The inheritance http://www.imdb.com/title/tt0328844/?ref_=fn_al_tt_2 Opasno dobar film, ostavlja jak utisak. Apsolutna preporuka.
kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 (edited) juče na šljaci u nekom idiotskom, podnevnom, terminu ukačim tv film the scarlet and the black skoro pa remek delo, priča iz II ww po istinitim dogadjajima. džon gilgud, gregori pek, kristofer plumer, muzika enio morikone. ogromna preporuka Edited November 21, 2014 by kud u maglu Simoviću
Guest Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 link upucuje na Mlatka. trzas na njega ? fala na preporuci.
kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 link upucuje na Mlatka. trzas na njega ? fala na preporuci. pardoniram
Recommended Posts