Calavera Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Cloud AtlasOdlican, ali ja sam ionako slab na ensemble filmove, tako da... :D
Ravanelli Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 u gulag sa vama kojima je to iznad "njah"
ivy Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ja evo sada prvi put pogledala trejler i odmah stavila da se skida :blush:al dobro ja sam se sada i prvi put docepala svog sopsvenog mikrotorenta i brzog neta pa skidam bogaoca...al ovo mi se,bar po trejleru,svidelo...
steins Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) opet onaj mali sa treceg kamena od sunca :Dmeni je film delovao kao da ce biti super zabava kako je poceo. mislio sam da ce biti adrenalina jos vise, onako da se razvija polako. ono, kao sto i ti kazes. interesantno i fina zabava. zanimljiva mi je poslednja scena kada ga onaj asian rokne u vanglu i kako se odvija radna u tih par sekundi. btw, da li si primetio i da tog lika cepaju u novijim filmovima? dosadno postalo. lik nema ama bas nikakve specijalne, glumacke sposobnosti. ja sam njega prvi put video u jednom filmu [ne znam kako se zove] tu glumi polu-retardiranu osobu i ta uloga mu je bas legla. sve ostalo sto sam kasnije pogledao, a on glumi... precenjeno. očekujem da se pojavi i u Nadrealistima :fantom:kog lika forsiraju? Debelog Kineza? ona scena je jedno od boljih filmskih umiranja koje sam ja gledao PS odgledah Dredda...mila mati koje sranje od filma.....em su radnju maznuli, em su efekti sranje, em su preterali sa hack n slash fazonom - i na kraju, ako je dobri gospod stvorio Silvestera iz jednog razloga onda je to da glumi Dreda - ova zamena je prosto očajna.....PS u pojedinim trenucima filma dobio jaku želju da na kraju filma dodje tvist u kome će heroinu zlostavljati komplet banda na najužasnije moguće načine - toliko je ogavna... :puke:a za sutra sam ostavio Tai Chi Zero i Tai Chi Hero - trebalo bi da bude kvalitetno kung fu rokanje sa sve vrhunskim efektima......jedva čekam Edited December 27, 2012 by steins
Nikodije Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Killing them softly - iznenađujuće dobro, sa jednostavnom ali efektnom političkom porukom.
ivy Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 sinoć na nekom kanalu http://www.imdb.com/title/tt0340855/jebemtiživot al je odgumila!!!
gervasius twinkleminkleson Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) The Perks Of Being A Wallflower. Meni jedan od 3 najbolja koja sam gledao ove godine.edit: samo mi je smijesno sto nisu znali za 'Heroes'. WTF? Edited December 28, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Lancia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 The Perks Of Being A Wallflower. Meni jedan od 3 najbolja koja sam gledao ove godine.zvuci dobro. jos samo da ga pronadjem.
hoffnung Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) ^^nije smesno. :D radnja se desava u 90-im. oni istrazuju muziku. meni je taj deo extra kada provale neku novu pesmu [teen age riot] u autu i onda odlepe. ne znaju kako se zove izvodjac, pesma.. a, presrecni. :Dtakodje ako imate vremena vi koji ste gledali film i svideo vam se, pogledajte ovaj intervju:"flow of his hair" :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=rxnN8thYzEQedit:lancia izbacio post u medjuvremenu Edited December 28, 2012 by bob mould hair style
gervasius twinkleminkleson Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) Dobro, moram rec da sam pogledao ukupno nekih 6 filmova iz 2012. tako da to sto je medju 3 najbolja mozda i ne znaci puno :)Ali lijep film, u svakom slucaju. Nije doduse nista novo, ima gomila tih coming of age pricha, kome to ne smeta, uzivace.A mozes ga pronaci na kat tachka ph. nije smesno. :D radnja se desava u 90-im. oni istrazuju muziku. meni je taj deo extra kada provale neku novu pesmu [teen age riot] u autu i onda odlepe. ne znaju kako se zove izvodjac, pesma.. a, presrecni. :DJesi siguran da nije u osamdesetima? Imamo li ijednu vremensku odrednicu u filmu [osim muzike]? Edited December 28, 2012 by gervasius twinkleminkleson
hoffnung Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) ili na isomir huntijevic Edited December 28, 2012 by bob mould hair style
hoffnung Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) nisam 100% siguran, ali sam negde procitao da je radnja smestena u 90-e. ako je u 80-im, onda je negde pred kraj [88, 89-a].edit:nasao sam: pobaw set in 90's Edited December 28, 2012 by bob mould hair style
Skyhighatrist Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 zvuci dobro. jos samo da ga pronadjem.Ima ga u zalivu pirata.
Lancia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 fala svima, al jos uvek ne prckam sa torentima (iz nepoznatih razloga).
Recommended Posts