Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

salmonfishingintheyemenp.jpgKakvo prijatno iznenadjenje!

Edited by Blueberry

salmonfishingintheyemenp.jpgKakvo prijatno iznenadjenje!
+1Odličan.
MV5BMTEwNTI4OTk2MjFeQTJeQWpwZ15BbWU2MDMzMjY5OQ@@._V1_SY317_CR3,0,214,317_.jpg"Sudiju za vešanje" :) sam gledao kao dete prvi put pre mnogo godina, čini mi se da su davali za novu godinu. Sad se uverih - kakvo potcenjeno ostvarenje, što u okviru Houstonovog opusa, što uopšte. Film ima toliko nivoa, a najzanimljiviji je onaj koji se bavi odnosom između stvarnosti i legende, koju priča Milijusov scenario. Drugačiji vestern svog vremena, u kome se kao od šale smenjuju najrazličitije emocije ima neku gotovo šekspirovsku snagu.

o da, jedan od mojih najdrazih ikada.

ub2ENl0.jpgPreporuka.

Стварно? :o

samo da prijavim da onaj film sto je 3orge preporucio (kyss mig) nije los. naprotiv.

samo da prijavim da onaj film sto je 3orge preporucio (kyss mig) nije los. naprotiv.
Upravo i ja dosla da napisem. Bas lepa ljubavna prica.
Upravo i ja dosla da napisem. Bas lepa ljubavna prica.
један од ретких филмова где сам осетио да је њихова љубав потпуно уверљива да би се потом у мени претворила у једно пријатно искуство.

daj jos neku preporuku.

Sad kad te Zorge uhvati u mašinu ko malog Sladža. Moraćeš i izveštaje da pišeš svake nedelje. :D

really? taj rad?nista, onda od sad nastupam iskljucivo kao dislajk mafija.i dalje 'ocu preporuku.

nista od navedenog nisam gledalathank u