fluffy Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Јес да куцаш са тапатока, али да ли си могла да нађеш мању слику неку :) hahaha, bila sam opčinjena filmom, tek sada vidim baš je mini. klikni na nju i povećaj je, šta te košta :) dobra je slika nego tebi oči slabe. treba nana Hava da ih poliže... i neću više obećavam, jbt smejem se već treći dan kad se setim +1 hahaha
Kreator Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 L'autre vie de Richard Kemp (2013) Ko voli klasičan kriminalistički triler, to je to... Atmosferičan, nijansirano simboličan gotovo samo kroz očvrsle karakteristike žanra; zanatska samokontrola bez diskurzivnih prečica, pravo zadovoljstvo za ljubitelje ovakvih filmova. šteta što ne može da se nađe prevod na srpskom/hrvatskom..francuski ne znam.
banecare1 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 odlican film, ali nikako gledati na prazan stomak ili ako nemate indijski restoran u blizini The Lunchbox
Mil@n Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Metro Manila, mislim da je Moća preporučio. Dosta dobar.
frit Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 (edited) Eastern Plays http://www.imdb.com/title/tt1426361/ braca bugari slucajno sam naleteo odlino,prica je takva kakva dopusta biti, kamera po mom ukusu, muzika ok jedino mi se jedna epizodna nije svidela e:heh vremenski sled filmova Edited September 27, 2014 by fritifrut
fluffy Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 odlican film, ali nikako gledati na prazan stomak ili ako nemate indijski restoran u blizini The Lunchbox propustila sam ga dok je bio na repertoaru u DKCu.. tvoj post me na to setio i odgledah upravo... odličaaaan!!!
hoffnung Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 lilya 4-ever [2002] dobar! Sixteen-year-old Lilja and her only friend, the young boy Volodja, live in Estonia, fantasizing about a better life. One day, Lilja falls in love with Andrej, who is going to Sweden, and invites Lilja to come along and start a new life.
Lead Farmer Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Prilicno dobro uradjen film na tradicionalno zajebanu temu. The Treatment
Shan Jan Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Mala retrospektiva iz bisokopa: enders game - prosecno, ali dovoljno da te natera da se zamislis i pozelis da procitas knjigu giver - jako slabo, vidi se na cemu cilja knjiga, vidi se da je reziser to hteo da prenese publici ali vrlo vrlo slabo.realizovano maze runner - sasvim solidno, pred kraj pocinje da lici na neku pucacinu ala quake (sto mozda uopste nije tako lose :D ) , sve u svemu jos jedan hunger games lets be cops - sasvim dobra lagana komedija lego - everything is awesome :)
maheem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Sorcerer kroz maglu se sećam da sam se oduševio kada sam ga gledao ko klinja. sad mi se čini da su previše ozbiljno prišli scenarijuTokyo Story odličan dirljiv film o "neam ti kad sa roditeljima po Tokju šetati", kako ti nerod može biti rođeniji od rodbine i uopšte o odnosima između roditelja i dece. posleratni Japan.The Conjuring 8/10 na skali jezivosti od mene. odličan vrlo dobar dobar 3+Love Streams kakva majstorija! stari šmeker je razbio na svim nivoima. gluma, režija, priča. emocije, ambijent, atmosfera, dijalozi, pa čak i tekstovi pesama, sve sve maestralno. Gena majstorčina zanata. gledaće se još bezbroj puta. ona scena kada bojažljivo prilazi psu i sve posle toga Cassavetesa u ram pa na zid iznad radnog stola.
Jimmy Kowalski Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Sorcerer kroz maglu se sećam da sam se oduševio kada sam ga gledao ko klinja. sad mi se čini da su previše ozbiljno prišli scenariju I ja ga skoro ponovo gledao i dalje mislim da je remek-delo. Jedino je Friedkin za Blu-ray izdanje nepotrebno ubacio pucanj na kraju, ali to ne menja overall utisak..
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Love Streams kakva majstorija! stari šmeker je razbio na svim nivoima. gluma, režija, priča. emocije, ambijent, atmosfera, dijalozi, pa čak i tekstovi pesama, sve sve maestralno. Gena majstorčina zanata. gledaće se još bezbroj puta. ona scena kada bojažljivo prilazi psu i sve posle toga Cassavetesa u ram pa na zid iznad radnog stola. + meleon
MocaVukotic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) sorcerer je uništio fridkina. produkcija je ispala 10 puta skuplja nego što je budžetirano, svi vremenski rokovi probijeni, gomila raznih problema na samom snimanju (povrede glumaca i ostalih članova ekipe), problemi sa rekom i sa scenom prelaska mosta (kamion padao sa mosta) i svašta nešto. bio je žešći flop i pojavio se u vreme star warsa. inače, friedkin kaže to mu je najbitniji film u karijeri. ajante, pomozi, ti bolje znaš. Edited October 2, 2014 by MocaVukotic
Krošek Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 na temu sorcerer - posto je film rimejk a vidim da ne pominjete, jeste li gledali francuski original (le salaire de la peur)? xy puta bolji film.
hoffnung Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 na temu sorcerer - posto je film rimejk a vidim da ne pominjete, jeste li gledali francuski original (le salaire de la peur)? xy puta bolji film. jel to ovaj: the wages of fear [1953]
Recommended Posts