Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

1 minute ago, Њујоркер said:

ima ih dosta na tubiju i plutotv, a onih kojih nema, internet je majka. sve se moze naci sto na jucjubu, ok.ru, internet muvi arhivu itd...

Post je odličan i zaista je super tvoja posvećenost.

Međutim, otkud da si Excalibur svrstao u sci-fi?

I to je manje bitno

Više me boli što si film okarakterisao kao tek prosečan D

Edited by Ras

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

@Ras Nisam ja, idem (sve) po spisku Dzosa Spigela sa Muvi Tajmlajna koji u scfi projekat gura sve sto nije horor a ima dodirne veze sa naucnom fantastikom (fentezi, superherojstinu, anime..) Ima ko da odradi posao za mene:)

A, film je zaista na momente tek onako, cak i ne zna kuda ce. Dzaba i super glumacka postava, kad je scenario smece. Mejscini da sam ga gledao kao klinac tamo pocetkom osamdesetih na tvu, mada sad posle ovog vise nisam sigaran. Moguce je da sam ga zamenio za neki drugi arturijanski film...

Sledeci:

Mislim da sam i ja Excalibur gledao na tv-u, a pamtim da je prikazan i na Festu.