Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

th?id=OIF.d1GFfGhAC82CHTokAwl0og&pid=Api

je

th?id=OIP.rHWEREPavAavmVOn-6UFKAHaD4&pid

sad nesrecni vilijam setner konacno, u svojoj 90oj godini moze i da odahne, i da na miru, kad ga Bog, jednom, pozove sebi, i izdahne. Ono njegovo sranje od ST5 U potrazi za Bogom konacno od juce vise nije najgori ST film svih vremena. Ta titula, sasvim zasluzeno ide kretenu Kurcmanu, koji nas je jebavao sa kojekavim estidijima, plackopickastim pikarima i drugim DEI sranjima, da bi svu tu svoju "slavu" ovekovecio sa necim neopisivim: najavljenom, pa otkazanom serijom, pa iskopanom i kompresovanom u jedan striming film bez kraja i konca. Da je ovo sranje dobilo grinlajt za seriju, bilo bi jos ocajnije od STDija, a sto je skoro pa nemoguc zadatak sam po sebi. Kako znam? Tako sto je u "film" kompresovano ono sto bi bile prve tri epizode serijala (iliti po modernom prvi ark), pa i tako kompresovan je dosadan do bola. Sad zamislite 3x50 minuta uspavanke. Licno, otkako je ovo sranje i bilo najavljeno nisam ic ocekivao, ali kada sam video da ama bas niko, cak i one pickaste STD jucub apologete nemaju bas nista dobro da kazu za ovo, to je znacilo da je Kurcman probio novo dno. I jeste.

Za reprezentaciju, izabrao sam jednog od onih umerenih st jucubera.

Ostaje da se nadamo, s obzirom kako cujem, da je paramaunt u procesu prodaje, da ce nove gazde, kada se sve to pozavrsava, i poslovi dovedu u red, ovog majmuna Kurcmana isutirati naglavacke. Misel Jeo je za ovu glupost dobila 12 meleona. To samo umobolnik kao sto je kurcev Kurcman moze da uradi.

Posted
18 hours ago, Milošica said:

Prvi nisam gledao.

Drugi i treći odlični, ali ovo mi je neki sam vrh :D

McCabe & Mrs. Miller mi je isto jedan od omiljenih, a npr. Ples sa vukovima nikad nisam gledao, nešto me odbija :D

bring me the head of alfredo garcia - ne voli ga svako al ima neku svoju sirovu magiju. definitivno vredi pogledati cak i ako na kraju zakljucis da je djubre. voleli ili ne, ko ga pogleda ne moze ga zaboraviti.

• +1 1
Posted

Wizard of lies, film o Berniju Madofu/Medofu, i njegovom investicionom fondu/Ponzi prevari - najvećoj u SAD. De Niro u glavnoj ulozi.

Posted
20 hours ago, Milošica said:

Prvi nisam gledao.

Drugi i treći odlični, ali ovo mi je neki sam vrh :D

McCabe & Mrs. Miller mi je isto jedan od omiljenih, a npr. Ples sa vukovima nikad nisam gledao, nešto me odbija :D

Ples sa vukovima je odlican, jeste da zvuci kao Holivudska limunada i previse traje, ali je opak film.

Rekao bih da sa Istvudovim spada u top westerne.

Posted

Obavezno Ples s vukovima, ne budi lud, to je film koji te osedla za zivot. Da vidis granicu dok jos postoji :)

Posted

Великая, 2023.

Povest o Lee Miller, моделсици a zatim i ratnom foto-dopisniku.

Negde do pola mi je nedostajala tradicionalnija dinamika zapleta, sindrom gledanja filma nedeljom popodne.

Zatim se sve stopilo u sumračnu povest.

Posted

Heretic je dobar, posebno prva polovina. Druga je slabija, plus prelazi u klasičan horor, a poslednja bitna scena je baš krš, ali i dalje vredi da se pogleda.

Nosferatu odličan. Ljubitelji horora i poznavaoci ranijih verzija i Drakule sigurno imaju zamerke, ali ja nemam, jer se ne sećam tih prethodnika.

Posted

Odgledao sam Wicked i smorio se dobro... 

• +1 1
Posted
52 minutes ago, Mil@n said:

Odgledao sam trailer Wicked i smorio se dobro... 

• Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Pa kad mu niste target audience