Ajant23 Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 On 6.7.2021. at 13:05, 3opge said: nije dosadno ali potpuno besmisleno, bez ikakve logike, likovi u besmislenim poduhvatima. Podsetio si me na poslednji pred smrt razgovor oca sa sinom na početku davnog filma Billa Dukea: - What you want for Christmas? - I don't know. - You don't know? Boy, you better know what you want. Else, how do you expect to get what you want... If you don't know what you want? Don Cheadle je zreo čovek, hteo je pet hiljada dolara i dobio ih je od Dukea... 1
goofs Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Kad smo vec kod Don Cheadlea - Space Jam 2 neko? Bilo ko?
ToniAdams Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 pogledo raw, bejzikli piknik at hanging rock za sirotilju. solidno izgleda i dobro glume, muzika je isto super upotrebljena, al nema tu substance.
Nebojsa Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 On 18.7.2021. at 12:02, goofs said: Kad smo vec kod Don Cheadlea - Space Jam 2 neko? Bilo ko? 90minutni trejler/reklama za sve warner bros junake ever. uzasan, algoritamski sklepan, besmislen buckuris na koji su jednako reagovali svi u sali - i klinci i matorani - djubre. 1
Hermetico Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 E ja pogledah The Beach Bum i prijatno sam se iznenadio. Prvo, zato što sam mislio da je apsolutna sprdnja, a da je još više sprdnja što ga je Korine predstavljao kao nastavak Spring Breakers. Ali to zapravo jeste nastavak u nekom smislu, prati iste teme i ima isti smisao i besmisao. Svakako nije stoner comedy, niti komedija uopšte. Mekonahi pokido. Baš mi lego film, skroz načisto. Verujem da nije za svakoga i da ima dosta hejtera, znam da je Spring Breakers imao. 1 1
Ras Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Quote Proletos sam prvi put osetio umor i shvatio da starim. Možda zbog groznog vremena ovde u Beogradu, možda zbog groznih slučajeva. Jurio sam odbegle muževe, a onda njihove žene da mi plate obavljen posao. A možda i zbog činjenice da jesam umoran i da starim. Jedino pravo zadovoljstvo bilo mi je praćenje Novaka Đokovića i njegov neverovatni niz pobeda na gren slemovima. Sad je sredina jula i još gore nego proletos. Filip Marlou (Mičam) na početku Zbogom, lepojko (Farewell, My Lovely) 1
Indy Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Kad vidim ovaki omot, prosto znam da moram gledati taj film... Bummer... Nema po potocima :( Nista zato, tu je Jutjub Spoiler
Indy Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 (edited) Sad ruzni, prljavi i losi:) Zadnji put gled'o na TV Beograd... negde oko '80.:) Brutti, sporchi e cattivi (1976) Edited July 24, 2021 by Indy 2
maheem Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Out Stealing Horses Krupan zalogaj za film te stoga ima gomilu mana, ali i par sjajnih emo momenata zbog koji je vredan gledanja.
steins Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Odgledah dva Saj faj blokbastera: Infinite i Tomorrows war Infinite je beskrajno glup - Nolan pokraden komplet. A Marku Valbergu će mišići popucati od pumpanja. Tomorrows war mi nešto bolje legao, valjda zato što je više naučna fantastika od ovog sranja gore.
Ras Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Još iz edicije ovakve više ne prave: ponavljanje Maxa Ophulsa. Pre neki dan The Earings of Madame De..., a noćas sam ostao budan do iza 2 sata po ponoći jer jednostavno nisam mogao da prekinem gledanje Lole Montes 3
makaronee Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Лудило, 1968. (Als die Nazis die Kommunisten holten..) 1
ToniAdams Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 dark i citav "sav svoj otac" koncept su smejurija za ovo 1
Recommended Posts