Lancia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 prilicno dosadan Sin city 2. valjda ih nece biti vise.
Pokojni Ruxin Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jel spominjao neko da je frank bas super film? Frank je bas super film! Sarmantan i dirljiv takodje.
John Coltrane Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ja za posle basketa pripremio Best offer.
Sandens Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Ja za posle basketa pripremio Best offer. sjajan film. bas ga odgledah malopre. http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=wl_li_i Edited October 7, 2014 by Sundance Kid
Kreator Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 sjajan film. bas ga odgledah malopre. http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=wl_li_i ja sam ga preporučio još prošle godine :)
Kreator Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 The Purge: Anarchy (2014) http://www.imdb.com/title/tt2975578/?ref_=nv_sr_1 Prvi purge sa ethan hawke je bio onako...ok.. ali ovaj je stvarno odličan. Prilično dinamičan i izuzetno drži pažnju :)
kobni zelaya Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) strašan film. Ovo deluje kao nešto što bi trebalo da se pogleda. eh, da - sinoć na RTS-u, Kaurismakijev "Svetla u sumraku" U jednom trenutku mi je palo na pamet da može u ćošku ekrana da se uvede nekakav telop na kom će da izlaze poruke u odgovarajućem trenutku: "U svakom drugom Kaurismakijevom filmu glavni junak u nekom trenutku dobije otkaz" ili "Iz najvećih problema glavnog junaka izbavlja ljubav voljene žene", itd. I, bez obzira na to, na stalno ponavljanje obrazaca, opet volimo Kaurismakija i volećemo ga samo više. :) Edited October 8, 2014 by kobni zelaya
John Coltrane Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Da nije Dzefri Rasa mogli bi da se gone u tri lepe. Dzaba i Enio Moricone i sva scenografija evropskih metropola upotpunjena poznatim umetnickim delima kad je mladji deo ekipe nagovestio pricu. Ocajno podeljenje uloge su mi upropastile ocekivanja i preporuke.Dobra prica traljavo sprovedena u delo. Pogledao, izbrisao, malo se razocarao.
Mil@n Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Meni to jedan od top filmova koje sam gledao poslednjih godinu dve, mada smo ga već hvalili ovde.
maheem Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) at JC: +1 dobra priča loše izvedena Edited October 8, 2014 by maheem
kobni zelaya Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Da nije Dzefri Rasa mogli bi da se gone u tri lepe. Dzaba i Enio Moricone i sva scenografija evropskih metropola upotpunjena poznatim umetnickim delima kad je mladji deo ekipe nagovestio pricu. Ocajno podeljenje uloge su mi upropastile ocekivanja i preporuke.Dobra prica traljavo sprovedena u delo. Pogledao, izbrisao, malo se razocarao. +1 Nisam hteo ranije da ga komentarišem, da ne kvarim zadovoljstvo ljudima koji su hteli da ga gledaju, al' sad kad su krenuli komentari, mogu i ja da kažem koju. :) Gledao sam ga pre dobre dve godine i to u idealnim uslovima bioskopa. Film nije dosadan, ali mislim pre svega zbog Rusha koji dominira u svakom kadru. Priča nema nikakvu pozadinu, nikakvo žanrovsko rešenje ili stilsko rešenje koje bi dalo neku dubinu priči. Posle mi je palo na pamet kako je to sve mogla da bude nekakva farsa pošto je u suštini priča o prevarenom prevarantu i ko zna šta je sve moglo sa svim tim slikama i okruženjem. Film je zato za zaborav, odgledaš, ok, ne dosađuješ se i istog časa zaboraviš, što se mene tiče.
Lancia Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 a ja kad sam nagrdio film, nisi hteo da stanes na moju stranu :(
Recommended Posts