John Coltrane Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Begin Again http://www.imdb.com/title/tt1980929/?ref_=fn_al_tt_1 Vrlo loš film, a zastupljena mjuza je poseban žasu. Baš sam se razočarao. Jedino valja Kira Najtli i ovaj MK10 Biki stajl :)
Nicol Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 jel gledao netko indijski "Lunch box" iz 2013? Jednostavan, sarmantan film, meni ostao dobar okus.
Nicol Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 :) Pretrazila sam bila pdf Film, ocito ne bas temeljito. Ovaj topik je btw. postao preogroman, bas se tesko snac ako nisi tu svaki dan. Sad nesto razmisljam jel bi se dalo to nekako organizirat da bude lakse za pretrazit i nadovezat se na diskusiju?
3opge Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 :) Pretrazila sam bila pdf Film, ocito ne bas temeljito. Ovaj topik je btw. postao preogroman, bas se tesko snac ako nisi tu svaki dan. Sad nesto razmisljam jel bi se dalo to nekako organizirat da bude lakse za pretrazit i nadovezat se na diskusiju? sta je tvoj predlog? kako organizovati?
Nicol Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 sta je tvoj predlog? kako organizovati? O, gazda je doma, odlicno! Sta mislite da se odvoji diskusija o novim filmovima iz zadnje 2 godine (prosla i tekuca) u poseban topik? A ostali filmovi da se i dalje komentiraju na jednom zajednickom topiku..
kobni zelaya Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Mislim da je nepotrebno. Mnogo lakše je da pročešljaš temeljnije topik, ako te baš zanima.
frit Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Zavrseni svielijeni I predatatori u cilju edukacije
nezvanova Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Mislim da je nepotrebno. Mnogo lakše je da pročešljaš temeljnije topik, ako te baš zanima. da, mozda bi bilo lakse na nekom drugom topiku pretrazivati a ne razdvajati ga, ali ovde veliki broj ljudi postuje fotku plakata ili link na IMDB-u i onda je bas tesko pronaci ono sto te zanima po nazivu filmu... a nije da znam sta je resenje za ovaj problem :-)
kobni zelaya Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Evo sad sam ukucao "lunchbox" u pretragu i odmah mi je izašlo sve što treba. Stvarno ne vidim problem. Edited November 8, 2014 by kobni zelaya
Guest Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Ma Nicol je ubacila Lunch box, naravno da nista ne izlazi. Banujte je!
Nicol Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 da, mozda bi bilo lakse na nekom drugom topiku pretrazivati a ne razdvajati ga, ali ovde veliki broj ljudi postuje fotku plakata ili link na IMDB-u i onda je bas tesko pronaci ono sto te zanima po nazivu filmu... a nije da znam sta je resenje za ovaj problem :-)Zelaya, ovo zna bit problem. I ako se radi o prevedu naslova. A ne pomaze ni Ma Nicol je ubacila Lunch box, naravno da nista ne izlazi. Banujte je!Lancio, Andy Sipowiczu :D A jeste konzerve. Najbolje onda da Zorge pomalo zapocne s katalogizacijom, svaki film svoj broj, kao ISBN u biblioteci :)
mustang Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 nicol, plati miralemu 10 evra, izvadice ti sta god ti treba :)
Recommended Posts