MocaVukotic Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 usao u filmsku mitologiju kao najpoznatiji film nikad snimljen. ovo je malo nategnuto. tu su pre njega bar dva filma, kubrikov napoleon i wellesov dead calm
kobni zelaya Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 ovo je malo nategnuto. tu su pre njega bar dva filma, kubrikov napoleon i wellesov dead calm http://www.tasteofcinema.com/2014/the-25-greatest-films-you-may-never-get-to-see/
MocaVukotic Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 da, ima toga podosta. meni je on smešan što se tiče filma. stripovi su druga stvar.
colonelo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ima i ova nešto kraća lista sa jednog hrvatskog sajta: najbolji nikad snimljeni filmovi
Pokojni Ruxin Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ma to ja samo podupirem pricu koju nam film prodaje, odmah bi sve kvantifikovali. Mit o hodorovskog dini je veca stvar nego sto bi sam film ikad bio, to je poenta.
burekdzija Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Gde je na ovim listama nikad snimljenih filmova Boj na Kosovu Nemanje Kusturice sa Monikom Beluci kao kosovkom devojkom? Inace zahvaljujem na ovom dokumentarcu o Dini, ne verujem da bi film (meni) bio gledljiv, pa mi je drago sto ga nije snimio -- dokumentarac je odlican (i dovoljan).
Hippie Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 iam novi omiljeti bijoskop.. u stvari leglo gikova u sred omiljetog gay friendly naselja.. di je vreme stalo -- di je sve tako neodoljivo retro... imala sam osechaj kao da sam usla u neki jugoslovenski bijoskop u najboljem izdanju.... i imala sam srechu da ga premijerno overim filmom koji se isto tako igra vremenom... Kejvova karizma me vezala za bijoskopsku fotelju i hipnotisala...... cak i da ga ne volite, vredi videti sav taj kinematografski kvalitet.... + konacno 1 izvrstan film da overite s nekim koga volite.. bar sto se mene tice.... uzivala u 20,000 Days on Earth za sve pare
hoffnung Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) automata 2014 nis' specijalno, u momentima i smarajuce jer se sve nekako oduzilooooooo. melanie griffith izgleda toliko izvestaceno, da mi je bilo neprijatno. kao da je imala masku i to se u nekim scenama primecivalo iz aviona. jednom recju - ruzno! Edited October 15, 2014 by hoffnung
Have_Fun Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 lucy yeahhh prima, ima li negde dobar dvd snimak?
Pokojni Ruxin Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 (edited) Horns Hmmmm....zanimljivo? Volim aju i želeo sam da ovo bude odlično, ali odlično definitivno nije. Ima suviše problema, ton prečesto varira, mogao bi biti kraći... Vredi gledanja, da se razumemo - sviđa mi se koncept, sve u svemu prilično je originalan i na momente baš-baš dobar. Ali ostavlja neki osećaj da je mnogo bolji film bio na dohvat ruke ali je ta prilika propuštena. Redklif odličan. Edited October 16, 2014 by Ruxin
steins Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 kingdom dobar gledao i ovaj novi sa liamom, lici na otete ceri, no ima iznenadjenja i u par navrata mi se cini da su otaljali posao e:evo ga https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=O6Ttj9tXzCA Obrada Black Holed Sun
mustang Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 da, da :) al sto ubacise onu patetiku od 12 steps....jooooj jedva preziveh.
steins Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 da, da :) al sto ubacise onu patetiku od 12 steps....jooooj jedva preziveh.Sta je to 12 steps patetika?
Recommended Posts