ToniAdams Posted August 28 Share Posted August 28 Pa ok al tebi je bukv svaki horor omiljen Link to comment
brusli Posted August 28 Share Posted August 28 (edited) 20 minutes ago, ToniAdams said: Pa ok al tebi je bukv svaki horor omiljen Takve ne shvatam ozbiljno, samo one koji opljunu najmanje 90% filmova koje su gledali. E ti su pravi filmofili. Edited August 28 by brusli Link to comment
Pokojni Ruxin Posted August 28 Share Posted August 28 40 minutes ago, ToniAdams said: Pa ok al tebi je bukv svaki horor omiljen pa ne, gledam mnogo više horora nego što prijavljujem forumu. 90% su nothing to write home about, tako da o njima uglavnom i ne pišem. nije mi suviše bitno da podelim da je late night with the devil meh ok, abigail solidno zabavan ili immaculate dosadan...radije pišem o stvarima za koje imam više entuzijazma prošle godine sam gledao dva "omiljena" horora, when evil lurks i talk to me. ove godine za sad samo longlegs. Link to comment
ToniAdams Posted August 28 Share Posted August 28 Jel taj prvi onaj u argentinskom selu? Taj nije loš, drugi sam čuo da je dobar al nešto izbegavam A24 ovih dana osim ako nisu zona interesa i svetionik. Link to comment
Nikodije Posted August 28 Share Posted August 28 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: pa ne, gledam mnogo više horora nego što prijavljujem forumu. 90% su nothing to write home about, tako da o njima uglavnom i ne pišem. nije mi suviše bitno da podelim da je late night with the devil meh ok, abigail solidno zabavan ili immaculate dosadan...radije pišem o stvarima za koje imam više entuzijazma prošle godine sam gledao dva "omiljena" horora, when evil lurks i talk to me. ove godine za sad samo longlegs. Immaculate dosadan? Link to comment
Pokojni Ruxin Posted August 28 Share Posted August 28 17 minutes ago, ToniAdams said: Jel taj prvi onaj u argentinskom selu? Taj nije loš, drugi sam čuo da je dobar al nešto izbegavam A24 ovih dana osim ako nisu zona interesa i svetionik. da, argentinski je zapravo top 1. talk to me je honorable mention i "najklasičniji" i publici prijemčiviji od svega što smo spomenuli. ali meni je super legao jer je jako energičan i zabavan + ima taj ozi šmek. tebi ne bi bio ništa posebno cenim. 13 minutes ago, Nikodije said: Immaculate dosadan? nisam bio u elementu tbh, ne sećam se ni da li sam ga završio. tako da ne stojim čvrsto iza svojih reči. Link to comment
utilitarist Posted August 31 Share Posted August 31 owning mahowny - zum na (kockarskog) zavisnika. na beskonačno praznu i odbojnu ljušturu za koju je teško naći gram simpatije. Spoiler o praznini je ceo film, a odnos gledaoca prema njoj i razumevanju namera zavisnika menja se kako dublje tone u bolest. u početku izgleda da bi film mogao da ima “srećan kraj” ako zavisnik pokrpi dugove koje je napraivo. ali onda razmere praznine postanu takve da je jasno da je ne bi ispunilo ni kad bi imao milijardu dolaru. i meni je zanimljivo da iako film ni po čemu ne sluti na hepiend ipak se desi. uz ludu sreću da je imao pored sebe ženu koja ga nije ostavila tu je i iskreni razgovor sa psihologom na samom kraju, kad kaže da mu je uzbuđenje dok se kocka bilo na sto, dok mu je najveće uzbuđenje van kocke bilo dvadeset. i da nema problem da ostatak života tu i tamo dobaci do 20 i ne više. 1 Link to comment
kipo Posted August 31 Share Posted August 31 Ovo sam svim svojim prijateljima navucenim na kladjenje ali i ozbiljnim, bolesnim kockarima preporucivao vise puta. Istinita prica bese. 1 Link to comment
Krošek Posted August 31 Share Posted August 31 obavezno da pogledate novi crow retka prilika da konacno iskristalisete odgovor na pitanje koji je najgori film koji ste gledali u zivotu 7 Link to comment
Pečorin Posted September 1 Share Posted September 1 Seventh continent, Haneke. Nisam siguran da li mi se svideo ili ne, čudan osećaj. Ali ostao je upečatljiv. Nisam gledao njegove filmove pre ovog. Link to comment
bestia Posted September 1 Share Posted September 1 5 hours ago, Pečorin said: Seventh continent, Haneke. Nisam siguran da li mi se svideo ili ne, čudan osećaj. Ali ostao je upečatljiv. Nisam gledao njegove filmove pre ovog. Mislim da je to jedan od boljih filmova koji prikazuje tako nesto bas onako kako jeste.U sustini prosto,neshvatljivo..i naravno zastrasujuce.Cesto kad se tako nesto desi,svi prave neke scenarije u glavi da je to bio neki haos..a ja upravo mislim da to bude ovako mirno.Sto je upravo najstrasnije od svega Link to comment
ultra plasticni Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) 6 hours ago, Pečorin said: Seventh continent, Haneke. Nisam siguran da li mi se svideo ili ne, čudan osećaj. Ali ostao je upečatljiv. Nisam gledao njegove filmove pre ovog. pogledaj Belu Traku. to je po meni njegov vrhunac sad bas guglam, te godine bila 3 prejaka filma u trci za oskara za najbolji strani film. pored hanekea i prorok od odrijara i tajna u njihovim ocima. sve odlicno Edited September 1 by ultra plasticni 3 Link to comment
goofs Posted September 1 Share Posted September 1 21 hours ago, Krošek said: obavezno da pogledate novi crow retka prilika da konacno iskristalisete odgovor na pitanje koji je najgori film koji ste gledali u zivotu Daj još malo đusi details, šta je toliko grdno u tom filmu? Voleo sam original, planirao sam da gledam i ovaj, ali bukvalno ni na jednom mestu nisam našao niti jednu pozitivnu reč o filmu, tako da preskačem. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 2 Share Posted September 2 (edited) trap volim te šjamalane, nikad nemoj da prestaneš da snimaš zabavne gluposti. i nikad nemoj da pričaš sa pravim ljudskim bićima pre nego što sedneš da napišeš scenario, pokvarilo bi samo čaroliju Edited September 2 by Pokojni Ruxin Link to comment
copkillah Posted September 2 Share Posted September 2 nije loš Trap, čak i uz činjenicu da mu je glavna namena pokretanje porodičnog biznisa Link to comment
Recommended Posts