Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
Now you see me - hocus pocus Ocean eleven. pristojna zabava za subotu uvece.
divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..
Posted

gledala Vulverina (jbt, ko smislja ove prevode :blink:)Kako je taj film predvidljiv, majko mila, ali, onako, lose predvidljiv, nisu se ama bas nimalo potrduili. A sto ima trapave montaze, da ne veruje covek.bar sam se fino ismejala, i jos mi ovo bio prvi put u Areni u NS :heart:

Posted
divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..
zabavno ali ispraznoslobodno zaobići
Posted

Kakav slatkiš od filma! Preporuka!first-time-the-th-mlf-ww-artwork-britt-robertson-1771718433.jpg

Posted
Kakav slatkiš od filma! Preporuka!first-time-the-th-mlf-ww-artwork-britt-robertson-1771718433.jpg
много ми овај лик мирише на геја.
Posted

Meni ona, i to mnogo više; realno. A i naslov filma je roze.

Posted
Kakav slatkiš od filma! Preporuka!
jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.
много ми овај лик мирише на геја.
ceo film je gej.
Posted
jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.ceo film je gej.
Može, mada slutim da ovaj momak nije bio u vojsci :)Super su ovo dvoje, a i scenario je super. Ima par scena koja su smehotresne, a pritom je i prilično dirljiv. Liči na prvi pogled na generic tinejdžerske komedije, ali zapravo je vrlo drugačiji, ne oslanja se na žanrovske klišee, i pre je melodrama.
Posted
BTW, ima ceo na jućubu! Pogledajte samo ovu scenu.
potpisujes se kao Victoria MacArthur na jutubetu? lolo jedna.
Posted

ni najmanje, vec sam se zalio ovde.pa bolja je i ova Simetova tinejdz melodrama.