Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

daj da vidim sta ste pisali, bas me interesuje ako znas gde je i nije ti mrsko da izronjas?

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

daj da vidim sta ste pisali, bas me interesuje ako znas gde je i nije ti mrsko da izronjas?
za tebe mi nista nije mrsko :)

bobe mani ga njemu je i ovo Now you see me dobar film,misim zato sam ga i gledalaiako ja volim šljašteće i svetleće stvari ipak bi mi trebalo vratiti moja 2sata života nazad, a od koga to da tražim?

BTW, Lančo, pogledah Mejzi koja je suviše znala, i sladak je film, ali ima nekih ozbiljnih problema. U principu, NRB sumirao ovde. Ukratko, kod Džejmsa, glavna je moralitička poenta, da dete ume da odabere ispravno (siromašniju, ali moralno ispravnu strateljku), a ovde prosto bira očekivano. Takođe, priča ima bitnu klasnu poentu, koju film na kraju zatrpava (barmen i dadilja protiv galeriste i rok zvezde), tako što im "poklanja" kuću - dakle, everybody wins.

Ivy, od mene :wicked: samo ne znam dal ces uspeti. i meni je to pristojna mozaknaispasu zabava.

Edited by Lancia

Ivy, od mene :wicked: samo ne znam dal ces uspeti. i meni je to pristojna mozaknaispasu zabava.
ma jeste i nemam nista protiv takve zabave,naprotiv nego sam samo htela da ukazem na to da vam se ukusi razlikuju i da ti mozda volis lakse filmove a bob teze..i tako..
BTW, Lančo, pogledah Mejzi koja je suviše znala, i sladak je film, ali ima nekih ozbiljnih problema. U principu, NRB sumirao ovde. Ukratko, kod Džejmsa, glavna je moralitička poenta, da dete ume da odabere ispravno (siromašniju, ali moralno ispravnu strateljku), a ovde prosto bira očekivano. Takođe, priča ima bitnu klasnu poentu, koju film na kraju zatrpava (barmen i dadilja protiv galeriste i rok zvezde), tako što im "poklanja" kuću - dakle, everybody wins.
ne razumem sta je tu problem, procitacu kasnije, moram da kidam sad.
ma jeste i nemam nista protiv takve zabave,naprotiv nego sam samo htela da ukazem na to da vam se ukusi razlikuju i da ti mozda volis lakse filmove a bob teze..i tako..
e pa sad, cvrc. posle cu da te izvredjam, zurim.

Syme, nisam citao knjigu, pa ne bih ulazio u uporedjivanja. Sa ostatkom se ne slazem, jednostavno ono sto je meni najbolje u filmu, to je najvise podlozno kritici.

Ajsmen je pun opštih mjesta, likova i scena koje smo već gledali. Nema tu ništa što će se dugo pamtiti.

Danas popodne;- Now you see me - Meh...- 7 Psychopats - Dobar.

Gled'o Elizijum.Baš, baš slabo.

Edited by Syme

Passionhttp://www.imdb.com/title/tt1829012/Brajan DePalma je ocigledno bio na losim drogama dok je ovo snimao..
Francuski original je još imbecilniji, đuture sa eminentnim režiserom (kome je baš to, nažalost, bio i poslednji film) i Kristinskottomas.
MV5BMjIxNjk3MTAxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzMyODY1OQ@@._V1_SX214_.jpgneobicno da nijedan nije preziveo