Њујоркер Posted Sunday at 03:30 Posted Sunday at 03:30 je sad nesrecni vilijam setner konacno, u svojoj 90oj godini moze i da odahne, i da na miru, kad ga Bog, jednom, pozove sebi, i izdahne. Ono njegovo sranje od ST5 U potrazi za Bogom konacno od juce vise nije najgori ST film svih vremena. Ta titula, sasvim zasluzeno ide kretenu Kurcmanu, koji nas je jebavao sa kojekavim estidijima, plackopickastim pikarima i drugim DEI sranjima, da bi svu tu svoju "slavu" ovekovecio sa necim neopisivim: najavljenom, pa otkazanom serijom, pa iskopanom i kompresovanom u jedan striming film bez kraja i konca. Da je ovo sranje dobilo grinlajt za seriju, bilo bi jos ocajnije od STDija, a sto je skoro pa nemoguc zadatak sam po sebi. Kako znam? Tako sto je u "film" kompresovano ono sto bi bile prve tri epizode serijala (iliti po modernom prvi ark), pa i tako kompresovan je dosadan do bola. Sad zamislite 3x50 minuta uspavanke. Licno, otkako je ovo sranje i bilo najavljeno nisam ic ocekivao, ali kada sam video da ama bas niko, cak i one pickaste STD jucub apologete nemaju bas nista dobro da kazu za ovo, to je znacilo da je Kurcman probio novo dno. I jeste. Za reprezentaciju, izabrao sam jednog od onih umerenih st jucubera. Ostaje da se nadamo, s obzirom kako cujem, da je paramaunt u procesu prodaje, da ce nove gazde, kada se sve to pozavrsava, i poslovi dovedu u red, ovog majmuna Kurcmana isutirati naglavacke. Misel Jeo je za ovu glupost dobila 12 meleona. To samo umobolnik kao sto je kurcev Kurcman moze da uradi.
adam Posted Sunday at 09:29 Posted Sunday at 09:29 18 hours ago, Milošica said: Prvi nisam gledao. Drugi i treći odlični, ali ovo mi je neki sam vrh McCabe & Mrs. Miller mi je isto jedan od omiljenih, a npr. Ples sa vukovima nikad nisam gledao, nešto me odbija bring me the head of alfredo garcia - ne voli ga svako al ima neku svoju sirovu magiju. definitivno vredi pogledati cak i ako na kraju zakljucis da je djubre. voleli ili ne, ko ga pogleda ne moze ga zaboraviti. 1
stajebrebilo Posted Sunday at 10:52 Posted Sunday at 10:52 Wizard of lies, film o Berniju Madofu/Medofu, i njegovom investicionom fondu/Ponzi prevari - najvećoj u SAD. De Niro u glavnoj ulozi.
brusli Posted Sunday at 11:00 Posted Sunday at 11:00 20 hours ago, Milošica said: Prvi nisam gledao. Drugi i treći odlični, ali ovo mi je neki sam vrh McCabe & Mrs. Miller mi je isto jedan od omiljenih, a npr. Ples sa vukovima nikad nisam gledao, nešto me odbija Ples sa vukovima je odlican, jeste da zvuci kao Holivudska limunada i previse traje, ali je opak film. Rekao bih da sa Istvudovim spada u top westerne.
kipo Posted Sunday at 11:25 Posted Sunday at 11:25 Obavezno Ples s vukovima, ne budi lud, to je film koji te osedla za zivot. Da vidis granicu dok jos postoji
makaronee Posted Sunday at 15:22 Posted Sunday at 15:22 Великая, 2023. Povest o Lee Miller, моделсици a zatim i ratnom foto-dopisniku. Negde do pola mi je nedostajala tradicionalnija dinamika zapleta, sindrom gledanja filma nedeljom popodne. Zatim se sve stopilo u sumračnu povest.
napadaj Posted Sunday at 22:44 Posted Sunday at 22:44 Heretic je dobar, posebno prva polovina. Druga je slabija, plus prelazi u klasičan horor, a poslednja bitna scena je baš krš, ali i dalje vredi da se pogleda. Nosferatu odličan. Ljubitelji horora i poznavaoci ranijih verzija i Drakule sigurno imaju zamerke, ali ja nemam, jer se ne sećam tih prethodnika.
bags Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 52 minutes ago, Mil@n said: Odgledao sam trailer Wicked i smorio se dobro... 2 1
Recommended Posts