hoffnung Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 daj da vidim sta ste pisali, bas me interesuje ako znas gde je i nije ti mrsko da izronjas?
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 daj da vidim sta ste pisali, bas me interesuje ako znas gde je i nije ti mrsko da izronjas?za tebe mi nista nije mrsko :)
ivy Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 bobe mani ga njemu je i ovo Now you see me dobar film,misim zato sam ga i gledalaiako ja volim šljašteće i svetleće stvari ipak bi mi trebalo vratiti moja 2sata života nazad, a od koga to da tražim?
Turnbull Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 BTW, Lančo, pogledah Mejzi koja je suviše znala, i sladak je film, ali ima nekih ozbiljnih problema. U principu, NRB sumirao ovde. Ukratko, kod Džejmsa, glavna je moralitička poenta, da dete ume da odabere ispravno (siromašniju, ali moralno ispravnu strateljku), a ovde prosto bira očekivano. Takođe, priča ima bitnu klasnu poentu, koju film na kraju zatrpava (barmen i dadilja protiv galeriste i rok zvezde), tako što im "poklanja" kuću - dakle, everybody wins.
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) Ivy, od mene samo ne znam dal ces uspeti. i meni je to pristojna mozaknaispasu zabava. Edited August 27, 2013 by Lancia
ivy Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ivy, od mene samo ne znam dal ces uspeti. i meni je to pristojna mozaknaispasu zabava.ma jeste i nemam nista protiv takve zabave,naprotiv nego sam samo htela da ukazem na to da vam se ukusi razlikuju i da ti mozda volis lakse filmove a bob teze..i tako..
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 BTW, Lančo, pogledah Mejzi koja je suviše znala, i sladak je film, ali ima nekih ozbiljnih problema. U principu, NRB sumirao ovde. Ukratko, kod Džejmsa, glavna je moralitička poenta, da dete ume da odabere ispravno (siromašniju, ali moralno ispravnu strateljku), a ovde prosto bira očekivano. Takođe, priča ima bitnu klasnu poentu, koju film na kraju zatrpava (barmen i dadilja protiv galeriste i rok zvezde), tako što im "poklanja" kuću - dakle, everybody wins.ne razumem sta je tu problem, procitacu kasnije, moram da kidam sad.
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 ma jeste i nemam nista protiv takve zabave,naprotiv nego sam samo htela da ukazem na to da vam se ukusi razlikuju i da ti mozda volis lakse filmove a bob teze..i tako..e pa sad, cvrc. posle cu da te izvredjam, zurim.
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Syme, nisam citao knjigu, pa ne bih ulazio u uporedjivanja. Sa ostatkom se ne slazem, jednostavno ono sto je meni najbolje u filmu, to je najvise podlozno kritici.
keitel Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ajsmen je pun opštih mjesta, likova i scena koje smo već gledali. Nema tu ništa što će se dugo pamtiti.
Singer Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Danas popodne;- Now you see me - Meh...- 7 Psychopats - Dobar.
Kreator Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Passionhttp://www.imdb.com/title/tt1829012/Brajan DePalma je ocigledno bio na losim drogama dok je ovo snimao..
Turnbull Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) Gled'o Elizijum.Baš, baš slabo. Edited August 28, 2013 by Syme
Blueberry Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Passionhttp://www.imdb.com/title/tt1829012/Brajan DePalma je ocigledno bio na losim drogama dok je ovo snimao..Francuski original je još imbecilniji, đuture sa eminentnim režiserom (kome je baš to, nažalost, bio i poslednji film) i Kristinskottomas.
Recommended Posts