Alis Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 meni samuraj i ronin nisu za poređenje. samuraj je urađen kao ozbiljan film (posebno od strane Kruza, koji samo što se nije ukakio glumeći) , dok je 47 ronina bajkovit i može komotno i za decu da bude
mustang Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) 47 ronin udje na jedno izadje na drugo uvo...ali man of tai chi ostaje :) ma koliko ljudi uzimali ovaj film kao tresericu, on je po meni novi talas b filmova. u potpunosti sam uzivala jer od samog starta ti i ne ocekujes nista a onda dobijes odlicne borbe i pomalo filozofije koje zelis da cujes :) inace na par mesta me podsetio na collateral, samo sto je keanu ovde za nijansu mocnije izgledao (na primer u diskoteci) od kruza ... i tako... Edited October 26, 2014 by mustang
Mil@n Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 47 ronina po meni katastrofalno los,Poslednji Samuraj je filmcina za njega Jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao. A man of thai chi planiram već dugo da pogledam, ali nešto mi se ne da. Odradiću kad budem raspoložen za fajt. Posle IP Man-a lestvica je visoko za sve filmove tog tipa.
clever bastard Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 odgledala fury. prilicno mrsavo. i ja sam gledao. onako, nista do sad nevidjeno. solidan film. bio bi i odlican da traje 45 minuta krace.
đorđe geprat Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Eh, da - Only Lovers Left Alive - ok film, mada nekako mi je to malo za Džarmuša. Od svega što je snimio posle Deadmana, jedino mi Broken Flowers odskače. Tilda može i treba da igra vampiricu, ali kapiram da je to svima jasno. maločas sam odgledao film. najpre sam ga batalio posle 10 - 15 minuta a onda se vratio. čudan, neobičan, dobar. a tilda? ona je jedna od meni omiljenih i, što pravo kažeš, uloga za nju pisana. sjajna. ko nije gledao, neka se potrudi.
ivy Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 baš juče odgledala 47 ronina. i dopao mi se , kao jedna zabavna bajka. i meni se svideo,isto sam videla..zanimljivo,lepi kostimi..oni kojima se nije svideo nemaju ni trunke maste samo su malo ispatetisali sa muzikom,to je moglo mnoogoo drugacije.
steins Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 ogledah Treće plaćenike i 22 Jump Street u cugu.......fina razbibriga - svidja mi se ova moda šaljenja na svoj račun.
Mil@n Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 i meni se svideo,isto sam videla..zanimljivo,lepi kostimi..oni kojima se nije svideo nemaju ni trunke maste Slažem se, za samurajski film u kome svi govore Američki stvarno treba mašte. Jednostavno previše gluposti za količinu vremena. Gledao sam ga sa dva ortaka, znam da smo se sat vremena posle filma čudili nabrajajući koještarije iz filma, ali srećom, sve sam zaboravio. :)
BOOGIEMAN Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 47 ronin udje na jedno izadje na drugo uvo...ali man of tai chi ostaje :) ma koliko ljudi uzimali ovaj film kao tresericu, on je po meni novi talas b filmova. u potpunosti sam uzivala jer od samog starta ti i ne ocekujes nista a onda dobijes odlicne borbe i pomalo filozofije koje zelis da cujes :) inace na par mesta me podsetio na collateral, samo sto je keanu ovde za nijansu mocnije izgledao (na primer u diskoteci) od kruza ... i tako... +1 za tabacinu/e (pucacine i americki samuraji bljak) ps, naravno da Kijanu deluje mocno kad je pola metra visi od onog kineza :) I Give It a Year (2013) Bez obzira na nisku ocenu i pretezno lose kritike, davno me neki film nije ovoliko nasmejao...prvih 5 minuta su dovoljni da se oseti humor koji ce dominirati do kraja, pa kome se ne svidja neka odmah ugasi...meni je bilo super... Odgledao pre neki dan, prijatno iznenadjen s obzirom da su mi Stiven Mercant i njegov drugar Riki sve samo ne smesni. Rose Byrne sada definitivno moj celebrity crush #1
Mil@n Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 bukvalisto!! Owning Mahowny. Dosta dobar iako ima tu neku depresivnu i mračnu notu no takva je i priča, pride istinita. Hofman je sjajno predočio kockarskog zavisnika, velika je šteta što ga više nema... Preporuka, zanimljiv i kvalitetan.
Alis Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Slažem se, za samurajski film u kome svi govore Američki stvarno treba mašte. ma daaaaj . nije to nikakva istorijska drama, vec hibrid epske fantastike i samuraja provučen kroz holivudski šablon... ništa za zamisliti se. kao da bi neko posle konana i sličnih bajki uzeo da kontemplira o svim nelogičnostima... mindless fun , to je sve The face of love. dobar , vrlo neobicna tematika. sto vise odmiče sve više raste nelagodan osećaj
Recommended Posts