ivy Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 About Time - romanticna uzivancija sa naravoucenijem.neverovatno, i mi to gledali sinoc...i lep film,ja sam malo dremala ali lep :)
Lancia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 neverovatno, i mi to gledali sinoc...i lep film,ja sam malo dremala ali lep :)i moja skvo je dremala i njoj je lep film :D
ivy Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) :P jeste sigurni da vi niste zajedno gledali?to bi onda znacilo da zivim na ostrvu na kom je 1 vecno prolece,Lancia manje vise :P ali nazalost to vrlo nije slucaj :( Edited January 3, 2014 by ivy
Singer Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Moze About Time! :)Ne uspevam da pogledam film kraci od 2h za ove praznike!
ivy Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Trance (2013) i ovaj nije los,ono zabavan i kvazi napet,drzi paznju i kao sve neka iznenadjenja do kraja,prica uzima skroz nenadane pravce + lepi glumci..meni dosta
ordi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 znam da bi trebalo da skrabam po horor topitju, al' mi ovdi nekak sladje ^_^samo sto odgledah:maaajko moja mila, nocas mi nema sna. brrrrrobaska sto uvek pokupim novi drul iz svakog horor filma, slupana nacisto sam :D
garcia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 drinking buddies je dočim bolje gledati nacvrcan, pošto ovako ne ide.
Weenie Pooh Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 ChloeIznenađujuće odličan. Mislio sam da neće raditi pošto je mala previše lepuškasta a moći previše superherojske, pa ipak... nekako vozi. Sama završna scena je jedina značajno izmenjena (nema glupave ruke iz groba mada ima nešto umesto toga), sve ostalo je vrlo verno originalu.
Ajant23 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Večeras, dve francuske komedije o kuvarima: Comme un chef i Les saveurs du Palais. Ova druga je tupljenje namenjeno politikolozima, plaćenim posetiocima evropskih festivala i ostalim hohštaplerima koji argumetovano umeju položiti račun za važni posao kojim se bave za razliku od autora ove prve komedije koja je, možda na ovog Daniela Cohena vredi obratiti pažnju, prilično suptilna satira problema u kojima se nalazi komedija. Pročitah sad na imdb-u naslov kritike: Mediocre but pleasant. Kako ljudi lako koriste tu reč, mediokritetsko. Jbt, jedino da plačem, od muke ili smeha. Srećom, tu je druga kritika sa razumnom sedmicom naslovljena: It doesn't simply deliver, it serves with elegance!
ToniAdams Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Chloe™Iznenađujuće odličan. Mislio sam da neće raditi pošto je mala previše lepuškasta a moći previše superherojske, pa ipak... nekako vozi. Sama završna scena je jedina značajno izmenjena (nema glupave ruke iz groba mada ima nešto umesto toga), sve ostalo je vrlo verno originalu.sta ti je to? keri?
Dagmar Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Odgledah i ja taj About time, nisam baš dremala ali sam ga par puta prekinula pa nastavljala... lep film, stužila sam se skroz.
Ajant23 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Stoji mi na hardu taj About Time i moram da ga pogledam ubrzo da vidim kako Curtiz najavljuje popravljanje svoje karijere u poslednjih deset godina...
keksi krem Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Blue Jasmine (2013)Odlican...inace volim sve sto Woody snima, pa mi je malo teze da budem objektivan...jedva cekam njegov sledeci film koji je sniman na jugu Francuske...
Recommended Posts