May 15, 201311 yr пријатан и веома леп филмић са заиста врхунским сценама лезбачења. вероватно користећи своје интимно искуство ауторка је успела да направи филм са префињеним еротским набојем. Edited May 15, 201311 yr by 3opge
May 16, 201311 yr "Sudiju za vešanje" :) sam gledao kao dete prvi put pre mnogo godina, čini mi se da su davali za novu godinu. Sad se uverih - kakvo potcenjeno ostvarenje, što u okviru Houstonovog opusa, što uopšte. Film ima toliko nivoa, a najzanimljiviji je onaj koji se bavi odnosom između stvarnosti i legende, koju priča Milijusov scenario. Drugačiji vestern svog vremena, u kome se kao od šale smenjuju najrazličitije emocije ima neku gotovo šekspirovsku snagu.
May 16, 201311 yr samo da prijavim da onaj film sto je 3orge preporucio (kyss mig) nije los. naprotiv.
May 16, 201311 yr samo da prijavim da onaj film sto je 3orge preporucio (kyss mig) nije los. naprotiv.Upravo i ja dosla da napisem. Bas lepa ljubavna prica.
May 16, 201311 yr Upravo i ja dosla da napisem. Bas lepa ljubavna prica. један од ретких филмова где сам осетио да је њихова љубав потпуно уверљива да би се потом у мени претворила у једно пријатно искуство.
May 16, 201311 yr Sad kad te Zorge uhvati u mašinu ko malog Sladža. Moraćeš i izveštaje da pišeš svake nedelje. :D
May 16, 201311 yr really? taj rad?nista, onda od sad nastupam iskljucivo kao dislajk mafija.i dalje 'ocu preporuku.
May 17, 201311 yr прво што ми пада на памет је Дечак са бициклом. овде смо доста писали и о ремек делу Син такође филму браће Дарден.