ivy Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Now you see me - hocus pocus Ocean eleven. pristojna zabava za subotu uvece.divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..
dunja Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 gledala Vulverina (jbt, ko smislja ove prevode )Kako je taj film predvidljiv, majko mila, ali, onako, lose predvidljiv, nisu se ama bas nimalo potrduili. A sto ima trapave montaze, da ne veruje covek.bar sam se fino ismejala, i jos mi ovo bio prvi put u Areni u NS
belch Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..zabavno ali ispraznoslobodno zaobići
3opge Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Kakav slatkiš od filma! Preporuka!много ми овај лик мирише на геја.
Blueberry Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Meni ona, i to mnogo više; realno. A i naslov filma je roze.
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Kakav slatkiš od filma! Preporuka!jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.много ми овај лик мирише на геја.ceo film je gej.
Turnbull Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.ceo film je gej.Može, mada slutim da ovaj momak nije bio u vojsci :)Super su ovo dvoje, a i scenario je super. Ima par scena koja su smehotresne, a pritom je i prilično dirljiv. Liči na prvi pogled na generic tinejdžerske komedije, ali zapravo je vrlo drugačiji, ne oslanja se na žanrovske klišee, i pre je melodrama.
Turnbull Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 BTW, ima ceo na jućubu! Pogledajte samo ovu scenu.http://www.youtube.com/watch?v=tBYmQsPDEUk
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 BTW, ima ceo na jućubu! Pogledajte samo ovu scenu.potpisujes se kao Victoria MacArthur na jutubetu? lolo jedna.
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 ni najmanje, vec sam se zalio ovde.pa bolja je i ova Simetova tinejdz melodrama.
Recommended Posts