Have_Fun Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 dobar je Edge of Tomorrow..zabavan.. +1 bas sam uzivao dajte jos neki `vaki film ako ima neke apokalipse, whatever.. p.s. upravo odgledao The Shawshank redemption da.. tek sada sam ga gledao FILMCINA! 10/10
Ajant23 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Da je Emily Blunt glumila i u tom drugom filmu, ni u njemu ne bi bilo seksa...
hoffnung Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) @have fun, slican nema. jel si gledao 'transcendence' sa dzonijem depom? Edited September 22, 2014 by hoffnung
Ajant23 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Lolija Pfistera, fotografa Jonathana Lolana? edit: nisam video da si pitao Funa, koji je postovao iznad mene... Edited September 22, 2014 by Ajant23
Have_Fun Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 @have fun, slican nema. jel si gledao 'transcendence' sa dzonijem depom? nisam stavljam torrent da se downloaduje hvala :)
BOOGIEMAN Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Edge of Tomorrow, bas sam uzivao dajte jos neki `vaki film ako ima neke apokalipse, whatever.. p.s. upravo odgledao The Shawshank redemption da.. tek sada sam ga gledao FILMCINA! 10/10 Source Code. Takodje, ako si tek sada pogledao Shosenka, verovatno nisi ni cuo za Dan Mrmota.
Аврам Гојић Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Želim ovim putem da apelujem na nadležne službe da češće snimaju filmove kao što je Edge of Tomorrow.
ducca Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Je l ovo sprdnja za Edge of Tomorrow ili ste ozbiljni?
Аврам Гојић Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Sto bih se sprdao? Veoma zabavan film.
Turnbull Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 nisam stavljam torrent da se downloaduje hvala :) Mislim da je Transcendence vrlo loš (nisam gledao, ali sve kritike su užasne). Možda bolje da probaš sa prošlim Kruzovim SF-om, Oblivion. Takođe, ako do sad nisi gledao Šošenk, onda je moguće da nisi gledao ni Minority Report.
frit Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 dobar je edge. dobra je prica, vuce malo na svemirske vojnike stim da su vojnici posteniji i ddej Transcendence je super pricica, jedino onaj cak noris fazon na kraju edukativno gledali karpenterove vampire, thing 2 i 1
hoffnung Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Mislim da je Transcendence vrlo loš (nisam gledao, ali sve kritike su užasne). Možda bolje da probaš sa prošlim Kruzovim SF-om, Oblivion. Takođe, ako do sad nisi gledao Šošenk, onda je moguće da nisi gledao ni Minority Report. transcendence je vrlo slican sa oblivionom. takodje mi je palo na pamet da i njega spomenem. vrlo im je slicna metafora za svet u kojem zivimo. sa druge strane, edge of tomorrow ima taj neki pozitivan duh iako se svet raspada.
Ajant23 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ima taj duh kao True Detective, sve sa Symeom, ali nema seksa...
John Coltrane Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ljudski sam se ismejao, fina zabava Charlize
Recommended Posts