Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

sta si vec mislio ne znam :)

Now you see me - hocus pocus Ocean eleven. pristojna zabava za subotu uvece.
divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..

gledala Vulverina (jbt, ko smislja ove prevode :blink:)Kako je taj film predvidljiv, majko mila, ali, onako, lose predvidljiv, nisu se ama bas nimalo potrduili. A sto ima trapave montaze, da ne veruje covek.bar sam se fino ismejala, i jos mi ovo bio prvi put u Areni u NS :heart:

divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..
zabavno ali ispraznoslobodno zaobići

Kakav slatkiš od filma! Preporuka!first-time-the-th-mlf-ww-artwork-britt-robertson-1771718433.jpg

Kakav slatkiš od filma! Preporuka!first-time-the-th-mlf-ww-artwork-britt-robertson-1771718433.jpg
много ми овај лик мирише на геја.

Meni ona, i to mnogo više; realno. A i naslov filma je roze.

Kakav slatkiš od filma! Preporuka!
jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.
много ми овај лик мирише на геја.
ceo film je gej.
jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.ceo film je gej.
Može, mada slutim da ovaj momak nije bio u vojsci :)Super su ovo dvoje, a i scenario je super. Ima par scena koja su smehotresne, a pritom je i prilično dirljiv. Liči na prvi pogled na generic tinejdžerske komedije, ali zapravo je vrlo drugačiji, ne oslanja se na žanrovske klišee, i pre je melodrama.

BTW, ima ceo na jućubu! Pogledajte samo ovu scenu.http://www.youtube.com/watch?v=tBYmQsPDEUk

the icemanvrlo dobar film.
BTW, ima ceo na jućubu! Pogledajte samo ovu scenu.
potpisujes se kao Victoria MacArthur na jutubetu? lolo jedna.
the icemanvrlo dobar film.
:(

^nije ti se svideo?

ni najmanje, vec sam se zalio ovde.pa bolja je i ova Simetova tinejdz melodrama.