boshoku Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 how to train youre dragon 2. Nažalost, osetno lošiji od originala apsolutna nesloga, genijalan (kao i prvi deo)
Mil@n Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 apsolutna nesloga, genijalan (kao i prvi deo) Nisam se dobro odrazio, svakako mi je lošiji od prvog, i to osetno, ali mi je prvi ipak verovatno u top 5 ikad animiniranih pa je težak za komparaciju. Dakle nije drugi loš, samo je lošiji i to ne jer je puno loš već jer je prvi mnogo dobar. :D
steins Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Juče me baš krenulo.... Guardians of the Galaxy - interesantno i dobra zabava. Meni onako lego. Ima i iznenadjujuće dobrih fora. The November Man - . Jedini razlog zbog koga sam odgledao do kraja je što je sniman u Srbiji /tj Beogradu/ pa sam hteo da vidim kako su iskorišćene lokacije. Ali realno film je govno - em je Pirs premator, em se Olga ofucala, em je Laza trebalo da batali glumu posle Undergrounda. Neočekivano loše čak i u nivou B produkcija. Safe House - hvala IMDBu i November Man-u pošto sam tjekom gledanja shvatio da nisam ovo uopšte gledao. Denzel ima mogućnost da svačiju glumu iznese na svojim ledjima. Jednostavno - car!
Tresko Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 prava divota je La grande bellezza. Tek si sad odgledao?
maheem Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 prava divota je La grande bellezza. jes, al La Dolce Vita je mnogo bolji
Guest Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Tek si sad odgledao? Amico, bolji sam od tebe, nema na topiku, da si ga odgledao -_- jes, al La Dolce Vita je mnogo bolji pa sad, kakve veze to ima? nisu za poredjenje.
Tresko Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Amico, bolji sam od tebe, nema na topiku, da si ga odgledao -_- Ih, pa i da sam hteo nisam mogao da ga ne odgledam.
Прслин Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) Интерстелар. Ремек дело, филм који све мења, екстатично слављење чисте кинестезије, непатворена есенција филмичности саме као и најбољи бенд који сам икада слушао на свадби је Осми путник два, а свима заинтересованима гарантујем шареније слике, више систематичности од Интерстелара и потпуно исто виђење космоса као код Нолана уколико ме послушају и купе Тигар лепак, наспу га у кесу и удишу његова испарења око 5 минута или 7 сати, нисам начисто јер је та екскурзија на Тари била пре једно 30 година. Или ће да буде јуче. Will be Edited November 18, 2014 by Прслин
steins Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Right at your door, upravo odgledah na tvu. Jedan od glupljih krajeva koje sam na filmu video.
Jose Raul Capablanca Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Coherance (2014) http://www.imdb.com/title/tt2866360/ fantastičan!
Haralampije Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 (edited) ^ Mislis gledao si i dopao ti se Coherence iz 2013. godine? Edited November 19, 2014 by Haralampije
Kreator Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Coherance (2014) http://www.imdb.com/title/tt2866360/ fantastičan! meni je ovo loš film..
John Coltrane Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Nikad nisam znao kako se zove bakuta koja je sve i svja Dzejms Bondu i uvek sam je zvao "slovo M". U ovom filmu je potvrdila svoju klasu, mogucnost transformacije (bar u mojim ocima i glavi) od super mocne zene koja drzi svet u saci (kako sam je ja percipirao na osnovu 007) do jedne skromne, pobozne i konzervatine Irkinje iz provincije. Dakle prvi utisak njena gluma Zatim film na osnovu istinite price, to kod mene uvek podize bar za ocenu vise. Sama prica dobra, nepredvidivost joj daje draz. Ubedjen sam da je vecina ljudi pomislila da ce ona ipak naci svog sina, zar ne?! Na kraju ja sam odnos izmedju dvoje glavnih glumaca (uz "slovoM" glumi dobri Stiv Kugan) negde shvatio kao nerazumevanje izmedju ljudi spremnih da oproste i onih koji ne oprastaju nikada i ni po koju cenu. I taj osvrt na katolicanstvo (ali i religiju u globalu) mislim da moze ici dvosmerno u ovom filmu, a ne samo u pravcu osude ili kritike (za sta je naravno film ucestalo napadan).
Recommended Posts