Blueberry Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 (edited) Kakvo prijatno iznenadjenje! Edited May 15, 2013 by Blueberry
3opge Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 (edited) пријатан и веома леп филмић са заиста врхунским сценама лезбачења. вероватно користећи своје интимно искуство ауторка је успела да направи филм са префињеним еротским набојем. Edited May 15, 2013 by 3opge
kobni zelaya Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 "Sudiju za vešanje" :) sam gledao kao dete prvi put pre mnogo godina, čini mi se da su davali za novu godinu. Sad se uverih - kakvo potcenjeno ostvarenje, što u okviru Houstonovog opusa, što uopšte. Film ima toliko nivoa, a najzanimljiviji je onaj koji se bavi odnosom između stvarnosti i legende, koju priča Milijusov scenario. Drugačiji vestern svog vremena, u kome se kao od šale smenjuju najrazličitije emocije ima neku gotovo šekspirovsku snagu.
Patty Lee Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 samo da prijavim da onaj film sto je 3orge preporucio (kyss mig) nije los. naprotiv.
Tolaa Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 samo da prijavim da onaj film sto je 3orge preporucio (kyss mig) nije los. naprotiv.Upravo i ja dosla da napisem. Bas lepa ljubavna prica.
3opge Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Upravo i ja dosla da napisem. Bas lepa ljubavna prica. један од ретких филмова где сам осетио да је њихова љубав потпуно уверљива да би се потом у мени претворила у једно пријатно искуство.
MayDay Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Sad kad te Zorge uhvati u mašinu ko malog Sladža. Moraćeš i izveštaje da pišeš svake nedelje. :D
Patty Lee Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 really? taj rad?nista, onda od sad nastupam iskljucivo kao dislajk mafija.i dalje 'ocu preporuku.
3opge Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 прво што ми пада на памет је Дечак са бициклом. овде смо доста писали и о ремек делу Син такође филму браће Дарден.
Recommended Posts