Lancia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 o bre Mustangice lepotice, ne idu ti filmovi, ne ide ti riport. onaj tvoj dilber se jos nije vratio kuci :( ?¿
mustang Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 nece, istina je izasla na videlo :) ....osim ako hamlet ne procita moju poruku a otislo nekom drugom moderatoru :misko: ne pratim te sportove vise, al vaterpolisti su mi u srcu ..uvek :D ...kako vas ne mrzi?! :)
Ajant23 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Hamlet je samo upisao tvoje ime umesto krampinog i prosledio je danje. Prešla si u didaskaliju, loži Toma Stoparda da napiše novu dramu o tebi...
mustang Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 o bre Mustangice lepotice, ne idu ti filmovi, ne ide ti riport. onaj tvoj dilber se jos nije vratio kuci :( ?¿ nista mi ne ide :D ma nije! mada prija ova tisina u kuci i urednost. i moja muzika i rutine :) ...sve koncepcije mi sjebe momentalno :D vi ste nemoguci...zagazite u teritoriju dok si rekao keks. mada on kaze da nisam normalno zensko. i da ga upisem na voznju, vreme je da nauci. a to sam ga ucenila jer hoce vespu...a ne moze vala vespa dok ne naucis kola. mene je otac sa 9 godina ucio po selu da vozim. sa 16 sam isla u skolu kolima. karburator cistila na dijani (to mi bio prvi autic). on ne bi znao gumu da promeni. rpvo ne bi nasao ni gde se rezervna guma krije ! :) nas dvoje kada bi neko snimao ljudi bi se krstili da li smo normalni.
mustang Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) lancia grozan si :) Edited September 13, 2014 by mustang
boshoku Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 ovoga kanarskog šmokljana baš voli, al sam joj ja u potpisu how do you like them apples, a?
Kreator Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 ko voli dobre krimi trilere evo jedan odličan sa filipina: http://www.imdb.com/title/tt1845838/?ref_=nv_sr_2
maheem Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 odgledao Lockea. moglo je sve da stane u 15 minuta filma. Locke ima Gazzu u tel.imeniku :D
Lancia Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 (edited) odgledao Lockea. moglo je sve da stane u 15 minuta filma. Locke ima Gazzu u tel.imeniku :D i ti si primetio :) jeste dug, ali i ti ga pretera za frtalj cuke, nije ti valjda bio dosadan? Edited September 15, 2014 by Lancia
maheem Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 (edited) pa neki od razgovora i jesu mi bili dosadni. mislim da je tema zahvalnija za kratki metar. anyway, iskreno mi se svidela cela spika o betonu :Dda li postoji mini serija o svakodnevnom životu taksiste a da se radnja dešava samo u kolima? nešto poput Noć na Zemlji... Edited September 15, 2014 by maheem
Jimmy Kowalski Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 pa neki od razgovora i jesu mi bili dosadni. mislim da je tema zahvalnija za kratki metar. anyway, iskreno mi se svidela cela spika o betonu :D da li postoji mini serija o svakodnevnom životu taksiste a da se radnja dešava samo u kolima? nešto poput Noć na Zemlji... Ja ne znam ni za jednu da se radnja desava samo u kolima, a i ovako nema nesto mnogo taxi serija. Ne znam dal si gledao Hack, nije losa. A Coveka u srebrnoj jakni si sigurno gledao.. Inace, meni Locke bas dobar film. Minimalisticki pristup, drzi tenziju do kraja. A Hardy je strasan glumac. Verovatno najbolja uloga do sada..
maheem Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Ovaj domaći nisam gledao :? možda i jesam al se ne sećam tako da ću ga pogledati, fala :) meni je Hardy najbolji u Stuart: A Life Backwards (2007)
Recommended Posts