August 22, 201311 yr Blamkamp je napravio hrpu klišeja. Ima nešto eye candyja. Edited August 22, 201311 yr by Roger Sanchez
August 22, 201311 yr /offtopic:(Ja od toga možda i najviše očekivao što se tiče ove navale s/f-a. Valjda će Cuaron i Bong da spasu stvar.../ontopicEuropa report dobra!/offtopicAko ima neka dobra duša nek prelomi - pustiti Mejzi ili Snowtown murders? Edited August 22, 201311 yr by bob loblaw
August 22, 201311 yr Snowtown murders ti je po istinitom događaju tako da možeš da pustiš mozak na otavu..
August 23, 201311 yr Blamkamp je napravio hrpu klišeja. Ima nešto eye candyja.невероватно смеће.све идиоте који режирају филмове тако да туча изгледа као да је неко исеко комад филма на фрејмове па онда насумице залепио треба избатинати.
August 23, 201311 yr Pa, šta ti misliš da Ashby kao oskarovac za montažu nije anticipirao Alexandera (2004) kada je u svom poslednjem filmu rekao glumcima da odjbu sve replike koje je napisao reditelj tog budućeg filma?
August 23, 201311 yr A must za Gazzu i ostale ljubitelje vina i fudbala:Superclasico http://www.imdb.com/...9492/?ref_=sr_2 :Hail: Huan
August 23, 201311 yr Ta slika ti je kao kad sam bio klinac, pa vidim dobro ribu na naslovnoj strani, kad ono unutra sitna slova političkog magazina štampana na posiveloj papirčini...
August 23, 201311 yr Ta slika ti je kao kad sam bio klinac, pa vidim dobro ribu na naslovnoj strani, kad ono unutra sitna slova političkog magazina štampana na posiveloj papirčini...Ti su ubedljivo, ali UBEDLJIVO največi smarač na ovom forumu. Ne pratim sve topike, ali svaki koji otvorim ispadaš iz frižidera. Thank Bob for IL!!!
August 23, 201311 yr Ignore lista ti je najpametnije rešenje, samo napred...Najzad, zadnjih godina, to je glavni pristup kritike u odnosu na vrednosti...