Nevernik Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Parthenope Ovo kao da je Sorrentino pravio self-parody. Gomila lepih kadrova i...ništa. Sa druge strane, ide mi se opet u Napulj. Turistička organizacija može biti zadovoljna. 1
makaronee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Anora, 2024. uspon i brodolom nade... vere i ljubavi, pogurane šuškavim apoenima. Edited 13 hours ago by makaronee godina
đorđe geprat Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 16. 12. 2024. at 19:12, đorđe geprat said: nisam gledao ali imam nameru da zavrtim unazad na "pink world cinema" dva nemačka filma iz '81 "olovna vremena" margarete fon trota, inspirisan životom gudrun eslin "krug obmane" folkera šlendrfa sa brunom ganz i hanom šigula onovinaru i njegovom izveštavanja iz građanskog rata u libanu odgledao sam oba pre neki dan. prvi, dopuna za "katatinu blum" i "bader-majnhof kompleks" još neke koji su obrađivali to vreme. dobar film drugi u kome reporter biva poslat na zadatak u liban za vreme građanskog rata sedamdesetih. jezivo šta se dešavalo. bruna ganca se sećam kao mladog iz "prijatelja iz amerike", posle ga je zasenila u mojoj memoriji "propast" i noćni voz za lisabon". pogledajte i ovaj film dok je unutar 7 dana.
Moonwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 21. 12. 2024. at 23:07, arheolog1981 said: Pogledao Juror #2... Klint Istvud još uvek režira bokte. Svideo mi se film, dobra glumačka ekipa, male ali upečatljive uloge Kifera Saderlanda i briljantnog J.K. Simonsa... I meni… ko zna, zna i sa devedeset i kusur… 1
Recommended Posts