mustang Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Nightcrawler. Sjajno napisan, krimi-drama-triler sa odlicno obradjenim ponasanjem sociopata. Sitne zamerke su mi izbor muzike, zvuka, i smayram da je suvisno bilo da jake izgubi tolike kilograme jer je fenomenalno odglumio.
Utvara Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 gledajte ljudi white tiger, ako vas baš rajcaju tenkovi u IIww :) Tigar je urađen jako katastrofalno, uopšte ni ne liči na pravi Tigar, vidi se da su uzeli T-72 i nakalemili na njega kulise. Ali možda se ja previše fokusiram na te efemerije, film uopšte nije o Tigru kao takvom, nego o ratu i o ljudima koji voze te tenkove. Drago mi je da sam ga pogledao. Ima neku dušu, atmosferu.
keksi krem Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0412080/ Fenomenalan film...definitivno jedna od najboljih Hopkinsovih uloga, svakako vredi pogledati...
Ravanelli Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 da , ide ovde po nekim filmskim kanalima na kablovskoj
ivy Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 dobra je Tammy ,nije mi jasno sto su je tako sahranili kriticari i one lose ocene po sajtovima..misim sta sve prolazi ona je jos i smesna i sa iole mozga
Kreator Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) a most wanted man (2014) baš loše...sporo, dosadan i predvidljiv scenario. žao mi je što je ovakav film jedan od poslednjih odličnog glumca filipa sejmura hofmana. Edited November 3, 2014 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 nominacije za british independent film award 2014 obično je dobra preporuka šta za gledati
Pokojni Ruxin Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Vidim da ima dosta franka na listi i zakljucujem da si u pravu glede kvaliteta iste. Dusa me boli koliko je taj izignorisan, a nije da sam nesto mnogo boljih odgledao ove godine. Bice da su svi bacili pogled na fassbenderovu masku i zakljucili da je pitanju sigurno neko hipstersko new age sranje.
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 moji favoriti, na prvu loptu, su ’71 the imitation game mr. turner
Blojler Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Calvary, http://www.imdb.com/title/tt2234003/ Glison odličan, Mali Glison sve bolji. Keli Rajli . Dilan Moran iz Blek Buksa, Litlfinger Karketi, O Dowd "Have you tried turning it off and on again?" Ustvari u celom filmu nema loših glumaca niti nepotrebnih uloga, mali altar boy Još jedno remek delo irskog humora iz porodice MekDona, ko je gledao In Bruges, nek pogleda i ovo.
kobni zelaya Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) Od sinoć pokušavam nesvesno da nađem neki razlog zašto bi mi se dopao novi Cronenberg, ali ne uspevam. Čak ni uopštavanja nisu pomogla. Ako nešto valja u filmu, to je povremeni humor u dijalozima i gluma, ajde. Ali sve u svemu, nekako bledo, naročito kraj, koji je posebno slabašan. Edited November 4, 2014 by kobni zelaya
Прслин Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Упозорење! Алерт! Упозорење! Алерт! Дроњаво говно од позоришне представе које се лажно представља као филм а познато је као "Бес" aka "Fury" aka ""Дијалошки пента моралитет са једењем гована гратис", избећи по сваку цену! Ахтунг! Внимание! Ахтунг! Вимание! Горчин Стојановић по сценарију Гордана Михића је Дај хард за ово ђубре на које не смете дати паре! Не верујте Бреду Питу, он је ушао у Клинт Заставе наших и њихових очева Иствуд фазу! Атенционе! Атонсјон! Атенционе! Атонсјон!
Kreator Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Eliza Graves http://www.imdb.com/title/tt1772264/?ref_=nv_sr_1 Odličan film Breda Andersona. Napokon nešto intrigantno i kvalitetno da vidim u zadnje vreme..
Guest Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Упозорење! Алерт! Упозорење! Алерт! Дроњаво говно од позоришне представе које се лажно представља као филм а познато је као "Бес" aka "Fury" aka ""Дијалошки пента моралитет са једењем гована гратис", избећи по сваку цену! Ахтунг! Внимание! Ахтунг! Вимание! Горчин Стојановић по сценарију Гордана Михића је Дај хард за ово ђубре на које не смете дати паре! Не верујте Бреду Питу, он је ушао у Клинт Заставе наших и њихових очева Иствуд фазу! Атенционе! Атонсјон! Атенционе! Атонсјон! to te Sladza prevario ;)?
Recommended Posts