Nevernik Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Parthenope Ovo kao da je Sorrentino pravio self-parody. Gomila lepih kadrova i...ništa. Sa druge strane, ide mi se opet u Napulj. Turistička organizacija može biti zadovoljna. 1
makaronee Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 (edited) Anora, 2024. uspon i brodolom nade... vere i ljubavi, pogurane šuškavim apoenima. Edited December 23, 2024 by makaronee godina 1
đorđe geprat Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 On 16. 12. 2024. at 19:12, đorđe geprat said: nisam gledao ali imam nameru da zavrtim unazad na "pink world cinema" dva nemačka filma iz '81 "olovna vremena" margarete fon trota, inspirisan životom gudrun eslin "krug obmane" folkera šlendrfa sa brunom ganz i hanom šigula onovinaru i njegovom izveštavanja iz građanskog rata u libanu odgledao sam oba pre neki dan. prvi, dopuna za "katatinu blum" i "bader-majnhof kompleks" još neke koji su obrađivali to vreme. dobar film drugi u kome reporter biva poslat na zadatak u liban za vreme građanskog rata sedamdesetih. jezivo šta se dešavalo. bruna ganca se sećam kao mladog iz "prijatelja iz amerike", posle ga je zasenila u mojoj memoriji "propast" i noćni voz za lisabon". pogledajte i ovaj film dok je unutar 7 dana.
Moonwalker Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 On 21. 12. 2024. at 23:07, arheolog1981 said: Pogledao Juror #2... Klint Istvud još uvek režira bokte. Svideo mi se film, dobra glumačka ekipa, male ali upečatljive uloge Kifera Saderlanda i briljantnog J.K. Simonsa... I meni… ko zna, zna i sa devedeset i kusur… 1
banecare1 Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 14 hours ago, makaronee said: Anora, 2024. uspon i brodolom nade... vere i ljubavi, pogurane šuškavim apoenima. dobra zabava. jermeni su
Nikodije Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Anora je ok, ali mi je verovatno najslabiji Bejkerov film. Jasno mi je zašto je pisao ulogu baš za Miki, sjajna je.
Onda_nista Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Trap. Jos jedan odlican film M Night Shamalayana. Zabavan i drzi paznju cijelim tokom. Glavni "anti-junak" je izuzetno inteligentan i vrlo je lako uhvatiti sebe u "navijanju" iako je negativac. 1
Fakundo Sava Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 The story of Die Antwoord priča o frikovima iz JAR ,odlično snimljeno ,gleda se u jednom dahu ,kreće carskim rezom,što baš nisam planirao da gledam ,njihove ćerke ,koja je porasla u prelepu devojku ,priča o dinamici u bendu inspiraciji,ZEF kulturi...šteta što ne traje duplo duže ... Prvi put sam za bend čuo pre par godina ,sigurno sam gledao listu Weird spotova, posle mi je trebalo par meseci da samuraja izbacim iz glave 2
jms_uk Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 On 22. 12. 2024. at 23:56, Nevernik said: Parthenope Ovo kao da je Sorrentino pravio self-parody. Gomila lepih kadrova i...ništa. Sa druge strane, ide mi se opet u Napulj. Turistička organizacija može biti zadovoljna. Je li u bioskopu?
Filozof manijak Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 4 hours ago, Fakundo Sava said: The story of Die Antwoord priča o frikovima iz JAR ,odlično snimljeno ,gleda se u jednom dahu ,kreće carskim rezom,što baš nisam planirao da gledam ,njihove ćerke ,koja je porasla u prelepu devojku ,priča o dinamici u bendu inspiraciji,ZEF kulturi...šteta što ne traje duplo duže ... Prvi put sam za bend čuo pre par godina ,sigurno sam gledao listu Weird spotova, posle mi je trebalo par meseci da samuraja izbacim iz glave komentar na jedan od njihovih spotova: Good luck figuring out our culture, future historians.
Shan Jan Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 7 hours ago, Fakundo Sava said: The story of Die Antwoord priča o frikovima iz JAR ,odlično snimljeno ,gleda se u jednom dahu ,kreće carskim rezom,što baš nisam planirao da gledam ,njihove ćerke ,koja je porasla u prelepu devojku ,priča o dinamici u bendu inspiraciji,ZEF kulturi...šteta što ne traje duplo duže ... Prvi put sam za bend čuo pre par godina ,sigurno sam gledao listu Weird spotova, posle mi je trebalo par meseci da samuraja izbacim iz glave Ima ih u ovom filmu, ko razume taj juznoafricki humor ce uzivati:
Nevernik Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 10 hours ago, jms_uk said: Je li u bioskopu? Da, bio je nešto kratko na repertoaru. 1
pariah Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Salem's Lot iz 2024 je snimljen nekoliko godina ranije, a onda nisu znali šta će sa filmom, pa su doneli ispravnu odluku da ga ne puštaju u bioskope već su ga bacili na striming. Ja sam, pak, doneo lošu odluku da pokušam da ga pogledam i bacio sam već sat i po vremena na ovo bedno protrčavanje kroz Kingov roman (sve scene iz romana koje su se uopšte našle u filmu, bolje su u romanu, odnosno u mini seriji iz 1979, uključujući i izgled glavnog vampira koji je prekopiran iz Huperovog filma). SM24 je verovatno najkrvaviji od svih verzija (ne računajući roman), što ama baš ništa ne znači, ali zato su svetleći krstovi urnebesni, pa na momente podseća na loš superherojski film (nisam gledao Mebijusa, možda liči i na to?). 1
Mil@n Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Juror 2 mi je dosta dobar... Pazte koji spojler. Glumački je besprekoran. I Hoult i Kolet su odlični (Toni Kolet mi je toliko seksi, da to ne mogu ni sam sebi objasniti...), a JK Simons standardno uverljiv, dosta dobra i sudijica™ aka Bosch-ova šefica. Ima scena kad Hoult-ova žena u garaži provaljuje šta se desilo te večeri, čovek se bukvalno preznojava, samo što mi nije proradio napad ankcioznosti, svaka mu čast. Inače film verovatno i mali omaž na 12 angry men koji sam gledao nema par meseci. Dinamika odlična, nema praznog hoda, a tu je non stop prisutnost pitanja šta će biti na kraju™ tj hoće li se čovek predati, da li će mu proraditi savest, i sl. Zadnja scena mi je najslabiji deo filma, prosto nisam taj tip ili si tu sa pandurima ili nisi uopšte, pravda nije pobedila jer je tako često i u životu itd, itd. Sve u svemu jedan od boljih trilera godine na samom iznaku, no i nije ih nešto bilo dobrih ali Klint je uradio rekao bih standardno dobar posao (ako ne računamo Mule koji mu nikako nije trebao).
mandingo Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Super film je Juror #2. Hoult odlican i u "The Order." Bob Matthews i white power drustvo iz Washington state/Idaho. Malo ubrzan je taj film, mozda bi mini serija bila bolja opcija. Opet, dobar film - Hoult super, verovatno neka nominacija za 1 od ova 2 filma.
Recommended Posts