Mil@n Posted December 10 Posted December 10 9 minutes ago, kipo said: Ali i Sem Rokvel Svi su razvalili od vodećeg trojca, Rokvel mi je jedan od najdražih glumaca današnjice, ovda mi je zamerka da je možda malo previše glup čak i za pandura, opet je odličan, naravno, i fenomenalno mu se razvijao lik. Scena samoubistva Vudija je... Savršenstvo. Mnogo fenomenalnih momenata, mnogo pokrenutih emocija.
Nebojsa Posted December 11 Posted December 11 On 26. 11. 2024. at 22:48, Kreator said: Triple 9 https://www.imdb.com/title/tt1712261/?ref_=tt_sims_tt_i_4 Meni se ovaj triler baš svideo. Čudi me da ga nisam gledao ranije, mislio sam da sam "obrstio" sve trilere između neke 2003 i 2020.g., recimo. Film baš po mom ukusu, veoma jaka glumačka ekipa, scenario i dinamika sasvim solidni. Nadam se da ću naleteti na još ovakvih filmova a da nisam gledao. odlican - hvala za preporuku. 1
radisa Posted December 13 Posted December 13 (edited) Gledao sinoc War of Roharrim... Ko voli LOTR lore, ok je zabava... Ima gluposti i nelogicnosti ali da se progutati, ima dinamiku koja drzi.... Estetika je potluno uzeta iz PJovih filmova, postoje scene koje su preslikane iz Dve Kule... Gotovo da bi se moglo smatrati neko vrstom kopije ... I jbg, orlovi vise nisu taksisti, u skladu sa novim dobom, sad su Glovo... :( Edited December 13 by radisa
bradilko Posted December 14 Posted December 14 gledo neki holivudski ronantik zapravo doku. penzosi izvale neku mat gresku drzavne lutrije masacusetsa i zgrnu milione i seruju to sa selendrom. to su ozbiljni novci. i nebitno sta je tu zapravo bilo al nesto mi pade na um, koliko takvih ljudi znam inkluding mi al bez laznog predstavljanja. verovatno zero
ivy Posted December 15 Posted December 15 i mi gledali sinoc to..bas simpa filmic..prijao.. i gledali Fruiosu Mad Max..majko mila..film je kao saobracajna nesreca ne mozes prestati gledati..i dalje nemam pojma sta je to bilo.. 2
stajebrebilo Posted December 15 Posted December 15 Lancia vs. Audi ok scene vožnje, malko mi mekana ta priča, nekako zbrzano...
Shan Jan Posted December 15 Posted December 15 12 minutes ago, stajebrebilo said: Lancia vs. Audi ok scene vožnje, malko mi mekana ta priča, nekako zbrzano... Gledao Ford vs Ferrari? Nije vau al lepo legao ko voli.
stajebrebilo Posted December 15 Posted December 15 Imam ga negde na kompu, nije stigao na red.. Hvala za podsetnik!
ivy Posted December 16 Posted December 16 gledali sinoc Beetlejuice Beetlejuice gospode kakvo sranje..doduse prespavala sam pola filma... kod ovih novih filmova je princip-daj svega sto vise uvrnutih scena bez ikakvog smisla,samo nabacaj sto vise ,,cudnih i sokantnih,, radnji i kostima i to cemo zvati fantazijom ..
đorđe geprat Posted December 16 Posted December 16 nisam gledao ali imam nameru da zavrtim unazad na "pink world cinema" dva nemačka filma iz '81 "olovna vremena" margarete fon trota, inspirisan životom gudrun eslin "krug obmane" folkera šlendrfa sa brunom ganz i hanom šigula onovinaru i njegovom izveštavanja iz građanskog rata u libanu
Jimmy Kowalski Posted December 16 Posted December 16 Krug obmane je vrlo dobar film, sniman bas u Bejrutu tokom rata, odlicno preneo atmosferu beznadja. Na neki nacin pokrenuo talas filmova sa reporterima iz ratnih podrucja..
Lancia Posted December 16 Posted December 16 On 15. 12. 2024. at 14:04, stajebrebilo said: Lancia vs. Audi ok scene vožnje, malko mi mekana ta priča, nekako zbrzano... Tu postoji neka dilema? 1 2
makaronee Posted Friday at 20:06 Posted Friday at 20:06 Ko hoće da se izloži sporom ali ne i dosadnom narativnom bioskopu, u dinamici erika romera, npr. Last love, 2013. 1
arheolog1981 Posted Saturday at 22:07 Posted Saturday at 22:07 Pogledao Juror #2... Klint Istvud još uvek režira bokte. Svideo mi se film, dobra glumačka ekipa, male ali upečatljive uloge Kifera Saderlanda i briljantnog J.K. Simonsa...
Recommended Posts