Filozof manijak Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je muzika iz Galipolja zacementirala taj film u mojoj Kući slavnih. Veliki Vangelis.
kud u maglu Simoviću Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) nema brt tu vangelisa, oksižen žan mišel žar i brajan mej, ne onaj iz kvina e vrv si permutovao sa vatrenim kočijama Edited 2 hours ago by kud u maglu Simoviću 2
uini Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 7. 1. 2025. at 0:13, Heaviside said: Poor Things pojma nemam zašto ga nisam ranije pogledao. dobar do odličan. https://www.imdb.com/title/tt14230458/?ref_=ext_shr_lnk možeš i kinds of kindness, dok si u elementu. možda nije toliko dobar ali je tarme lud. ja juče gledao nosferatua; dobar je ako ne očekujete neka never seen before pomeranja evergrin teme, nego vizuru jednog eternal fana, kao što režiser i jeste. 1
Lancia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Filozof manijak said: Meni je muzika iz Galipolja zacementirala taj film u mojoj Kući slavnih. Veliki Vangelis. E tupko
Heaviside Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 hour ago, uini said: možeš i kinds of kindness, dok si u elementu. možda nije toliko dobar ali je tarme lud. ja juče gledao nosferatua; dobar je ako ne očekujete neka never seen before pomeranja evergrin teme, nego vizuru jednog eternal fana, kao što režiser i jeste. Gledao sam i kinds of kindness i lobster pre poor things. Dobra sva tri, poor things najbolji. Meni se sviđa taj emin “ludi vibe” koji @bagsodbija. Mislim, u ova dva Jorgosova filma zapravo i glumi ludake 1
uini Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago meni je recimo lobster ubedljivo najbolji ali sve gotivim pomenuo sam kinds of kindness, jer je napravljem odmah posle poor things, i sa manje vise istim glumcima. lud film, kuce will prevail
brusli Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Juce bio na RTS2, Mob Land. Pocetak spor, skoro dosadan, kraj glup. Ali sredina... genijalno. Matori Travolta, deep south atmosfera i muzika, mracan, lepljiv, neocekivana prica. Glavni negativac lud ko struja, mnogo bolji od onog usiljenog hipsterskog Bardena u No country for the old man.
kipo Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 20 minutes ago, brusli said: usiljenog hipsterskog Bardena u No country for the old man Dragi brusli, ostavio si me bez rijeci i emotikona
Lancia Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Bardem je pricao da je u pauzi snimanja isao u prodavnicu u Nju Meksiku i silno isprepadao ljude. Kosa je bila njegova a ne neka hipster perika.
Recommended Posts