Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

odgledah ono poslednje govno od filma sa Strahanom - valjda se zove Redempšn ili tako nekako i javno kažem da mi je ovaj postao najantipatičniji glumac ikad. Pun mi je klinac više njegovih uloga super zajebanih ali duševnim teretom ophrvanih likova, postao je gori od Čarlsa Bronsona iz poslednje faze glumačke karijere :isuse:

Posted
Gordon Strahan? :D
:D sad vigeh šta sam napisao - ma toliko mi je digao pritisak, da sam film momentalno izbrisao, a kamoli da mu još ime pogadjam. Još više sam popizdeo što sam ga odgledao na preporuku drugara s kojim sam (makar do sada) imao isti ukus za filmove.
Posted

The Conformist (1970) drago mi je da još ima starih odličnih filmova koje nisam gledao

Posted (edited)
The Conformist (1970) drago mi je da još ima starih odličnih filmova koje nisam gledaoNe postoje stari filmovi!Piter Bogdanović je rekao: „Jedino filmove često označavaju kao "stare". Nikada se ne kaže ‘Da li si pročitao staru knjigu Dostojevskog" ili "Da li si video onu staru sliku Rembranta?" ili "Da li si čuo staru simfoniju Mocarta?".Ako niste videli neki film, on je za vas nov.”
Edited by zakintos
Posted (edited)

No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivotaStrast (2012) - de palma u prvoj polovini filma pomalo stidljivo i nesigurno tretira temu korporativnog silovanja uz namestaljke i spletke, a zavrsava brzo i krvavo. meni je ipak drazi onaj fazon kad ceo film ide nekom svojom dinamikom, takoreci tempom, kada se uskladjeni koraci i disanje, kao album neu! 2. gluma je blagoreceno ocajnaOpen Road (2013) - jos jedan iz kategorije malih, nezavisnih, porodicnih americkih filmova koji objasnjava svrhu zivota i smrti. ne znam da li su mi u svojoj promasenoj pretencioznosti odvratniji ovakvi radovi ili bilo koji album radioheada

Edited by ultra plasticni
Posted
No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivota
Teško pored A PERFECT WORLD.Ali volim taj film, odličan saspens.
Posted
No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivotaStrast (2012) - de palma u prvoj polovini filma pomalo stidljivo i nesigurno tretira temu korporativnog silovanja uz namestaljke i spletke, a zavrsava brzo i krvavo. meni je ipak drazi onaj fazon kad ceo film ide nekom svojom dinamikom, takoreci tempom, kada se uskladjeni koraci i disanje, kao album neu! 2. gluma je blagoreceno ocajnaOpen Road (2013) - jos jedan iz kategorije malih, nezavisnih, porodicnih americkih filmova koji objasnjava svrhu zivota i smrti. ne znam da li su mi u svojoj promasenoj pretencioznosti odvratniji ovakvi radovi ili bilo koji album radioheada :kralj:
Da li su godine linkovane iz nekog posebnog razloga?
Posted

Ne. Kad uradim copipejst sa sajta imdb-a ovde mi izbacuje linkovane godine

Posted
Teško pored A PERFECT WORLD.Ali volim taj film, odličan saspens.
lose je ostario. gledao sam ga nedavno. i dalje je dobar ali nesto ne stima.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Posted
lose je ostario. gledao sam ga nedavno. i dalje je dobar ali nesto ne stima.
Možda Kevin Rejnolds kao drugi uz Džona Milijusa? ^_^
Posted

Taj film je star circa 20 godina. Teško da je već tada premator.

Posted
No Way Out (1987) - spijunski, hladnoratovski i insajderski. odlican. po meni, kostnerova uloga zivotaStrast (2012) - de palma u prvoj polovini filma pomalo stidljivo i nesigurno tretira temu korporativnog silovanja uz namestaljke i spletke, a zavrsava brzo i krvavo. meni je ipak drazi onaj fazon kad ceo film ide nekom svojom dinamikom, takoreci tempom, kada se uskladjeni koraci i disanje, kao album neu! 2. gluma je blagoreceno ocajnaOpen Road (2013) - jos jedan iz kategorije malih, nezavisnih, porodicnih americkih filmova koji objasnjava svrhu zivota i smrti. ne znam da li su mi u svojoj promasenoj pretencioznosti odvratniji ovakvi radovi ili bilo koji album radioheada
било који албум Радиохеада је ремек дело као што је то No Way Out.
Posted

Pa, ako tebi ta tri filma valjaju, ko će mu ga znati onda... :huh: