steins Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 odgledah ono poslednje govno od filma sa Strahanom - valjda se zove Redempšn ili tako nekako i javno kažem da mi je ovaj postao najantipatičniji glumac ikad. Pun mi je klinac više njegovih uloga super zajebanih ali duševnim teretom ophrvanih likova, postao je gori od Čarlsa Bronsona iz poslednje faze glumačke karijere
steins Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Gordon Strahan? :D:D sad vigeh šta sam napisao - ma toliko mi je digao pritisak, da sam film momentalno izbrisao, a kamoli da mu još ime pogadjam. Još više sam popizdeo što sam ga odgledao na preporuku drugara s kojim sam (makar do sada) imao isti ukus za filmove.
Kreator Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 The Conformist (1970) drago mi je da još ima starih odličnih filmova koje nisam gledao
zakintos Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 (edited) The Conformist (1970) drago mi je da još ima starih odličnih filmova koje nisam gledaoNe postoje stari filmovi!Piter Bogdanović je rekao: „Jedino filmove često označavaju kao "stare". Nikada se ne kaže ‘Da li si pročitao staru knjigu Dostojevskog" ili "Da li si video onu staru sliku Rembranta?" ili "Da li si čuo staru simfoniju Mocarta?".Ako niste videli neki film, on je za vas nov.” Edited August 11, 2013 by zakintos
ultra plasticni Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 (edited) No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivotaStrast (2012) - de palma u prvoj polovini filma pomalo stidljivo i nesigurno tretira temu korporativnog silovanja uz namestaljke i spletke, a zavrsava brzo i krvavo. meni je ipak drazi onaj fazon kad ceo film ide nekom svojom dinamikom, takoreci tempom, kada se uskladjeni koraci i disanje, kao album neu! 2. gluma je blagoreceno ocajnaOpen Road (2013) - jos jedan iz kategorije malih, nezavisnih, porodicnih americkih filmova koji objasnjava svrhu zivota i smrti. ne znam da li su mi u svojoj promasenoj pretencioznosti odvratniji ovakvi radovi ili bilo koji album radioheada Edited August 11, 2013 by ultra plasticni
Blueberry Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivota Teško pored A PERFECT WORLD.Ali volim taj film, odličan saspens.
I*m with the pilots Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivotaStrast (2012) - de palma u prvoj polovini filma pomalo stidljivo i nesigurno tretira temu korporativnog silovanja uz namestaljke i spletke, a zavrsava brzo i krvavo. meni je ipak drazi onaj fazon kad ceo film ide nekom svojom dinamikom, takoreci tempom, kada se uskladjeni koraci i disanje, kao album neu! 2. gluma je blagoreceno ocajnaOpen Road (2013) - jos jedan iz kategorije malih, nezavisnih, porodicnih americkih filmova koji objasnjava svrhu zivota i smrti. ne znam da li su mi u svojoj promasenoj pretencioznosti odvratniji ovakvi radovi ili bilo koji album radioheada Da li su godine linkovane iz nekog posebnog razloga?
ultra plasticni Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Ne. Kad uradim copipejst sa sajta imdb-a ovde mi izbacuje linkovane godine
kim_philby Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Teško pored A PERFECT WORLD.Ali volim taj film, odličan saspens.lose je ostario. gledao sam ga nedavno. i dalje je dobar ali nesto ne stima.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Ajant23 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 lose je ostario. gledao sam ga nedavno. i dalje je dobar ali nesto ne stima. Možda Kevin Rejnolds kao drugi uz Džona Milijusa? ^_^
Blueberry Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Taj film je star circa 20 godina. Teško da je već tada premator.
3opge Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivotaStrast (2012) - de palma u prvoj polovini filma pomalo stidljivo i nesigurno tretira temu korporativnog silovanja uz namestaljke i spletke, a zavrsava brzo i krvavo. meni je ipak drazi onaj fazon kad ceo film ide nekom svojom dinamikom, takoreci tempom, kada se uskladjeni koraci i disanje, kao album neu! 2. gluma je blagoreceno ocajnaOpen Road (2013) - jos jedan iz kategorije malih, nezavisnih, porodicnih americkih filmova koji objasnjava svrhu zivota i smrti. ne znam da li su mi u svojoj promasenoj pretencioznosti odvratniji ovakvi radovi ili bilo koji album radioheadaбило који албум Радиохеада је ремек дело као што је то No Way Out.
Kreator Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 The Callhttp://www.imdb.com/title/tt1911644/?ref_=fn_al_tt_1Treći film od brad andersona koji mi se svideo (The Machinist, Transsiberian). Ne znam kakve su mu ove silne serije što je nasnimao, da li valjaju? ..
Ajant23 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Pa, ako tebi ta tri filma valjaju, ko će mu ga znati onda...
Recommended Posts