June 24Jun 24 Wes Anderson je odlepio odavno, ja to njegovo izivljavanje ne mogu da smislim. Edited June 24Jun 24 by 3opge
June 26Jun 26 Ne procenjujem kinematografski, ali sva sam se ojadila gledajućiIMDbStraw (2025) ⭐ 6.5 | Drama, Thriller1h 45m | TV-MA
June 29Jun 29 Ko voli ratne filmove po hladnim morima WWII... Film odlicno pocinje, lepo se razvija i onda staje odjednom, maltene kao da je prva epizoda serijala. Steta, cini se da je moglo bolje.IMDbThe Arctic Convoy (2023) ⭐ 6.5 | Action, Drama, History1h 48m | 15
July 5Jul 5 Gledao sam onaj bromance što ste preporučivali - All of us strangersPosle svih žena koje su preplavile kinematografiju , žene snajperisti,žene se nekome svete ,žene i njihova seksualna buđenja,žene isteruju đavola ,žene ninje ,uvek spremne žene....baš mi je dobro legla jedna prava muška pričaŽalim gosođe Adrew Scott je fucking gay Edited July 5Jul 5 by Fakundo Sava
July 5Jul 5 Retko gledam filmove ponovo osim ako su mi baš top tier no to češće radim lately jer sam dosta filmova kupio na 4k diskovima.Danas sam gledao Thelma And Louise od koga se nisam sećao apsolutno ništa osim kraja.I kakav film... Kakav film. Ridley ima dosta dobrih i odličnih filmova i solidan broj promašaja ali ne znam da li ima film sa više "duše" u sebi od ovog (gledao sam mu barem 90% opusa). U smislu nekog njegove režiserske zaostavštine ovaj mu vredi barem kao četvrtina kojekakvih "akcija" koje je snimio.
July 6Jul 6 F1solidna holivudska sportska akcija sa malo humora i romantike. dobio sam ocekivano, nije bilo dosadno. ja zadovoljan.
July 8Jul 8 Volim kad se iznenadim pozitivno. Ceo film neka teskoba i nekako verno prenesen osecaj iste.Od mene 7-7.5
July 9Jul 9 On 6. 7. 2025. at 4:19, banecare1 said:F1solidna holivudska sportska akcija sa malo humora i romantike. dobio sam ocekivano, nije bilo dosadno. ja zadovoljan.Koliko ima Keri Kondon? Gledao bih zbog nje, ali ne ako se pojavljuje u tipa tri scene.Inače, is it just me ili je ona Anora najiritantniji lik u istoriji filma i kako je nešto onoliko retardirano uspelo da dobije Oskara?
July 9Jul 9 1 hour ago, Shan Jan said:Jel gledao neko novog Supermana? Valja li?The first thing you need to know about James Gunn’s version of Superman is that he can be hurt and he can bleed without the presence of kryptonite, which makes you wonder if he’s even Superman at all.The second is that he has a superdog, Krypto, which raises a lot of questions. Did this dog stow away on baby Superman’s spaceship before the planet Krypton exploded? If so, is he immortal, because he’d be about 30 years old, or 210 in dog years? And why isn’t he yet out of his puppy phase?Superman operates as an almost parody of the superhero genre, which may be appealing to some. It has the same silliness of Gunn’s Guardians of the Galaxy movies, which are some of the best films in the Marvel Cinematic Universe, but that irreverence doesn’t fit the Superman character.Superman, created by writer Jerry Siegel and artist Joe Shuster for Action Comics #1 in 1938, is not just any ole superhero. He’s special, a moral avatar in shifting times.In 2025’s Superman, which is far from the worst Superman movie but also far from the best, he is merely another interchangeable caped crusader in an era, whether it be DC or the MCU, in which every other superhero with arrested development can do all the things Superman can do.Superman is a mess, but it’s a colorful one. It’s either a terrible superhero movie or an OK parody. Take your pick.
July 9Jul 9 2 hours ago, Shan Jan said:Jel gledao neko novog Supermana? Valja li?Meni je bio dobar, 8/10. Nije parodija, nego je baš stripski, što bi nekome ko je navikao na Snyderverse verovatno izgledalo kao parodija. Okačio na Superheroje već.
July 9Jul 9 1 hour ago, Sammael said:Meni je bio dobar, 8/10. Nije parodija, nego je baš stripski, što bi nekome ko je navikao na Snyderverse verovatno izgledalo kao parodija. Okačio na Superheroje već.Meni skroz OK, malo razvučen u prvih pola sata, posle vozi dobro...Nije remek delo, ali daleko od tog da je loš...