Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

20 minutes ago, ToniAdams said:

Pa ok al tebi je bukv svaki horor omiljen

Takve ne shvatam ozbiljno, samo one koji opljunu najmanje 90% filmova koje su gledali.

E ti su pravi filmofili.

Edited by brusli
40 minutes ago, ToniAdams said:

Pa ok al tebi je bukv svaki horor omiljen

pa ne, gledam mnogo više horora nego što prijavljujem forumu. 90% su nothing to write home about, tako da o njima uglavnom i ne pišem. nije mi suviše bitno da podelim da je late night with the devil meh ok, abigail solidno zabavan ili immaculate dosadan...radije pišem o stvarima za koje imam više entuzijazma

prošle godine sam gledao dva "omiljena" horora, when evil lurks i talk to me. ove godine za sad samo longlegs.

Jel taj prvi onaj u argentinskom selu? Taj nije loš, drugi sam čuo da je dobar al nešto izbegavam A24 ovih dana osim ako nisu zona interesa i svetionik.

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

pa ne, gledam mnogo više horora nego što prijavljujem forumu. 90% su nothing to write home about, tako da o njima uglavnom i ne pišem. nije mi suviše bitno da podelim da je late night with the devil meh ok, abigail solidno zabavan ili immaculate dosadan...radije pišem o stvarima za koje imam više entuzijazma

prošle godine sam gledao dva "omiljena" horora, when evil lurks i talk to me. ove godine za sad samo longlegs.

Immaculate dosadan? 

17 minutes ago, ToniAdams said:

Jel taj prvi onaj u argentinskom selu? Taj nije loš, drugi sam čuo da je dobar al nešto izbegavam A24 ovih dana osim ako nisu zona interesa i svetionik.

da, argentinski je zapravo top 1. talk to me je honorable mention i "najklasičniji" i publici prijemčiviji od svega što smo spomenuli. ali meni je super legao jer je jako energičan i zabavan + ima taj ozi šmek. tebi ne bi bio ništa posebno cenim.

13 minutes ago, Nikodije said:

Immaculate dosadan? 

nisam bio u elementu tbh, ne sećam se ni da li sam ga završio. tako da ne stojim čvrsto iza svojih reči. :sleep:

owning mahowny - zum na (kockarskog) zavisnika. na beskonačno praznu i odbojnu ljušturu za koju je teško naći gram simpatije.

Spoiler

o praznini je ceo film, a odnos gledaoca prema njoj i razumevanju namera zavisnika menja se kako dublje tone u bolest. u početku izgleda da bi film mogao da ima “srećan kraj” ako zavisnik pokrpi dugove koje je napraivo. ali onda razmere praznine postanu takve da je jasno da je ne bi ispunilo ni kad bi imao milijardu dolaru.   

i meni je zanimljivo da iako film ni po čemu ne sluti na hepiend ipak se desi. uz ludu sreću da je imao pored sebe ženu koja ga nije ostavila tu je i iskreni razgovor sa psihologom na samom kraju, kad kaže da mu je uzbuđenje dok se kocka bilo na sto, dok mu je najveće uzbuđenje van kocke bilo dvadeset. i da nema problem da ostatak života tu i tamo dobaci do 20 i ne više. 

• +1 1

Ovo sam svim svojim prijateljima navucenim na kladjenje ali i ozbiljnim, bolesnim kockarima preporucivao vise puta. Istinita prica bese.

• +1 1

obavezno da pogledate novi crow

retka prilika da konacno iskristalisete odgovor na pitanje koji je najgori film koji ste gledali u zivotu

• Haha 7

Seventh continent, Haneke.

Nisam siguran da li mi se svideo ili ne, čudan osećaj. Ali ostao je upečatljiv. Nisam gledao njegove filmove pre ovog. 

5 hours ago, Pečorin said:

Nisam siguran da li mi se svideo ili ne, čudan osećaj. Ali ostao je upečatljiv. Nisam gledao njegove filmove pre ovog. 

Mislim da je to jedan od boljih filmova koji prikazuje tako nesto bas onako kako jeste.U sustini prosto,neshvatljivo..i naravno zastrasujuce.Cesto kad se tako nesto desi,svi prave neke scenarije u glavi da je to bio neki haos..a ja upravo mislim da to bude ovako mirno.Sto je upravo najstrasnije od svega

6 hours ago, Pečorin said:

pogledaj Belu Traku.

to je po meni njegov vrhunac

sad bas guglam, te godine bila 3 prejaka filma u trci za oskara za najbolji strani film.

pored hanekea i prorok od odrijara i tajna u njihovim ocima.

sve odlicno

Edited by ultra plasticni
  • +1 3
21 hours ago, Krošek said:

obavezno da pogledate novi crow

retka prilika da konacno iskristalisete odgovor na pitanje koji je najgori film koji ste gledali u zivotu

Daj još malo đusi details, šta je toliko grdno u tom filmu? Voleo sam original, planirao sam da gledam i ovaj, ali bukvalno ni na jednom mestu nisam našao niti jednu pozitivnu reč o filmu, tako da preskačem.

trap

volim te šjamalane, nikad nemoj da prestaneš da snimaš zabavne gluposti. i nikad nemoj da pričaš sa pravim ljudskim bićima pre nego što sedneš da napišeš scenario, pokvarilo bi samo čaroliju :wub:

Edited by Pokojni Ruxin