Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Meni ovaj spada u kategoriju filmova za koje stvarno želim da mi se dopadnu. A nije.

Meni je safetey jedan od najboljih filmova iz 2012. Skoro pa savršen. 

:lolol: pa si se nadurio i reko nam kraj filma. idi u dupe.

pomešali ste me sa nekim, visoki čoveče

<_<

Bar ste mogli da mu editujete post pre novih zrtava  <_<

pomešali ste me sa nekim, visoki čoveče

<_<

:isuse: odoh u tjosak.

gledajte ljudi white tiger, ako vas baš rajcaju tenkovi u IIww

:)

cbgb_onesheet_final.jpg

Odlicna zajebancija i ispricana prica o kultnom NY klubu gde su pocele mnoge velike zvezde. Stana Katic vrhunska :ziga:

Podsetio me na Good Vibrations.

Preporuka, zašto da ne?

Tammy, koju su kriticari iskasapili, mene je bas slatko nasmejao.

Tammy-2014.jpg

Kakav ti je u poređenju sa bridemaids (vidim da je ista glumica)?

Nisam gledao taj. Ovo samo slucajno, tj. nije bilo nista drugo (privlacno) u bioskopu, a islo mi se u bioskop.

Pa ok, nije ni bitno uostalom, ako se tebi svideo znači da ima šanse da je skroz ok, I'll give it a chance.

Postoje sanse da se nekome film izuzetno ne dopadne ako ga A) shvati ozbiljno (mozda npr. zbog pojave Susan Sarandon u njemu) ili B) ne ukapira da je humor prilicno monti-pajtonovski (na momente apsurdan). Mislim da su otuda ocene filma katastrofalne.

Podsetio me na Good Vibrations.

Preporuka, zašto da ne?

Tu glumi Ser Davos iz GoT, neko mi je vec pominjao taj film. UK pank-rock? Odoh kupiti™ ;) .

Postoje sanse da se nekome film izuzetno ne dopadne ako ga A) shvati ozbiljno (mozda npr. zbog pojave Susan Sarandon u njemu) ili B) ne ukapira da je humor prilicno monti-pajtonovski (na momente apsurdan). Mislim da su otuda ocene filma katastrofalne.

ja bas pre neki dan trzila neki propuh za glavu ali od ovog odustala zbog losih ocena,ionako sam obazriva sa tim holivudskim komedijama..ali sad cu da ga odgeladam ako ti kazes :D

Tu glumi Ser Davos iz GoT, neko mi je vec pominjao taj film. UK pank-rock? Odoh kupiti™ ;) .

Slična tematika. Preporuka. :)

gledajte ljudi white tiger, ako vas baš rajcaju tenkovi u IIww

:)

ovde je Avganistan  u pitanju,odlican film

213qlw7.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0094716/