Sludge Factory Posted August 13 Share Posted August 13 1 minute ago, ToniAdams said: Normalno. Znaš kako je dobro ostario. Joj gleda mi se opet ceo karpenter vec neko vreme, al ne stizem. Ali hocu uskoro neki maraton da napravim, mora se, ne mere se izdrzati vise. 2 1 Link to comment
MocaVukotic Posted August 13 Share Posted August 13 Dosta je prva polovina, ceo opus je mucenje 3 Link to comment
Michael Krueger Posted August 13 Share Posted August 13 3 hours ago, ToniAdams said: Da, odma nakon toga sam gledao Kristinu, e to je film pičke bezmude bezidejne. Jebena filmčina i pre 40 godina i sad... 1 Link to comment
Michael Krueger Posted August 13 Share Posted August 13 2 hours ago, Sludge Factory said: Joj gleda mi se opet ceo karpenter vec neko vreme, al ne stizem. Ali hocu uskoro neki maraton da napravim, mora se, ne mere se izdrzati vise. Ja gledao pre neki da Prince of Darkness... pre mesec dana Precinct 13 i Fog... to su filmčine, a ne ove nove gluposti... 3 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted August 13 Share Posted August 13 jel se toniju ikad svideo neki film za koji pre 20 godina nije konsenzusom utvrđeno da ga je bezbedno poštovati? koliko dosadan ukus 1 Link to comment
ToniAdams Posted August 13 Share Posted August 13 15 minutes ago, Pokojni Ruxin said: jel se toniju ikad svideo neki film za koji pre 20 godina nije konsenzusom utvrđeno da ga je bezbedno poštovati? koliko dosadan ukus Jeste volim svetijonik 1 Link to comment
Calavera Posted August 13 Author Share Posted August 13 1 hour ago, MocaVukotic said: Dosta je prva polovina, ceo opus je mucenje ma jok, može sve sem ovog zadnjeg (the ward) i onih memoara nevidljivog čoveka gde chevy chase parodira ozbiljnog glumca, a film je toliko generički da se uopšte ne vidi da ga je carpenter radio. znači može duhovi s marsa, može escape from la, može princ tame... Link to comment
Blojler Posted August 13 Share Posted August 13 On 28. 7. 2024. at 10:44, ultra plasticni said: tesko da je nesto bolje snimljeno prosle godine u evropi jes odlican film, hvala na preporuci kolko su rumuni ustvari srbi isto ko kod nas neki film sve sa zoom sastancima i uvlacenju u buljsona kolonizatorima 1 Link to comment
Sludge Factory Posted August 13 Share Posted August 13 2 hours ago, Calavera said: ma jok, može sve sem ovog zadnjeg (the ward) i onih memoara nevidljivog čoveka gde chevy chase parodira ozbiljnog glumca, a film je toliko generički da se uopšte ne vidi da ga je carpenter radio. znači može duhovi s marsa, može escape from la, može princ tame... Jeste The Ward los, ali ima redeeming kraj (po meni ). Link to comment
Calavera Posted August 13 Author Share Posted August 13 1 hour ago, Sludge Factory said: Jeste The Ward los, ali ima redeeming kraj (po meni ). a ni memoari nisu toliko loši, ne treba biti hejter Link to comment
ultra plasticni Posted August 13 Share Posted August 13 Kventin nastavlja da reseta, izlazi, takoreci gviri, iz zone komfora urnebesne & uvrnute komedije koju je sam sebi stvorio, te se hvata u kostac za zemaljskom, realnom temom, naravno, na svoj iscaseni nacin 1 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) gledao sam road games da potvrdim da su se i pre 40 godina snimali vrlo prosečni filmovi raspada se na kraju, muzika je na ivici parodije, dijalog je pretenciozan, ne razumem zašto u celoj australiji postoji samo 10-ak ljudi koji se redovno sreću na najrazličitijim mestima, ali solidan zabavan filmić. nije duel, definitivno nije duel. Edited August 14 by Pokojni Ruxin Link to comment
Patty Lee Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) On 13. 8. 2024. at 17:53, Blojler said: jes odlican film, hvala na preporuci kolko su rumuni ustvari srbi isto ko kod nas neki film sve sa zoom sastancima i uvlacenju u buljsona kolonizatorima Meni je od ovog reditelja omiljeni Everybody in our Family. O razvedenom liku (stomatolog je, ako se dobro sećam) koji se sprema da vodi na letovanje ćerku nad kojom majka ima starateljstvo, a mega napeti su odnosi između bivših supružnika. I tu onda, zbog već urušenih odnosa, krajnje nepotrebno shit hit the fan...hard… fan in full speed. Da nekim čudom postoji dubbovana verzija pa naletiš na nju bez ikakvog predznanja mislio bi da je naš film, ono su bukvalno naši ljudi koje samo ništa ne razumeš bez titla. I samo desetak godina je star. Ja kad sam gledala prvi put, mislila sam da se radnja odvija pre 30 godina, sredina-kraj ‘90. tako nekako sve izgleda, fali samo da u nekom kadru uleti neki kafić sa plastičnim belim stolicama. Edited August 15 by Patty Lee 3 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted August 15 Share Posted August 15 22 hours ago, Pokojni Ruxin said: gledao sam road games da potvrdim da su se i pre 40 godina snimali vrlo prosečni filmovi raspada se na kraju, muzika je na ivici parodije, dijalog je pretenciozan, ne razumem zašto u celoj australiji postoji samo 10-ak ljudi koji se redovno sreću na najrazličitijim mestima, ali solidan zabavan filmić. nije duel, definitivno nije duel. Cuj prosecan, odlican je Roadgames. Pravi filmski skriveni dragulj.. Link to comment
Recommended Posts