Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Meni je muzika iz Galipolja zacementirala taj film u mojoj Kući slavnih.

Veliki Vangelis.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

nema brt tu vangelisa, oksižen žan mišel žar

i brajan mej, ne onaj iz kvina

e

vrv si permutovao sa vatrenim kočijama

Edited by kud u maglu Simoviću

On 7. 1. 2025. at 0:13, Heaviside said:

Poor Things

pojma nemam zašto ga nisam ranije pogledao. dobar do odličan. 

https://www.imdb.com/title/tt14230458/?ref_=ext_shr_lnk 

možeš i kinds of kindness, dok si u elementu. možda nije toliko dobar ali je tarme lud.

ja juče gledao nosferatua; dobar je ako ne očekujete neka never seen before pomeranja evergrin teme, nego vizuru jednog eternal fana, kao što režiser i jeste.

25 minutes ago, Filozof manijak said:

Meni je muzika iz Galipolja zacementirala taj film u mojoj Kući slavnih.

Veliki Vangelis.

E tupko :tongue:

1 hour ago, uini said:

možeš i kinds of kindness, dok si u elementu. možda nije toliko dobar ali je tarme lud.

ja juče gledao nosferatua; dobar je ako ne očekujete neka never seen before pomeranja evergrin teme, nego vizuru jednog eternal fana, kao što režiser i jeste.

Gledao sam i kinds of kindness i lobster pre poor things. Dobra sva tri, poor things najbolji. Meni se sviđa taj emin “ludi vibe” koji @bagsodbija. Mislim, u ova dva Jorgosova filma zapravo i glumi ludake :D 

meni je recimo lobster ubedljivo najbolji ali sve gotivim

pomenuo sam kinds of kindness, jer je napravljem odmah posle poor things, i sa manje vise istim glumcima. lud film, kuce will prevail

Juce bio na RTS2, Mob Land.

Pocetak spor, skoro dosadan, kraj glup.

Ali sredina... genijalno.

Matori Travolta, deep south atmosfera i muzika, mracan, lepljiv, neocekivana prica.

Glavni negativac lud ko struja, mnogo bolji od onog usiljenog hipsterskog Bardena u No country for the old man.

image.gif

20 minutes ago, brusli said:

usiljenog hipsterskog Bardena u No country for the old man

Dragi brusli, ostavio si me bez rijeci i emotikona 

Bardem je pricao da je u pauzi snimanja isao u prodavnicu u Nju Meksiku i silno isprepadao ljude. Kosa je bila njegova a ne neka hipster perika.

Jel terao prodavce da bacaju novcic?

55 minutes ago, kipo said:

Dragi brusli, ostavio si me bez rijeci i emotikona 

Moze i bolje, braca Koen su takodje hipsteri, prave usiljene, predvidljive filmove, trude se da budu cool, to vristi iz njih :)

Nije moj cup of tea.

Ja obnovio neke "klasike" iz mog detinjstva, decastva, mladosti Dark City i Pakt sa vukovima i uzivao u oba. Gledao i Romancing the Stone i The Jewel of the Nile. Prvi bolji od drugog dosta, ali ok.

Obnovio i Red River Hauarda Hoksa, a planiram narednih dana da gledam jos neke kaubojce verovatno. Zasto mi trosimo vreme gledajuci serije npr. od kojih je jedno 90% tezak odron umesto da gledamo filmove kao ljudi. Svaki je kao najbolji roman, u dva, dva i po sata, stane ceo 1 svet bez problema.

Dark City je filmčina, vintage Rufus Suvel

2 hours ago, goofs said:

Dark City je filmčina, vintage Rufus Suvel

Mnogo dobar film, jednostavan, a neobican. Scenografija, kostimi, maska i generlano dizajn filma su pizdarija. 

Edited by Sludge Factory