makaronee Posted February 10 Posted February 10 the outrun, 2024. o trnovitom putu pobede nad bolešću zavisnosti i demonima prošlog. o somotskom plavetnilu okeana, vunenom zelenilu ostrva u severnom atlantiku i sveprisutnosti prirode odmah tu, iza ugla.
Master Matsuke Posted February 12 Posted February 12 Nije baš žanr koji najviše volim, ali je bio veoma dobar izbor za veče da porodicom. Detektivski triler, vešto parodira klišee žanra, duhovit, a sve vreme napet, sa nekoliko neočekivaih obrta. Majsorski režiran, a glumačka podela iz snova. Krejg iznenadio koliko je dobar. 1
Mil@n Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, bags said: @Master Matsuke Nemoj gledati drugi deo Meni je i prvi ništa ili jedva bolji od drugog a drugi je baš krš 1
bags Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, Mil@n said: Meni je i prvi ništa ili jedva bolji od drugog a drugi je baš krš Sta ja znam. Bio je zabavan prvi kad sam ga gledao. Imao je neku dozu blesavosti i dosta poznatih gluimaca koji su korektno odradili posao.
Misko Posted February 12 Posted February 12 2 hours ago, Master Matsuke said: Nije baš žanr koji najviše volim, ali je bio veoma dobar izbor za veče da porodicom. Detektivski triler, vešto parodira klišee žanra, duhovit, a sve vreme napet, sa nekoliko neočekivaih obrta. Majsorski režiran, a glumačka podela iz snova. Krejg iznenadio koliko je dobar. Meni je na drugo gledanje bas opao kvalitet, dok npr Clue ili Poaroa iz sedamdesetih, ili Sacetov, mogu gledati uvek..sa druge strane, znacajno bolje od Poaroa Keneta Brane
slepa živana Posted February 12 Posted February 12 On 9. 2. 2025. at 12:47, Stela said: The Official Story Prikaz potrage za istinom, ali i slika argentinskog drustva osamdesetih, u vreme velikih turbulencija. Izvanredna Norma Aleandro. Obucena je kao moja mama u najranijim secanjima koja imam . čile, argentina, čak i kuba... u to vreme, pljunuta jugoslavija ne znam za ove druge manje latino države 1
Moća Posted February 12 Posted February 12 Gledao Drazena, nije los moglo je bolje. Ne svidja mi se sto se u potpunosti ignorisu uspesi sa Jugoslavijom ali to je bilo za ocekivati. Vise se fokusira na privatan zivot nego na sportsku karijeru.
pariah Posted February 12 Posted February 12 7 minutes ago, Moća said: Gledao Drazena, nije los moglo je bolje. Ne svidja mi se sto se u potpunosti ignorisu uspesi sa Jugoslavijom ali to je bilo za ocekivati. Vise se fokusira na privatan zivot nego na sportsku karijeru. Kako ti se dopala ona pola perike, pardon, vlasulje na miletu kekinu? Po meni ona zaslužuje poseban film. 1
Moća Posted February 12 Posted February 12 @pariah A dobro jbg sta da se radi nisu imali para za celu 1
ljuttko Posted February 12 Posted February 12 Pominje s e Novi Pazar u priči o protestima i ko zna Novi Pazar, zna da je to jedan poseban svet na mnogo načina . Ja sam juče dobila link da pogledam ovaj kratki film i potpuno je genijalan, posebno kad se uzme u obzir da ga je napravio momak od 21 godinu, tek student režije na FDU. Ko je voleo ili zauvek voli Džima Džarmuša ko ja i Noć na zemlji- e ovo je priča koja je u rangu neke od njih. Uživajte https://www.youtube.com/watch?v=RP8h-S7yDAE
Stela Posted February 13 Posted February 13 Alice Doesn't Live Here Anymore Zivotna prica, spontan i slojevit film. Ellen Burstyn upecatljiva, realna, dominantna u kadru. Plus Kris Kristofferson i Harvey Keitel u mladjim danima. I Jodie Foster kao klinka. Sve u svemu fino.
Renegade Posted February 13 Posted February 13 (edited) 14 hours ago, ljuttko said: Pominje s e Novi Pazar u priči o protestima i ko zna Novi Pazar, zna da je to jedan poseban svet na mnogo načina . Ja sam juče dobila link da pogledam ovaj kratki film i potpuno je genijalan, posebno kad se uzme u obzir da ga je napravio momak od 21 godinu, tek student režije na FDU. Ko je voleo ili zauvek voli Džima Džarmuša ko ja i Noć na zemlji- e ovo je priča koja je u rangu neke od njih. Uživajte https://www.youtube.com/watch?v=RP8h-S7yDAE Počeo da gledam malopre. Retko kad gledam bilo šta domaće jer mi uglavnom izaziva neprijatnost i gluma i dijalozi :D. Ovo mi je bilo skroz gledljivo prvih desetak minuta i sad kad da nastavim cvrc, otpremalac je uklonio ovaj video. Edited February 13 by Renegade
ljuttko Posted February 13 Posted February 13 22 minutes ago, Renegade said: Počeo da gledam malopre. Retko kad gledam bilo šta domaće jer mi uglavnom izaziva neprijatnost i gluma i dijalozi :D. Ovo mi je bilo skroz gledljivo prvih desetak minuta i sad kad da nastavim cvrc, otpremalac je uklonio ovaj video. Iju, sad vidim, sam autor ga je stavio na youtube , zašto je uklonjen vrag će ga znati ali ću proslediti pitanje preko ljudi od kojih sam dobila link 1
James Marshall Posted February 13 Posted February 13 Bio je svakako unlisted, vjerovatno ga je podigao samo da ga mogu pogledati određeni ljudi tipa profesori ili neki selektori festivala pa je krenulo da se širi, pa je skinuo da ne bi neko skinuo na svoj komp. Ja sam uspio odgledati sinoć, stvarno je super, vrlo prijatan i nenametljiv a opet sa dovoljno sadržaja, suptilno plasiranog. 1
Recommended Posts