frit Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 kad pišem nejasno nije u redu da pitam za razjašnjenja kao 12steps Black Holed Sun mi se vrti u glavi a i naleteli smo na neku rupčagu gde kad baciš kamen nema dna :P u planu čast pricijevih, gori misisipi i loši momci sa šon penom ali nema gde da se kupi
mustang Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 (edited) kad pišem nejasno nije u redu da pitam za razjašnjenja kao 12steps Black Holed Sun mi se vrti u glavi a i naleteli smo na neku rupčagu gde kad baciš kamen nema dna :P u planu čast pricijevih, gori misisipi i loši momci sa šon penom ali nema gde da se kupi rodjace ja te nista zivo nisam razumela sad...al ne trosi se na objasnjenja...ne mogu da te slusam Edited October 17, 2014 by mustang
nezvanova Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 (edited) evo ti ajvi jos nesto za razbibrigu :-) neki forumas ga je ovde nagrdio, ali to su ta decacaka posla. hocu da kazem, film uopste nije los. scenarij je odlican, pisao ga neko vrlo inteligentan i vrcav... a i klajv i zilijet su sjajni! znaci, nije to bogznakakvo umetnicko delo, ali sladak filmic, sasvim! Edited October 17, 2014 by nezvanova
garcia Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 kliknuo sam u nadi da će me link odvesti do Drive.
prima Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 prima, ima li negde dobar dvd snimak? jok more samo sa filterom od ruma iz zapecka @edge of tomowwor najodvratniji momenat u filmu poljubac!!!
Ajant23 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 11.6 (2013) Film snimljen na osnovu knjige u kojoj se nalazi i izbor događaja koji su pripadali: informativnim tekstovima, zvaničnim dokumentima i ostalim načinima opažaja autora, koji su delili zajednički motiv velike pljačke u Francuskoj. Zanimljivo je dovoljno, Cluzet je još jednom dočarao gotivan lik još jedne neobične osobe iz mitologije francuskih zbivanja poslednjih godina. Ko je voleo À l'origine i Intouchables, i ovo je za preporuku. Naravno, Intouchables je osetnije iznad druga dva, dok su ovi vedriji i olaki za gledati. I, da, u spoiler sam stavio dve slike samo zato što je tako urednije, slobodno se mogu pogledati...
koksy Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 noćas na HRT meni prilično dobar. izuzetna fotografija, odlični dijalozi. malo lošije zatvaranje priče.
Tihajeza Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 tokom celog filma sam zapitkivala društvo - jel ovo stvarno metju mekonahi? ne, ne može biti on! jel stvarno on? čovek je smršao 20 kg zbog uloge i nije izlazio 4 meseca na dnevno svetlo da bi bio bleđi.
Ravanelli Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 nastavak superbada & pineapple expressa. znači mladi, znači trava. This Is the End (2013) predobro. čudi mi se da već nije prhvaljen milion puta. ========== isto A Million Ways to Die in the West (2014) odličan. ako varite famiy guy / ted humor ovo je moranje
steins Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 jel gledo ko Deliver Us from evil? Htedoh da odgledam al sam čuo da je super strašno pa ne smem......
ivy Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 evo ti ajvi jos nesto za razbibrigu :-) neki forumas ga je ovde nagrdio, ali to su ta decacaka posla. hocu da kazem, film uopste nije los. scenarij je odlican, pisao ga neko vrlo inteligentan i vrcav... a i klajv i zilijet su sjajni! znaci, nije to bogznakakvo umetnicko delo, ali sladak filmic, sasvim! hvala,gledam prvom prilikom..ti mi uvek preporucis lepe filmove :)
Recommended Posts