November 1, 201410 yr Odlicna zajebancija i ispricana prica o kultnom NY klubu gde su pocele mnoge velike zvezde. Stana Katic vrhunska :ziga:
November 1, 201410 yr Valter Peric je sarmantno tamanio svabove, a kada to radi holivudski Valter Pit Dzoli nekako ti dodje da navijas za naciste da mu doakaju... sto se srecom i dogodilo na kraju filma, tako da isti ipak moze da dobije prelaznu ocenu. Edited November 1, 201410 yr by Nikodije
November 1, 201410 yr Valter Peric je sarmantno tamanio svabove, a kada to radi holivudski Valter Pit Dzoli nekako ti dodje da navijas za naciste da mu doakaju... sto se srecom i dogodilo na kraju filma, tako da isti ipak moze da dobije prelaznu ocenu. volim ovako kratke ali jebitacne prikaze filmova. hvala, Nikodije
November 1, 201410 yr volim ovako kratke ali jebitacne prikaze filmova. hvala, Nikodije Dozvoli, u filmu u kojem se klisei gomilaju kano svapski lesevi, stavljanje bilo cega u spojler sasvim je izlisno i nepotrebno. Edited November 1, 201410 yr by Nikodije
November 1, 201410 yr Dozvoli, u filmu u kojem se klisei gomilaju kano svapski lesevi, stavljanje bilo cega u spojler sasvim je izlisno i nepotrebno. pa jeste, najbolje da povuku iz prometa filmove, koji se tebi ne svidjaju. a ostale ko jebe.
November 1, 201410 yr :( Oprosti ako sam ti pokvario buduci ugodjaj i delimicno ti sjebao uzitak gledanja filma. Ali sad kad vec znas sta se desilo sa glavnim junakom, ostaje ti makar ugodjaj spoznavanja misljenja autora o ratu kao takvom, i jake moralne poruke koju film ima, a koju neki retard sa foruma ne moze tek tako da ti upropasti lajanjem. Salim se, bolje gledaj nesto drugo. Edited November 1, 201410 yr by Nikodije
November 1, 201410 yr Znate onaj osećaj kada završite film, i toliko ste zabavljeni i razrađeni da želite da odmah gledate nešto slično? Puna preporuka. Meni ovaj spada u kategoriju filmova za koje stvarno želim da mi se dopadnu. A nije. Od svega što sam gledao u poslednje vrijeme jedina preporuka ide na Only lovers left alive.
November 1, 201410 yr Meni ovaj spada u kategoriju filmova za koje stvarno želim da mi se dopadnu. A nije. Od svega što sam gledao u poslednje vrijeme jedina preporuka ide na Only lovers left alive. dobro ja sam malo zaljubiška u Aubrey pa je možda i to doprinelo :)
November 1, 201410 yr :( Oprosti ako sam ti pokvario buduci ugodjaj i delimicno ti sjebao uzitak gledanja filma. Ali sad kad vec znas sta se desilo sa glavnim junakom, ostaje ti makar ugodjaj spoznavanja misljenja autora o ratu kao takvom, i jake moralne poruke koju film ima, a koju neki retard sa foruma ne moze tek tako da ti upropasti lajanjem. Salim se, bolje gledaj nesto drugo. ja bih za ovakve stvari izbacivao sa PTF film na godinu dana. šalim se, izbacivao bih trajno.
November 1, 201410 yr ja bih za ovakve stvari izbacivao sa PTF film na godinu dana. šalim se, izbacivao bih trajno. grub si. Nikodije je hteo samo da pomogne, da se bavimo smislom a ne radnjom filma.
November 1, 201410 yr Dozvoli, u filmu u kojem se klisei gomilaju kano svapski lesevi, stavljanje bilo cega u spojler sasvim je izlisno i nepotrebno. још једно кабадахисање и намерни спојлерај и бићеш немилосрдно кажњен. Edited November 1, 201410 yr by 3opge
November 1, 201410 yr ja bih za ovakve stvari izbacivao sa PTF film na godinu dana. šalim se, izbacivao bih trajno. Tja, ti bi izbacivao i proterivao i za mnogo manji greh nego sto je ovaj moj glede glupavog filma.
November 1, 201410 yr tjah, svadje ne bi ni bilo da ste pogledali prvo film koji sam okačio <_< pa si se nadurio i reko nam kraj filma. idi u dupe.