August 26, 201311 yr Now you see me - hocus pocus Ocean eleven. pristojna zabava za subotu uvece.divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..
August 26, 201311 yr gledala Vulverina (jbt, ko smislja ove prevode )Kako je taj film predvidljiv, majko mila, ali, onako, lose predvidljiv, nisu se ama bas nimalo potrduili. A sto ima trapave montaze, da ne veruje covek.bar sam se fino ismejala, i jos mi ovo bio prvi put u Areni u NS
August 26, 201311 yr divna,divna bezglava zabava,light show and flashy images..scenario 0,likovi 0..glavna zasluga za film ide svetlo majstoru i montazeru ..zabavno ali ispraznoslobodno zaobići
August 27, 201311 yr Kakav slatkiš od filma! Preporuka!jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.много ми овај лик мирише на геја.ceo film je gej.
August 27, 201311 yr jel moze i Teacher da ga gleda :) ?kako te tako odusevio, Syme? gringo verzija Budimira Trajkovica.ceo film je gej.Može, mada slutim da ovaj momak nije bio u vojsci :)Super su ovo dvoje, a i scenario je super. Ima par scena koja su smehotresne, a pritom je i prilično dirljiv. Liči na prvi pogled na generic tinejdžerske komedije, ali zapravo je vrlo drugačiji, ne oslanja se na žanrovske klišee, i pre je melodrama.
August 27, 201311 yr BTW, ima ceo na jućubu! Pogledajte samo ovu scenu.http://www.youtube.com/watch?v=tBYmQsPDEUk
August 27, 201311 yr BTW, ima ceo na jućubu! Pogledajte samo ovu scenu.potpisujes se kao Victoria MacArthur na jutubetu? lolo jedna.
August 27, 201311 yr ni najmanje, vec sam se zalio ovde.pa bolja je i ova Simetova tinejdz melodrama.